6.9.10

John Masters Organics Shampoo and Conditioner



Τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει να προσέχω τι είδους προϊόντα χρησιμοποιώ είτε αυτά είναι τρόφιμα ή προϊόντα ομορφιάς. Κοιτάω πάντα τα συστατικά και προσπαθώ να αποφεύγω παράγοντες όπως sodium lauryl sulfate, parabens, mineral oils κλπ.. Ενώ έψαχνα στο internet βρήκα τη σειρά του John Masters Organics και αποφάσισα να αγοράσω δυο προϊόντα.
Το ένα είναι το σαμπουάν για κανονικά μαλλιά με λεβαντα και δενδρολίβανο. Αυτό το σαμπουάν είναι φτιαγμένο από αγνό σαπούνι καρύδας με εγχύλισματα βοτάνων όπως αγριολίτσα, φύλλα φασκόμηλου, άνθη χαμομηλιού και άλλα φυσικά συστατικά όπως ξύλο ιτιάς και ρίζα κολλιτσίδας. Δεν περιέχει sodium lauryl sulfate ή synthetic artificail colour και βοηθά τα μαλλιά να αντιμετωπίσουν παράγοντες όπως η μόλυνση, οι βαφές και το styling.

Το δεύτερο προϊόν που αγόρασα είναι το conditioner με δενδρολίβανο και δυόσμο. Πρόκειται για ένα μείγμα αιθέριων ελαίων δενδρολίβανου και δυόσμου σε ένα ελαφρύ conditioner που ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.
Και τα δυο αυτά προϊόντα είναι εξαιρετικα με τέλεια αποτελέσματα! Τα μαλλιά μου είναι τόσο λαμπερά και υγιή και απίστευτα μαλακά!! Βρίσκομαι ήδη στο 4ο μπουκάλι!! Και τα δυο προϊόντα μυρίζουν παρα πολύ ωραία! Ειδικά το conditioner λόγω του δυόσμου, σε κάνει να αισθάνεσαι τοσο φρέσκια μετά το μπάνιο!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παραγγείλετε τα προϊόντα John Masters Organics επισκεφθείτε το site:  http://www.johnmasters.co.uk/
Εγώ τα αγόρασα από το site: http://www.feelunique.com/ όπου τα βρήκα πιο φθηνά και με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα!!! Βέβαια αυτό το site δεν έχει όλη τη σειρά John Masters Organics, αλλά έχει αρκετά, οπότε αξίζει να κοιτάξετε πρώτα εδώ!









2 comments:

Anna είπε...

Γειά σου Χριστίνα! Ψάχνω ενα καλό hair straightener να ψωνίσω online με μεγάλες πλάκες όπως αυτο http://www.bioionic.com/gallery/itools/onepassiron και κοίταξα στο beautybay αλλά ήταν όλα με uk plug. Μήπως ξέρεις κάποιο και αν είναι εύκολο λίγο οικονομικό; Επίσης μπορείς να μου προτείνεις ενα καλό heat protectant για τα μαλλία; Ευχαριστω πολύ <3

Unknown είπε...

@Αννα
Γεια σου Άννα! Για μένα τα πιο καλά hair straighteners ειναι τα GHD! Ναι θα πληρώσεις λιγο παραπάνω, αλλα θα τα εχεις μια ζωη! Και το αποτέλεσμα ειναι τελειο! Οσο για την uk plug μην ανησυχεις.. και εγω τετοιο έχω και εχω αγορασει εναν αντάπτορα απο τον Κωτσοβολο και δεν εχω κανένα προβλημα! Το site www.lookfantastic.com εχει προσφορα τωρα τα hair straighteners με εκπτωση £20 και με δωρεαν μεταφορικά!!!! Και ειναι απο τις πιο χαμηλες τιμες που εχω δει online! Αν θελεις με πολυ μεγαλες πλακες θα σου πρότεινα το GHD Gold Max Styler (http://bit.ly/wnI46F). Εγω εχω το κλασσικό GHD IV Styler (http://bit.ly/xyNBGu) και ειναι τέλειο! Οσο για heat protection, εγω χρησιμοποιώ το Ciment Thermique της Kerastase που ειναι σε μορφη κρεμας και ειναι θερμοενεργό! Τελειο! Φιλάκια xxx

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME