6.9.10

NUXE Huile Prodigieuse - I'm in Love with this product!!!!


Το Huile Prodigieuse είναι ένα ξήρο λάδι που συνδυάζει 30% Precious Plant Oils and Βιταμίνη E που θρέφει, επανορθώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Το λάδι αυτό συνιστάται από 6 Precious Plant Oils (Borage, St. Johnswort, Sweet Almond, Camellia, Hazelnut, Macadamia) έχει ένα υπέροχο άρωμα και βοηθά στην απόκτηση απαλού δέρματος, μεταξένιων μαλλιών και στην βελτίωση των strech marks.

Το Nuxe Oil ήταν το no. 1 προϊόν μου γιαυτό το καλοκαίρι!! Το χρησιμοποιούσα καθημερινά στο σώμα μου μετά το μπάνιο. Πρέπει να ομολογήσω οτι το δέρμα μου δεν ήταν ποτέ τόσο λαμπερό και υγιές! Επίσης το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου. Βάζω λίγη ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μου και το αφήνω για λίγες ώρες ή ακόμη και όλο το βράδυ. Μετά το ξεβγάζω και τα μαλλιά μου είναι τόσο μαλακά σαν μεταξένια και λάμπουν!! Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και στα επωνύχια - είναι φανταστικό!!!! Και το άρωμά του....ΤΕΛΕΙΟ!!!! Πραγματικά δεν μπορώ να πω αρκετά γι'αυτό το προϊόν. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Το Huile Prodigieuse μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε το site: http://www.nuxe.com/

Picture source link: http://www.kadinlarkulubu.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME