22.11.10

Πως να εφαρμόσετε Blixz ή Winx ή Minx στα νύχια σας!!!







Τα Blixz (ή Winx ή Minx) είναι η νεα τάση για τα νύχια! Πρόκειται για λεπτά ελαστικά επικαλύμματα σε διάφορα σχέδια και χρώματα που έρχονται να αντικαταστήσουν το βερνίκι νυχιών! Στο manicure μπορούν να κρατήσουν μια βδομάδα ένω στο pedicure μπορούν να κρατήσουν πολύ περισσοτερο φτανοντας τον 1 μήνα! Η τοποθέτησή τους είναι αρκετά εύκολη και γίνεται με την εφαρμογή θερμότητας. Σε αυτό το video σας δείχνω πως γίνεται βήμα-βήμα.

Τα Blixz/Winx μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα Hondos στην Ερμού ή από το κεντρικό κατάστημα Nυχι-Νυχι στην Ν. Ερυθραία.

 Επίσης πωλούνται online στο site http://www.e-creativegroup.gr/ (σημ. αν δεν τα βρίσκετε στο site, μπορεί να έχουν εξαντληθεί... μπορείτε ομως να επικοινωνήσετε μαζί με το support team μεσω chat και να ενημερωθείτε άμεσα για το πότε θα είναι διαθέσιμα!). Για την Αττική έχουν παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα και τα μεταφορικά είναι 3ευρώ για παραγγελίες μέχρι 80ευρώ, ενώ για μεγαλύτερες παραγγελίες τα μεταφορικά είναι δωρεάν! Οι παραγγελίες εκτός Αττικής γίνονται με courier ή με πρακτορείο μεταφορών και γίνονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταφορικά μπορείτε να βρείτε εδώ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME