15.11.10

Άγιε Βασίλη.... το θέλω αυτό το ρολόι!!!!!!!!!!!!!!


Michael Kors Resin Chronograph Watch


Φέτος τον Μάιο, ένα από τα δώρα που πηρα για τα γενέθλιά μου, ήταν ένα ρολόι by Michael Kors. Το μοντέλο συγκεκριμένα είναι το Michael Kors Resin Chronograph Watch και φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Πρέπει να ομολογήσω οτι είναι το αγαπημένο μου ρολόι. Αν και για καποιον λόγο τα τελευταία 2-3 χρόνια είχα σταματήσει να φοράω ρολόι, από τότε που το πήρα δεν το εχω βγαλει απο το χέρι μου!!! Είναι πόλυ ομορφο και κομψο, και παντα τραβάει τα βλέμματα πάνω του - ολο και καποιος θα με ρωτήσει που το πηρα, ποιο μοντέλο είναι κτλ.  Φαίνεται οτι είναι ακριβό ρολόι και ομως η τιμή του είναι αρκετά προσιτή. Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείτε να το αγοράσετε από το website http://www.nordstrom.com/ για 170 ευρώ συν τα μεταφορικά!!

Από τότε λοιπόν έχω αποκτίσει μια μανία με τα ρολόγια! Αγόρασα άλλο ένα ασπρο για το καλοκαίρι, και τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα, θα ήθελα να ζητήσω απο τον Αγιο Βασίλη να μου φέρει το ρολόι της φωτογραφίας!!

Michael Kors Ladies' Chronograph Resin Band Watch in Black and Silver
Είναι απίστευτο! Είναι στο στύλ του Michael Kors που μου αρέσει πολύ;  είναι μαύρο με ημιπολύτιμους λίθους στη στεφάνη και το εσωτερικό του έχει μια περλέ λάμψη όταν το χτυπάει το φως (δεν φαίνεται στην φωτογραφία δυστυχως ). Επειδή λοιπόν είμουνα καλό κοριτσι αυτο το  χρόνο, περιμένω να το δω κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μου!!!! Έτσι θα μεγαλώσει η συλλογή μου απο ρολογια και το μόνο που μου μένει είναι ένα ρολόι στο χρώμα του κίτρινου χρυσου για να ολοκληρώσω την συλλογή μου!! Έχω βρει ένα σχέδιο που μου αρέσει,αλλα δεν θελω να το ζητήσω και αυτό απο τον Αγιο Βασίλη (μην είμαστε και πλεονεκτες!)... μπορώ να περιμένω μεχρι τα επόμενα γενέθλιά μου !!! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME