27.11.10

Άρωμα για τις γιορτές...

Πάντα πίστευα οτι το πιο εύκολο δώρο για κάποιον - αυτό δηλαδή που δεν χρειάζεται να σκεφτείς και πολύ - είναι το άρωμα. Και ιδίως για τον άνδρα όπου αν δεν του πάρεις άρωμα, θα του πάρεις καμια γραβάτα, κανένα CD κτλ.... Αλλά και για την γυναίκα, που μπορεί να έχεις πιο πολλές επιλογές για να διαλέξεις, αλλά και παλι νομίζω οτι το άρωμα ειναι το πιο εύκολο... Δεν θέλει και πολυ σκεψη..το μυρίζεις, σου αρεσει, το αγοράζεις, τελείωσες!!! Ειδικά τώρα για τις γιορτές που έχω να κάνω τοοοοοόσα δώρα, θέλω κάτι εύκολο, γρήγορο και όμορφο ταυτοχρόνως!!! Οπότε το άρωμα ειναι απο τις πρώτες μου επιλογές!

Σ'αυτό το post όμως θέλω να μιλήσω για 3 αρώματα που ειναι στην δικιά μου wish list!!!

Το πρώτο είναι το άρωμα της Jennifer Aniston. Στην αρχή θα το ονόμαζαν Lolavie (που σημαινει laughing at life ή αλλιώς 'γελώντας με τη ζωή'), αλλά επειδη υπήρχαν ορισμενα προβλήματα με το marketing (το όνομα έμοιαζε πολυ με το άρωμα του Marc Jacobs 'Lola') αποφάσιστηκε να ονομαστεί με το ονομα της ηθοποιού. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές online και θα είναι σίγουρα μέσα στις άμεσες αγορές μου. Online μπορείτε να το βρείτε στο site http://www.fragrancedirect.co.uk/ και κοστίζει £19,99 για τα 30ml.






Το δεύτερο άρωμα είναι το καινούργιο της Britney Spears που λέγεται 'Radiance'. Το βρήκα πρόσφατα σαν δείγμα ανάμεσα στις σελίδες ενος περιοδικού και μπορώ να πω οτι ενθουσιαστηκα!! Επίσης μπορώ να πώ οτι λατρεύω το μπουκάλι!!!!! Οπότε θα βρεί και αυτό το δρόμο προς το καλαθάκι των αγορών μου :) . Online μπορείτε να το αγοράσετε απο το site http://www.littlewoodseurope.com/ 34 ευρώ
τα 50ml και μόνο 5 ευρώ μεταφορικά!




















Και το τελευταίο είναι το άρωμα της Katy Perry το όνομα του οποίου είναι Purr και έχει το πιο ΤΕΛΕΙΟ μπουκαλάκι EVER!!!!!!! Δεν γνωρίζω πως μυρίζει (αν και εχω ακουσει πολυ καλες κριτικές στο internet), αλλά μόνο και μόνο για το μπουκαλάκι το θέλω!!!!!
Το άρωμα μπορείτε να το αγοράσετε απο το site http://www.nordstrom.com/  για $35 τα 30ml συν μεταφορικά.

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 αρώματα που θέλω για την καινουργια χρονία. Εσείς τα έχετε δοκιμάσει ή έχετε καποιο απο αυτα? Εχετε καποιο αλλο που θελετε να μου προτείνετε?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME