24.11.10

Clarisonic - my new love!!!!

Το Clarisonic το είδα πρώτη φορά σε κάποιο video στο YouTube, εδώ και ενα χρόνο περίπου, και ήξερα από την αρχή οτι ήταν ένα προϊόν που έπρεπε να αγοράσω. Μου πήρε αρκετό χρόνο να κάνω την απαραίτητη έρευνα αγοράς τοσο για το προϊόν όσο και για το site από το οποίο θα έκανα την παραγγελία. Είναι ένα αρκετά ακριβό προϊον και ήθελα να βρω την καλύτερη δυνατή τιμή πριν το αγοράσω.

Έτσι αγόρασα το Clarisonic PLUS Skin Cleansing System Kit από το site www.feelunique.com με δωρεάν τα μεταφορικά (!) και την καλύτερη τιμή online στα 218 ευρώ!!!!! Το Clarisonic PLUS μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο και στο σώμα. Έρχεται με δύο διαφορετικές κεφαλές - μια για το πρόσωπο και μια για το σώμα και είναι τελείως αδιάβροχο οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο ντουζ.
Για όποιον δεν γνωρίζει, το Clarisonic είναι ένα σύστημα καθαρισμού το οποίο χρησιμοποιεί sonic συχνότητα περισσότερων από 300 κινήσεων το δευτερόλεπτο για να καθαρίσει, να μαλακώσει και να λειάνει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Μόνο με 60 δευτερόλεπτα την ημέρα, το Clarisonic ισχυρίζεται οτι καθαρίζει 2 φορές καλύτερα την επιδερμίδα απο το απλό πλυσιμο του προσώπου.

Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 βδομάδες και ήδη έχω παρατηρησει θετικές αλλαγές στην επιδερμίδα μου!! Το πρόσωπό μου είναι πιο λείο και μαλακό και οι πόροι μου έχουν μικρύνει ορατά!! Αισθάνεσαι τόσο όμορφα την επιδερμίδα σου όταν το χρησιμοποιείς που αν δεν το χρησιμοποιήσω μια μέρα νομίζω οτι δεν εχω καθαρισει το προσωπο μου!!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

8 comments:

Κερασία είπε...

Καλησπέρα
με αφορμή το clarisonic βρήκα και το blog σου τυχαία και έχω πάθει την πλάκα μου. Τέλειο?Τέλειο!! (για το blog μιλαω)

Τώρα σε ότι αφορά το μηχάνημα...λίγο ακριβό δεν είναι? Θέλω να πω...200 ευρά? Εχεις υπόψιν σου καμία πιο φτηνή λύση? Στην αμερική υπάρχει το nutrasonic αλλά ελλάδα δεν εχω ιδεα..ισως online. Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί. Ποια ειναι η γνωμη σου. Προσωπικα δεν νομίζω να μπορώ να δώσω τόσα λεφτά. Ισως μέχρι 70. Γιαυτο προς το παρον χρησιμοποιώ την ηλεκτρονική μου οδοντόβουρτσα!!
Και πάλι συγχαρητήρια για το blog σου!

Unknown είπε...

Είναι αλήθεια οτι το Clarisonic ειναι αρκετα ακριβο και το σκεφτομουνα πολύ πριν το αγοράσω.. αλλα στο τελος το αποφάσισα και δεν το εχω μετανιώσει!

Υπάρχει ένα παρόμοιο προϊόν το οποίο ονομάζεται 'Sun Labs Body Polisher'.
Το έχω δεί σε αυτό το site: http://www.beautychoice.com/products/Sun_Body_Polisher_and_Self_Tan_Remover-12342-0.html

Κοστίζει $49.95 (περίπου 36.50 ευρώ) και τα μεταφορικά έρχονται στα $19.95 (14.50 ευρώ) οπότε θα σου στοιχίσει σύνολο γύρω στα 51 ευρώ!

Στο παραπάνω site θα βρείς και reviews για το συγκεκριμένο προϊόν απο γνωστές gurus στο youtube όπως: Michelle Phan και Xsparkage. H Michelle Phan μαλιστα το συγκρίνει με το Clarisonic!

Θα πρέπει να σημειώσω εδώ οτι δεν εχω αγοράσει (ακόμα!) απο το συγκεκριμένο site, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται με τελωνείο κτλ.. (αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, γιατί το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο...)

Σ'ευχαριστώ που επισκέφθηκες το blog μου και για τα καλά σου λόγια! Είσαι πολύ γλυκιά :)
Ελπίζω να σε βοήθησα...

Κερασία είπε...

Μωρέ ψήνομαι άγρια για το Clarisonic... στην τελική αν είναι να την κάνεις την αγορά.. καλύτερα να την κάνεις με τον σωστό τρόπο!!!
Σ'ευχαριστώ πάντως. Έριξα μια ματια αλλά το nutrasonic φαινεται καλύτερο. Άκουσα ότι το βασικότερο μειονέκτημα για το δεύτερο που ανέφερες είναι ότι λειτουργεί με μπαταρίες. Οπότε μακρυα!! Αλλά όσο το σκέφτομαι κλείνω λιγάκι προς το αυθεντικό...τον πρωτοπόρο!

Unknown είπε...

και εγω έχω αρχίσει να ψήνομαι αλλά είναι πολλά γμτ τα λεφτά.... αλλα το πρόσωπό μου εχει πολλά προβλήματα και ίσως τη χρειάζεται! στη wishlist των Χριστουγέννων ίσως....
Κερασία η οδοντόβουρτσα δε σε τραυματίζει; εγω θα γεμίσω φλεβίτσες αν το κάνω αυτό !!

Unknown είπε...

@euapap
Το Clarisonic Mia βγηκε σε 5 διαφορετικά χρώματα και μπορείτε να το βρείτε τωρα στο feelunique.com για £120 (δήλαδή γύρω στα €134!!!) και με δωρεάν τα μεταφορικά!! Αχ και τα χρωματάκια είναι τοσο ομορφα και καλοκαιρινά!!! Για περισσοτερες λεπτομεριες δες το σχετικο post εδω http://www.christina77star.com/2011/07/feelunique-x-clarisonic-clarisonic-mia.html

Κερασία είπε...

@euapap
Κοιτα αν εχεις ευαισθητο δερμα μην χρησιμοποιήσεις με τιποτα την οδοντόβουρτσα. Είναι αρκετά σκληρή με το δέρμα. Και επειδη το δοκιμασα το Clarisonic μια φορά μπορώ να σου εγγυηθώ ότι είναι αρκετα μαλακό και φιλικό με την επιδερμίδα του προσώπου. Μία ακόμα εναλλακτική αρκετά φθηνότερη και με καλές κριτικές είναι το αντίστοιχο της Sigma.

Beauty Junkie είπε...

egw thelw kairo na parw to clarisonic mia!
to vrika epitelous sto ebay me 105 euro!
to provlima mou einai ti ginetai me to fortisti? ap oti eida einai me ta plake siderakia pou mpainoun stin priza..kserei kaneis an doulevei edw?
an nai k den einai kopos steilte mou ena mail na mou peite: jewelsbypeggy@gmail.com

eleninichlou είπε...

mhn agxwnesai. uparxei eidiko mprizaki pou apo thn mia pleura exei upodoxh gia thn ksenh mpriza kai apo thn allh kanonika thn dikia mas!

paidia kai egw pshnomai na to parw gt exw liparo derma me problhma akmhs...

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME