30.11.10

Παλέτα μακιγιάζ Coastal Scents - Ένα από τα καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα!!

' 88 Warm Palette ' http://www.coastalscents.com/


Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι πάντα από τα πιο αγαπημένα δώρα των γυναικών!!! Όλες μας θέλουμε να είμαστε όμορφες και περιποιημένες ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. Ένα από τα δώρα που έκανα περυσι στον εαυτό μου (μου αρέσει να με κακομαθαίνω ;) ) ήταν οι δύο από τις παλέτες μακιγιάζ της εταιρίας Coastal Scents.  Πιο συγκεκριμένα αγόρασα τις παλέτες '88 Warm Palette' και την '88 Palette'.




' 88 Palette' http://www.coastalscents.com/






Η πρώτη παλέτα (88 Warm Palette) έχει 88 διαφορετικά χρώματα σε πολυ φυσικές αποχρώσεις από ασημί, μπλε, χακί, χαλκινες αποχρώσεις, βυσσινί και αμέτρητες αποχρώσεις του καφέ! Εχει συδιασμούς matte και shimmery χρωμάτων. Επιπλέον έχει και παρα πολλά ανοιχτα χρώματα (highlight colours) που χρησιμοποιούνται κάτω απο το φρύδι και στην εσωτερική γωνία του ματιού για να χαρισουν λαμψη. Αυτή είναι η αγαπημένη μου παλέτα! Μπορείς να κάνεις τόσα διαφορετικά look με αυτην!! Από τελείως φυσικό, νυφικό, smokey κτλ.. και οι χρωματισμοί πιστεύω οτι ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος!!! Η παλέτα έχει διαστάσεις 23x16,5cms ενω το κάθε χρώμα έχει τις διαστάσεις του νομίσματος του 1ος λεπτου. Το εξωτερικο της παλέτας έιναι μαυρο matte και στο εσωτερικό έχει ένα αρκετα μεγάλο καθρεφτη και δυο sponge πινελακια. Το μεγεθος των χρωματων μπορεί να ακουγεται μικρό αλλα ο χρωματισμός τους είναι πολύ καλός και έτσι χρειαζεται πολύ λιγη ποσότητα! Την παλέτα αυτή την αγόρασα απο το site της Coastal Scents και κοστίζει $24.95.

Η δεύτερη παλέτα (88 Palette) είναι η βασική παλέτα της εταιρίας η οποία και αυτή εχει 88 διαφορετικά χρώματα αλλα αλλαζουν οι αποχρώσεις. Αυτή η παλέτα έχει ολα τα χρωματα, απο αποχρωσεις του κιτρινου, του πορτοκαλι, του μπλε, του μωβ, του ροζ, του πρασινου και μετα πηγαίνουμε στο ασημι, το χρυσο, καποιες καφε και μαυρες γκρι αποχρώσεις. Με αυτή την παλέτα μπορείς να πεις οτι έχεις όλα τα χρώματα για οποιοδήποτε look θελεις να κανεις!!! Αν και μου αρεσει περισσοτερο το μακιγιαζ των φυσικων αποχρωσεων (καφε, μπεζ, κοραλλι κτλ..) αγορασα αυτη την παλετα γιατι τωρα ξερω οτι εχω στην συλλογη μου καθε χρωμα που μπορει να χρειαστω για οποιοδηποτε μακιγιαζ θελω να δημιουργήσω!!! Και για $18,95 νομίζω οτι προκειται για ευκαιρία!!! Ειναι σαν να πληρώνεις 2 cents για το καθε χρωμα!!!!!! Και αυτη η παλέτα εχει τις ιδιες διαστάσεις με την προηγουμενη και ο χρωματισμος των σκιών ειναι επισης πολυ καλος!!! Και αυτην μπορείτε να την  βρειτε εδω.
Το service της εταιρίας ηταν αψογο και παρέλαβα την παραγγελία μου μεσα σε 7 μερες! Ηταν πολύ καλα πακεταρισμένη και δεν είχε σπασει τιποτα!!! Τα μεταφορικά κοστισαν $22 (USPS First-Class Mail International) αλλα αυτο εξαρταται απο το τι θα παρεις. Αν δεν παρεις και τις δυο παλετες θα πληρωσεις λιγοτερο, ενω αν παρεις κατι παραπάνω τα μεταφορικά θα αυξηθουν αναλογα!! Παντως εγω τις συστηνω ανεπιφύλακτα!!! Η εταιρία αυτή εχει παρα πολλες παλετες σε μεταλικά ή shimmery χρωματα, παλετες με ρουζ (που μαλλον θα ειναι η επομενη παραγγελια μου), παλετες concealer, liquid eye liners, πινελα μακιγιάζ κτλ...

Τωρα η εταιρία προσφερει και καποια combo sets όπως αυτο που φαινεται στην φωτογραφια:


Για $69,95 παιρνετε 4 παλέτες:
'88 Warm Palette'
'88 Palette'
'88 Metal Mania Palette'
'88 Ultra Shimmer Palette'
και πληρώνετε μεταφορικά $40,20 (USPS Priority Mail International).
Αρα πληρώνετε γυρω στα $110 για 352 διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε ομως να κρατησετε τις 2 παλετες και να δώσετε τις αλλες δυο δωρο!!!!

Καντε λοιπον μια βολτα στο site αυτης της εταιρίας και ειμαι σιγουρη οτι κατι θα βρειτε που θα σας αρεσει!!!! 

1 comments:

Κ είπε...

Σχετικά με τις συγκεκριμένες παλέτες, επειδή ενδιαφερόμουν να τις αγοράσω και εγώ, έψαξα αρκετά στο ίντερνετ και έμαθα ότι κατασκευάζονται στην Κίνα. Όχι πως έχω κάτι εναντίον της χώρας, όμως πολλά ακούγονται και συχνά, παρόμοια προϊόντα περιέχουν μόλυβδο και άλλες βλαβερές για το δέρμα ουσίες. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που πωλούνται τόσο φτηνά, αν σκεφτείς ότι μια παλέτα 3-4 χρωμάτων μιας ακριβής μάρκας, όπως Chanel κοστίζει όσο όλες αυτές οι τεράστιες παλέτες.
Απλώς με αυτό το σχόλιο θα ήθελα να σε συμβουλέψω να προσέξεις και αν θες να το ψάξεις περισσότερο. Αν πάλι, έχεις αντίθετη γνώμη και είσαι ευχαριστημένη, τότε το σχόλιο αυτό είναι περιττό.

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME