10.11.10

Γαλλικό σχέδιο για νύχια με konad και λουλούδια.

Εδώ είναι το τελευταίο μου video με ένα απλό σχέδιο γαλλικού όπου χρησιμοποίησα την πλακέτα m79 της Konad και άσπρα αυτοκόλλητα λουλούδια. Ελπίζω να σας αρέσει :)









Το σύστημα Konad μπορείτε να το προμηθευτείτε από το site http://www.blushcosmetics.com/

4 comments:

Κερασία είπε...

Τέλειο όμως!!! Κλασατο!!!
Τις πλακέτες bundle monster τις είδες?

Unknown είπε...

@Κερασιά
Τις εχω δει και σκεφτομουνα πολυ σοβαρα να τις αγοράσω αλλα τωρα δεν ξερω... Όταν γίνονται εκθεσεις ομορφιάς στην Αθηνα, υπάρχουν αρκετα stands που πουλάνε τυπου 'Konad plates' αλλα δυστυχως η ποιότητα τους ειναι απαραδεκτη... Αγορασα αρκετες και δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου... Δεν μενει βερνικι πανω στην πλακα οταν κανεις scrape και ετσι δυστυχως δεν δουλευουν... Αυτο είδα οτι συμβαινει και στις πλακετες bundle monster απο τα αρνητικα σχολια και γι'αυτο δεν νομιζω οτι θα αγορασω... Εσυ τις εχεις παρει?

Κερασία είπε...

Ναι γι'αυτό σου τις ανέφερα. Εγω δεν βρίσκω καμία διαφορά με τις αντίστοιχες της Konad. Πολλές την πάτησαν γιατί δεν έβγαλαν το προστατευτικό που έχουν επάνω (μια ζελατίνα που ίσα που φαίνεται).Επίσης κάποια reviews δεν τα εμπιστεύομαι γιατί είναι τύπου "πληρωμένες" κριτικές. Το μόνο ελάττωμά τους συγκριτικά είναι ότι οι άκρες τους είναι ελαφρώς τραχιές (αλλά δεν έχω κοπεί ποτέ, άσε που μπορείς αυτό να το φτιάξεις) και το δεύτερο ότι τα σχέδια που είναι για όλο το νύχι έιναι για μικρά νυχάκια (σαν τα δικά μου)!!Ηθελα να κανω σχετική ανάρτηση αλλα δεν εχω βρει ακομα χρονο..μου εδωσες όμως καλή ιδεα!! Thanks!!

Unknown είπε...

@Κερασία
Αν είναι ετσι τοτε θα τις αγοράσω γιατι ενδιαφερομουν πολύ αλλα δεν ειμουν σιγουρη για την ποιότητα... Θα σου πω τις εντυπωσεις μου μολις τις παραλαβω ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME