19.11.10

Το δαχτυλίδι από τη 'love collection' by Sydney Evan!!

"Love" Ring
Picture taken from the website http://www.thecurrentcustom.com/
Όσοι παρακολουθούν στο YouTube makeup videos και πιο συγκεκριμένα το κανάλι της  Lorraine Stanick ή αλλιώς thecurrentcustom και thecurrentboobies, θα γνωρίζουν ήδη για τι μιλάω! Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει ένα κατάστημα με την οικογένιά της στην Αμερική, και μέσω των 2 καναλιών της διαφημίζει διάφορα κοσμήματα και ρουχα που πουλάνε. Ανάμεσα στα κοσμήματα αυτά, διαφημίζει και το δαχτυλίδι απο τη love collection by Sydney Evan (όπως φαίνεται στην φωτογραφία). 

Όταν το είχε πρωτοδείξει μπορώ να πω οτι ήταν love at first sight!!!!  Είναι τέλειο!!!!! Δεν ήθελα όμως να το αγοράσω από το internet, γιατί προτιμώ να μην αγοράζω κοσμήματα online και κυρίως δαχτυλίδια. Θέλω να τα βλέπω από κοντά και να τα δοκιμάσω για να δω αν μου πάνε. Δεν θέλω να πληρώσω τοσα λεφτα και να παραλάβω κάτι που δεν μου κάνει ή δεν μου αρεσει όταν το δω απο κοντα. 

Σήμερα όμως, αποφάσισα να παω μια βόλτα με τον συζυγό μου στο Golden Hall για να ρίξω μια ματιά στις βιτρίνες πριν απο τις Χριστουγεννιάτικες αγορές. Όπως λοιπόν χάζευα τις βιτρίνες ξαφνικά μενω κοκαλο!!!! Εκεί στο Golden Hall, στον 1ο όροφο, στην βιτρίνα του μαγαζιού Anatol είδα το δαχτυλίδι!!!! Περιττό να σας πω οτι έπαθα μια μικρή υστερία (προσπαθώντας πάντα όμως να μην τραβήξω τα βλέμματα των περαστικών!). 'Οταν συνήλθα εξήγησα στον άντρα μου τι συμβαίνει (ο οποίος με κοιταζε με ένα περίεργο βλέμμα...εκείνο το βλέμμα που δείχνει οτι δεν ξέρω τι να κάνω... να φύγω και να κάνω οτι δεν σε ξέρω ή να φωνάξω κάποιον για βοήθεια?????). Μετά από την λεπτομερή ανάλυση που του έκανα ελπίζω να κατάλαβε οτι περιμένω το συγκεκριμένο δωράκι κατω απο το Χριστουγεννιάτικο δεντρο μας με το όνομά μου πάνω!!!! ;) Δυστυχώς μέσα στην αναστάτωση δεν μπήκα να ρωτήσω την τιμή του, αλλα προβλεπεται να επισκεφθω ξανα το Golden Hall πολύ συντομα για να το δοκιμάσω και απο κοντα!!!

Για όποιον ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο δαχτυλίδι μπορεί να επικοινωνίσει με το κατάστημα
Anatol
Golden Hall - Όροφος: 1ος όροφος

Τηλ: 210-8018253-Kifisia/κεντρικό κατάστημα
        210-6835272-Golden Hall
E-mail: anatol@hol.gr



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοσμήματα by Sydney Evan επισκεφθειτε το website http://www.sydneyevan.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME