18.11.10

MyUS.com!!!!

I am a shopaholic!!! Ναι το παραδέχομαι!! Και το καλύτερό μου είναι το online shopping!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι στην άνεση του σπιτιού σου, πίνοντας το καφεδάκι σου και να κοιτάς τις 'virtual' βιτρίνες! Τέλειο! Μπορείς να συγκρίνεις προϊόντα απο διαφορετικά websites, να βρίσκεις αυτο που θέλεις και να το αγοράζεις στην στιγμή χωρίς κόπο και κούραση. Και βέβαια υπάρχει το αίσθημα της ανυπομονυσίας για το πότε θα παραλάβεις το πολυπόθητο πακέτο!!! Σας λέω αλήθεια, ο ταχυδρόμος με κοιτάει λιγο περίεργα τελευταία γιατί τον περιμένω πως και πως κάθε φορά που έχω παραγγείλει κάτι και περιμένω το πακετο μου!!!!

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε όλες τις εταιρίες καλλυντικών και ρούχων που υπάρχουν στην Αμερική και στην Αγγλία, και επιπλέον τα websites αυτών των εταιριών πολλές φορές δεν παραδίδουν στην χώρα μας. Για κάποιον σαν και μένα που λατρέυω το online shopping και με ενδιαφέρουν καποια προϊόντα, καλλυντικών και μακιγιάζ κυρίως που δεν υπάρχουν στην χώρα μας ή δεν παραδίδονται στην χώρα μας, αυτό είναι το χειρότερό μου!!! Επίσης αρνούμαι να αγοράσω οτιδήποτε από το Ebay! Δεν το εμπιστεύομαι καθόλου και προτιμώ να δώσω τα λεφτά μου σε ένα αξιόπιστο website οπου ξέρω οτι μπορεί να είναι λίγο ακριβότερο, αλλά θα αγοράσω το αυθεντικό προϊόν.

Στην αναζήτησή μου λοιπόν για κάποια καλλυντικά βρήκα το http://www.myus.com/ website. Είναι τέλειο!!! Το website αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις όποιο προϊόν θέλεις απο οποιοδήποτε αμερικάνικο website ακομή και αν αυτό το website δεν παραδίδει στην χώρα σου. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το myus.com είναι οτι σου δίνει μια δικιά σου διευθυνση στην αμερική! Η διευθυνση αυτή ειναι της εταιρίας myus.com η οποία παραλαμβάνει τα προϊόντα σου για λογαριασμό σου και σου τα στέλνει στην χώρα σου!!! Τέλειο???????????? Απλά προσθέτεις την διευθυνση αυτη σαν δευτερη διευθυνση στην πιστωτική σου κάρτα και ξεκινάς να αγοράζεις online!!! Υπάρχουν 3 είδη memberships όπου πληρώνεις ένα set up fee  ανάλογα με το πόσες αγορες κάνεις. Για παράδειγμα το standard membership είναι για αυτούς που κάνουν λίγες αγορές και πλήρώνουν μόνο $10!

Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα αυτό το website θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμο!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθέιτε το website: http://www.myus.com/

3 comments:

Καλησπέρα!! Θα συμφωνήσω μαζί σου! Πρόσφατα το ανακάλυψα κι εγώ!Επειδή όμως κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα ξέχασα τον κωδικό μου και κλείδωσα το λογαριασμό μου σε ένα site που έκανα παραγγελία από Αμερική και τώρα μου ζητάνε να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικώς.....ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι πως πάτησα πολλές φορές το submit για καταχώρηση της παραγγελίας μου και έγινε 3 φορές χρέωση στην κάρτα μου...........μάλλον δεν έκανα καλή αρχή...έστειλα Mail στον account manager του myUS για να με συμβουλεύσει τι να κάνω και περιμένω...έχεις να μου πεις κάτι από δική σου εμπειρία?? Και από Λονδίνο παραγγέλνεις μέσω myUS?? Μπορείς να μου προτείνεις κανένα καλό site?? Ευχαριστώ πολύ!
Εύη

Unknown είπε...

Εύη λυπάμαι πολύ που αντιμετώπισες αυτά τα προβλήματα με το συγκεκριμένο website. Εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά (τώρα το ανακάλυψα!) και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Πάντως έριξα μια ματιά στα FAQs και είδα οτι αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου υπάρχει ένα link (http://myus2.myus.com/HelpDesk/ContactUs.aspx) όπου σου στέλνουν τον κωδικό στο email σου.
Όσον αφορά την καταχώρηση της παραγγελίας σου 3 φορές, μπορείς να την ακυρώσεις. Όταν σου στείλουν confirmation email μπορείς να τους απαντήσεις οτι θελεις να ακυρώσεις την παραγγελία. Αν δεν το κάνεις γρήγορα όμως, μπορει να χρειαστεί να πληρώσεις καποια χρήματα για την ακύρωση αν η παραγγελία σου έχει ήδη διεκπαιραιωθει.
Παρατήρησα επίσης οτι το website έχει live help (στην σελίδα 'contact us' πανω δεξιά) όπου μπορείς να μιλήσεις με chat με κάποιον απο την εταιρία χωρίς χρέωση.
Το myUS μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές απο αμερικάνικα website. Αν ενδιαφέρεσαι για καλλυντικα έχω 2 τελεια website οπου τα μεταφορικά ειναι δωρεαν!!!
Το ένα είναι από Αγγλία www.feelunique.com (το έχω χρησιμοποιήσει πολλες φορές - αψογο customer service και τα προϊόντα εφτασαν μέσα σε 7 μέρες).
Το άλλο έιναι από Hong Kong www.cosme-de.com (Θα στείλω την πρώτη μου παραγγελία την επόμενη βδομάδα!!)
Ελπίζω να σε βοήθησα :)

alman είπε...

Ψώνια και ταξίδι στη Νέα Υόρκη μέσω Viaddress.com και μου βγήκε πολύ οικονομικά! Ρίξτε μια ματιά αν σας ενδιαφέρει και ίσως βρείτε κάτι καλό.

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME