11.12.10

Χειλάκι πετροκέρασο! - Εσείς θα τολμήσετε τα κόκκινα χείλη για τις γιορτές??

Τα κόκκινα χείλη είναι πάντα στη μόδα, αλλά ειδικά τωρα τις γιορτές έχουν την τιμητική τους!!!! Το κόκκινο χρώμα κυριάρχησε σε όλες τις πασαρέλες. Ακόμη και η Bobbi Brown, η σχεδιάστρια που είναι γνωστή για τις απαλές και πολυ φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ της, δημιούργησε την πρώτη της σειρά με κόκκινα κραγιόν, (Bobbi Brown's 'True Reds') που αποτελείται απο 4 κραγιόν; Vixen, Vintage, Hollywood και Jewel.

 
Υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις του κόκκινου, και όλες έχουν κάτι μαγικό - γιατί πάντα το κόκκινο κραγιόν μας μεταμορφώνει και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο... glamorous!! Το κόκκινο κραγιόν είναι πολυ κλασσικό και όλες μας θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον ένα στην απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα με το χρώμα του δέρματός μας. Είναι κατι σαν το little black dress που είναι παντα κλασσικό, παντα στη μόδα, μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίσταση (μεταμορφώνεται ανάλογα με τα αξεσουαρ που θα το συνδιάσεις) και παει με ολα!!!!

Και όμως πολλές (μαζί και εγώ !) δεν τολμάμε να το φορέσουμε... Νομίζω οτι όταν φοράω κοκκινο κραγιόν με κοιτάνε ολοι σαν να μου έχει κολλήσει μαϊντανός στα δόντια... και αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα!!!! Όμως αυτές τις γιορτές αποφάσισα να γίνω πιο τολμηρή και να φορέσω για πρώτη φορά κόκκινο κραγιόν!!!!!! Πριν φορέσω όμως το κατακόκκινο κραγιόν, έχω αρχίσει να κανω 'practice' φορώντας μια πιο 'ελαφριά' απόχρωση του κόκκινου. Συγκεκριμένα φοράω το Viva Glam Cyndi Lauper της MAC που δεν είναι τοσο έντονο και μπορώ να πω οτι μου αρεσει πολυ!!



Αφού ξεπεράσουμε τους ενδιασμούς μας, τώρα πρέπει να διαλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση που μας ταιριάζει. Και ο μόνος τρόπος ειναι να το δοκιμάσουμε! Όλες οι εταιρίες μακιγιάζ έχουν καποια απόχρωση του κόκκινου στη συλλογή των κραγιόν τους. Εκανα μια ερευνα στο internet και βρήκα καποια απο τα πιο δημοφιλή κόκκινα κραγιόν της αγοράς. Λοιπόν, εχουμε και λεμε:


NARS 'Jungle Red' £17







MAC 'Ruby Woo' £12.50







MAC 'Russian Red' €17,50

LANCOME 'L'Absolu Rouge' €29,90










CHRISTIAN DIOR 'Ara Red' £22  

 
CHANEL Rouge Allure No.9 €35,40


CHANEL Rouge Coco in Cambon £21.50

 
CLINIQUE High Impact Lip Colour 'Ready to Wear' SPF15 €20,40

BOBBI BROWN 'Vixen Red' £15.50





MAYBELLINE 'Pleasure Me Red' £7




YSL 'Rouge Pur Couture No.1' €32,40



SHISEIDO 'Perfect Rouge Red 415' €26,50

Πριν φορέσετε το κόκκινο κραγιόν, είναι πολύ σημαντικό να προετοιμάσετε τα χείλια σας! Χρησιμοποιήστε μια καθαρή μαλακή οδοντόβουρτσα και το καθαριστικό προσώπου σας και κάντε μια μικρή απολέπιση στα χείλια σας. Μετά ενυδατώστε τα με lip balm. Τωρα είναι έτοιμα, λεία και απαλα, και η εφαρμογή του κόκκινου κραγιον θα είναι πολυ πιο εύκολη και το αποτέλεσμα πολυ πιο όμορφο.
Υπάρχει ένα video στο YouTube απο τη user 'MakeupbyTiffanyD' που πιστεύω οτι είναι ενα απο τα καλυτερα video για το πως να εφαρμόσουμε τελεια το κοκκινο κραγιον.

Ελπίζω λοιπόν να δω περισσότερες απο εμας με κοκκινο κραγιον αυτες τις γιορτές!!! Αν εχετε να μου προτείνετε καποιο που δεν συμπεριελαβα στο post και που θεωρείτε οτι ειναι πολυ καλο, μην διστάσετε να το αναφέρετε στα comments!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME