25.1.11

Αγορές για προϊόντα Aussie για τα μαλλιά.


Τελευταία ενδιαφέρομαι πολύ για προϊόντα μαλλιών. Χρησιμοποιώ flat iron στα μαλλιά μου και θελω να βρω το κατάλληλο σαμπουάν, conditioner και προστασία μαλλιών για να τα διατηρήσω οσο το δυνατόν υγιή και μαλακά. Ψάχνοντας λοιπον στο internet βρήκα μια σειρά μαλλιών που εχει πολύ καλές κριτικές και απο beauty gurus στο YouTube. Η σειρά αυτή ονομάζεται Aussie και ειναι απο την Αυστραλία. Αυτό ομως που με εκανε να αγοράσω, ήταν ενα μικρο δειγμα που βρήκα στο αγγλικό ELLE και μολις το δοκίμασα ειπα οτι επρεπε παση θυσία να βρω αυτα τα προϊόντα!!!

Και τα βρήκα μεσω του Amazon.

Τα δύο πρωτα προϊόντα που αγορασα είναι το σαμπουάν και το condiotioner απο τη σειρά 'Take the Heat'.






Η σειρά αυτή εχει προϊόντα ειδικά για τα μαλλιά τα οποία ταλαιπωρούνται απο τη θερμότητα: είτε απο το μπιστολάκι, είτε απο το flat iron. Πρεπει εδω να προσθέσω οτι μυρίζουν απίστευτα!!!!!  Και τα μαλλιά μου είναι ομορφα, μαλακά και λαμπερά!! Δεν σταματάω να τα χαϊδεύω!!!! Οι ακρες είναι μαλακές και στρώνουν πολύ ευκολα!!! Τελεια!

Τα προϊόντα αυτά τα αγορασα μεσω του http://www.amazon.co.uk/ απο το Mistrys Healthy Options και ήρθαν μέσα σε 3-4 μέρες απο την αποστολή της παραγγελίας!!!

Το κόστος των προϊόντων και το shipping ήταν:




1  Aussie Take The Heat Conditioner 250ml,                       £3.50

1  Aussie Take The Heat Shampoo 300ml                            £3.50
 
---------------------------------------------------------------------

Item Subtotal: £7.00
Shipping & Handling: £4.75
Total: £11.75
Paid by Visa: EUR 14,31



Το τρίτο προϊόν είναι εντατικό conditioner που δρα σαν μασκα μαλλιών και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.





Πρόκειται για το 3 minute miracle της Aussie. Αυτό το προϊόν το αγορασα για να το χρησιμοποιώ 1 φορά την εβδομάδα για πιο εντατική ενυδάτωση και περιποίηση. Πραγματικά δεν εχω λογια! Ειναι απιστευτο! Πρωτα απ'ολα το styling των μαλλιών μου γίνεται στο μισο χρόνο οποτε χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν και τα μαλλιά μου εχουν ογκο (γιατι συνηθως οι μασκες και τα ενατικά conditioners 'βαραίνουν' τα μαλλιά), είναι απιστευτα μαλακά, λαμπουν και φαινονται τοσο υγιή!!!

Το αγόρασα παλι μεσω του http://www.amazon.co.uk/  απο το site http://www.cosmeticsolutions.co.uk/. Το συγκεκριμένο άργησε λιγο σε σχεση με το πρώτο και ήρθε σε 10-12 μερες και μπορεί να είναι λιγο πιο  ακριβό αλλα τα αξίζει τα λεφτά του!!

Το κόστος και το shipping ήταν:

1 Aussie Deeeeep 3 Minute Miracle Moisture Treatment 235 ml              £3.59
---------------------------------------------------------------------



Item Subtotal: £3.59
Shipping & Handling: £5.23
Total: £8.82

Paid by Visa: EUR 10,74

Θα πρεπει εδώ να σημειώσω οτι το  http://www.cosmeticsolutions.co.uk/ ειναι πολυ καλο site και εχει αρκετες μαρκες που με ενδιαφέρουν οποτε σίγουρα θα ξαναγοράσω απο εκεί :)




4 comments:

FYI: Borei na legondai Aussie, alla den vriskondai oute einai apo tin Australia.

Unknown είπε...

@TinaGreece
Γεια σου! Τα προϊόντα 'Aussie' ανήκουν στην εταιρία Procter & Gamble.

Σύμφωνα με το UK 'Aussie' site:
"The story goes something like this.

It’s 1979. American hair wizard Tom Redmond is visiting Oz. He’s introduced to a range of fruit and age-old remedies peculiar to the continent. We can imagine Tom going, “gee whizz!”, as he takes in the diverse delights of Blue Gum Leaves. Australian Custard Apple. Quandong. (Read on.) Mint Balm. Wild Cherry Bark. And the protective Jojoba Seed Oil."

Eπομένως, ενω τα συστατικά του προϊόντος προέρχονταν αρχικά απο την Αυστραλία, η εταιρία P&G είναι μια πολυεθνική η οποία οπως ειναι φυσικό, παρασκευάζει τα προϊόντα στην χωρα στην οποια τα πουλάει γιατι ετσι την συμφέρει. Δηλαδη το προϊον μπορει να ειναι φτιαγμένο για παραδειγμα στην Αμερική ή στην Αγγλία. Αυτό ομως δεν σημαίνει οτι τα προϊόντα Aussie δεν εχουν καμια σχεση με την Αυστραλια γιατι απο εκει ξεκίνησαν!

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Nai, gnwrizw anikoun stin etaireia P&G. Einai omws misleading na leme einai apo tin Australia.
An to pame etsi, ena paradeigma tha itan merika proionta apo to Body Shop, ehoun sistatika pou vriskondai mono se kapoies alles hwres opws Afriki, den leme omws oti to proion einai African. (Kai ayto ishuei gia hiliades proionda).

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME