24.1.11

Αγορές από COSME-DE.COM


Free Shipping on ALL cosmetics products!!


Μετά τις γιορτές αποφάσισα να εκμεταλευτώ τις εκπτώσεις και προσφορές που υπήρχαν online.
Με ενδιέφερε πολύ το site COSME-DE.COM γιατί είχε κάποιες μάρκες προϊόντων που ήθελα να αγοράσω, και επιπλέον είχε και δωρεάν μεταφορικά σε κάθε παραγγελία. Το μόνο που με προβλημάτιζε ήταν το γεγονός οτι το site είναι απο το Hong Kong και φοβόμουνα πολύ το τελωνείο. Αλλά τελικά αποφάσισα να το τολμήσω!!!!

Και ευτυχώς που το τολμησα γιατι βρηκα αλλο ένα site που μπορώ να αγοραζω ανετα χωρις να πληρώνω μεταφορικά και χωρις να φοβάμαι για τους δασμους του τελωνείου!!!

Αγόρασα προϊόντα αξίας γυρω στα $200 Το δέμα ήταν συστημένο και το παρέλαβα απο το ταχυδρομίο. Η παραδοση εγινε 2 βδομαδες μετα την παραγγελία και δεν ειχα κανενα προβλημα με τελωνειο γιατι στο κουτι εγραψαν (χωρις να τους το ζητησω) 'New Years Gift' '$35' !!!!!! Μάλιστα η παραγγελία εγινε πριν την Πρωτοχρονιά, οποτε μπορω να πω οτι ηρθε και super γρήγορα αν λαβουμε υπ'οψιν τις μερες που δεν δουλευαν τα ταχυδρομία.

 Όσο για την παραγγελία μου, τελευταία ενδιαφέρομαι πολυ για καλλυντικά σχετικά με την περιποίηση του προσώπου. Η παραγγελία μου στο COSME-DE.COM ήταν για τα παρακάτω προϊόντα:




  • Dr. Hauschka Cleansing Milk - Gentle Cleanser and Make-up Remover  
Πρόκειται για ενα πολύ απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού ιδανικό για καθημερινή χρήση που αφαιρεί και το μακιγιάζ απο το πρόσωπο. Εμπεριέχει κόκκους σιτηρών που έχουν υποστεί ζύμωση και βοηθούν στον καθαρισμό της επιδερμίδας. Το συστατικό Bentonite clay δροσίζει και καταπραϋνει τους ερεθισμούς και επιπλέον το εκχύλισμα Anthyllis που περιέχει τονώνει την επιδερμίδα. 

Το συγκεκριμένο προϊόν το χρησιμοποιώ εδω και μια βδομάδα. Μέσα σ'αυτο το μικρό χρονικό διάστημα μπορώ να πω οτι ειμαι αρκετά ευχαριστημένη. Ειναι πολυ απαλό με την επιδερμίδα μου και αφαιρεί το μακιγιάζ πολύ εύκολα. Το μόνο 'αρνητικό' που έχω να πω για αυτό το προϊόν, είναι οτι έχει ενα  αρκετά εντονο χαρακτηριστικό άρωμα που μπορεί να μην αρέσει σε όλους.

     Συστατικά: Water/Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycerin, Fermented Grain Extract, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Lecithin, Xanthan Gum, Fragrance/Parfum (Essential Oil), Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol



  •  SK II Advanced Eye Treatment Film
Αυτή η κρέμα ματιών περιέχει Pitera ®, μέταλλα και συστατικά ενυδάτωσης που προσφέρουν ενυδάτωση μακράς διάρκειας στο δέρμα. Βοηθά επίσης στο να ομαλυνει τις λεπτές γραμμές και να αποτρέψει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η Hydro film technology απελευθερώνει υγρασία και δραστικά συστατικά για 12 ώρες, για ομαλότερη, πιο φωτεινή και πιο σφιχτή επιδερμίδα γύρω από τα μάτια σε ένα μόλις μήνα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτη την κρέμα ματιών αν και την χρησιμοποιώ για μικρό χρονικό διάστημα. Είναι απίστευτα ενυδατική και μπορώ να πω οτι εχω δει διαφορά στο δερμα γυρω απο τα ματια μου. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα γιατί αφήνει ένα μικρό φιλμ προϊόντος πανω στο δέρμα και αν βαλεις περισσότερο απ'οσο χρειάζεται μετα "κολλάει" εκει η επιδερμίδα.

Συστατικά: Pitera, Butylene Glycol, Glycerin
 

 
  • Dermalogica - Gentle Cream Exfoliant
Eίναι μια απαλή κρέμα απολέπισης που βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων βελτιώνοντας σημαντικά την υφή του δέρματος. Άλφα υδροξύ γαλακτικό οξύ, β-υδροξυ-σαλικυλικό οξύ και φυσικά ένζυμα φρούτων αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, συμβάλλοντας στην τόνωση και την ανανέωση του δέρματος. Εκχυλίσματα βοτάνων απαλύνουν το δέρμα και αντιμετωπίζουν την ξηρότητα. Δεν περιέχει άρωμα.

Επειδή το δέρμα μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητο, όποτε χρησιμοποιώ κάποιο απολεπιστικό προϊον που περιέχει μικρούς κοκκους ερεθίζεται και κοκκινίζει. Το συγκεκριμενο προϊόν δεν περιέχει αυτους τους κοκκους. Η απολέπιση γίνεται μεσω του συστατικών Lactic Acid και Salicylic acid που αφαιρούν τα νεκρά κυτταρα και επιταχύνουν την ανανέωσή τους.  Εκχυλίσματα λεβάντας, Aloe Vera και Coneflower βοηθούν στη μείωση της ευαισθησίας και κάνουν την επιδερμίδα πολύ απαλή.

Το προϊόν αυτο το εχω χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά. Πάντως μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη. Οταν το χρησιμοποίησα, το δερμα μου μετά ηταν πολυ μαλακό και καθαρο.



  • Dermalogica - AGE Smart Skin Resurfacing Cleanser
Αυτό το γαλάκτωμα καθαρισμού διπλής δράσεως καθαρίζει τέλεια το δέρμα με μια μόνο χρήση. Περιέχει γαλακτικό οξύ το οποίο βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων απο την επιφάνεια της επιδερμίδας και ταυτόχρονα βοηθά στην γρήγορη ανανέωση των κυττάρων. Η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε ρυθμίζει τη μαλακότητα της επιδερμίδας ενισχύοντας την ενυδάτωση του δέρματος , ενώ το Rose Flower Oil  ηρεμεί την ευαισθητη επιδερμίδα. Η καθημερινή χρήση αυτού του μέσου καθαρισμού βελτιώνει εντυπωσιακά τη σύσταση  του δέρματος και προετοιμάζεται κατάλληλα την επιδερμίδα για τη μέγιστη διείσδυση της ενυδατική κρεμας. Δεν περιέχει κανένα τεχνητό άρωμα ή χρώμα.
Είμαι απίστευτα ικανοποιημένη με αυτο το προϊόν γιατι καθαρίζει απιστευτα το προσωπό μου χωρις να το ξηραίνει.
Σας συστήνω λοιπόν να αγοράσετε ανετα απο το COSME-DE.COM. Εγώ πάντως σίγουρα θα ξαναγοράσω ;)

** Μερικά από τα παραπάνω links είναι affiliate links από τα οποία παίρνω κάποια ποσοστά όταν εσείς αγοράσετε μέσω αυτών χωρίς αυτό να επιβαρύνει τις αγορές σας. Ευχαριστώ :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME