14.2.11

Online αγορά από το COSME.COM Νο. 2 !


Cosmetics Gifts Set up to 30% Off

Μετά από την πρώτη επιτυχημένη αγορά μου από το COSME-DE.COM λίγο μετά τα Χριστούγεννα αποφάσισα να κάνω μια δεύτερη! Είμαι ενθουσιασμένη με τα προϊόντα της Dermalogica που αγόρασα την τελευταία φορά απο το συγκεκριμένο site, και ήθελα να αγοράσω και μια κρέμα ημέρας από την ίδια εταιρία.

(Αν θέλετε να δείτε τα προϊόντα που αγόρασα την πρώτη φορά απο το COSME-DE.COM μπορείτε να τα δείτε εδώ.)


Ανακάλυψα οτι υπάρχει και ελλήνικό site της Dermalogica (http://www.dermalogica-hellas.gr/) απο το οποιο θα μπορούσα να αγορασω την κρέμα. Όταν ομως κοίταξα τις τιμές και τις σύγκρινα με το COSME-DE.COM δεν μπορούσα να το πιστέψω!!

Η κρέμα αυτή (Skin Smoothing Cream by Dermalogica, 50ml) κοστίζει:

 50 ευρώ και έχει μεταφορικά 10 ευρώ επιπλέον!!!! Σύνολο 60 ευρώ!!!

$48 δηλαδή 35 ευρώ και τα μεταφορικά είναι δωρεάν!!!! Σύνολο 35 ευρώ!!!

Επίσης το συγκεκριμένο site εχει και ειδικές εκπτώσεις αφοσίωσης. Αυτό σημαίνει οτι όταν αγοράζετε προϊόντα ανω των $80 τον πρωτο μήνα και κερδίστε 2% έκπτωση επιπλέον στην επόμενη παραγγελία σας. Ετσι είχα και την ειδική αυτή εκπτωση του 2% απο την προηγούμενη παραγγελία μου το οποίο υπολογίστηκε στο $1 μείον, δηλαδή πλήρωσα $47! Εντάξει, δεν ήταν τίποτα το εξαιρετικό αλλα οτι αφαιρείται καλο ειναι ;)

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ιδια κρέμα είναι τοσο πολύ πιο ακριβή στο ελληνικό site, και γιατί θα πρέπει να πληρώσω 10 ευρώ μεταφορικά για να έρθει απο το ενα σημείο της Αθήνας σε ένα άλλο, ενώ οταν έρθει απο το Hong Kong (που οσο να'ναι είναι λιγο πιο μακριά) δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα???????????

Γι'αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω την δευτερη αγορά μου απο το COSME-DE.COM....
Η παραγγελία έγινε στις 25 Ιανουαρίου 2011 και την παρέλαβα στις 10 Φεβρουαρίου 2011. Δηλαδή έκανε 15 μέρες για να έρθει που το θεωρώ πολύ καλό ειδικά οταν πρόκειται για αγορές απο Ασία!

Στο πακέτο και πάλι έιχαν σημειώσει οτι είναι 'gift' χωρις να τους το ζητησω, και η τιμή που αναγραφόταν ήταν και πάλι μικρότερη απο αυτή που πραγματικά πλήρωσα ($40). Ετσι δεν είχα κανένα πρόβλημα με τελωνεία!!!




Και η κρέμα που αγόρασα, όπως ανέφερα και παραπάνω, είναι η Skin Smoothing Cream by Dermalogica.





Eίναι μια κρέμα που βοηθάει στην διατηρηση της ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνει την υφή του. Η λεκιθίνη που περιέχει προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και το Aloe Gel θρέφει την επιδερμίδα. Το mallow, το αγγούρι και η arnica απαλύνουν και ενυδατώνουν το δέρμα, βοηθώντας να αποκατασταθεί η ελαστικότητα και ο τόνος του. Περιέχει αντιοξειδωτικές Grape Seed Extract βιταμίνες Α, C και Ε και η ελαφριά emulsive προστασία βοηθά κατά της αφυδάτωσης και της ρύπανσης απο τους περιμβαλοντικούς παράγοντες. Δεν περιέχει κανένα τεχνητό άρωμα ή χρώμα.


Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, οποτε δεν μπορώ να κάνω καποια κριτική, αλλα εχω ακούσει πολλα καλα reviews!
 
Άλλη μια επιτυχημένη αγορά απο το COSME-DE.COM!!!!!! Έχει γίνει ενα απο τα go-to sites για μένα οταν θέλω να αγοράσω κατι online!

Εσείς εχετε δοκιμάσει αυτή την κρέμα? Ποια είναι η γνώμη σας?




Free Shipping on ALL cosmetics products!!

2 comments:

Κερασία είπε...

Με γεια σου!! Καλά αυτό με τις τιμές έχει παραγίνει. Και μετα σου λενε να στηρίζεις την ελληνική αγορά. Σορυ αλλα θα στηρίξω την τσέπη μου καλύτερα γιατί αλλο δεν αντέχει η έρμη! Περιμένουμε και την κριτική του προϊόντος όταν το δοκιμάσεις. Να μας πεις και το τυπο του δέρματός σου..έχω γίνει απαιτητική ή μου φαίνεται? :P

Unknown είπε...

@Κερασία Ευχαριστώ! Θα ακολουθήσει σύντομα κριτική όλων των προϊόντων που αγόρασα απο το συγκεκριμένο site με όλες τις απαραίτητες λεπτομέριες ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME