6.2.11

Αγορές online απο feelunique.com!



Τελευταίως με εχει πιάσει μια μανία με τα βερνίκια νυχιών και θελω να αγοραζω συνεχεια!!! Ιδίως αυτα τα χειμωνίατικα χρωματα taupe με καφέ, μπεζ, γκρι τόνους.... πρεπει να εχω αγορασει καμια 10ρια!! Ετσι λοιπον και αυτη η αγορα μου online στο site http://www.feelunique.com/ ήταν για βερνίκια νυχιών! Η παραγγελία μου εγινε στις 5 Ιανουαρίου 2011 και την παρέλαβα στις 14 Ιανουαρίου!

Για οσες/οσους δεν γνωρίζουν το feelunique είναι ενα site απο αγγλία το οποιο εχει πολύ καλες μαρκες καλλυντικών και εχει δωρεαν μεταφορικά σε ολο τον κοσμο! Είναι ενα απο τα αγαπημένα μου γιατι εχει πολλές απο τις μαρκες που μου αρεσουν, εχει μηδέν κόστος για τα μεταφορικά και ειναι απο αγγλία οπότε δεν υπαρχει ο φοβος του τελωνείου!

Η παραγγελία μου περιελάμβανε τα παρακάτω κομμάτια:


Nubar Nail Polishes: Charmeuse, Marabout, Chiffon, Peacock Feathers


Απο την εταιρία Nubar αγόρασα:

  • Charmeuse                              (€7.63)
  • Marabout                                 (€7.63)
  • Chiffon                                     (€7.63)
  • Peacock Feathers                  (€8.50)


Τα 3 πρώτα είναι απο την συλλογή 'Finest Silks' ενώ το τελευταίο είναι απο τη συλλογή 'Trendy 2'.


Εχω αγοράσει αρκετά βερνίκια απο την εταιρία Nubar και ειμαι πολυ ικανοποιημένη απο το αποτέλεσμα. Ειναι πολύ κρεμώδη, απλώνονται πολυ ευκολα και με δυο στρωσεις εχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι παραπάνω αποχρώσεις είναι τέλειες! Η αγαπημένη μου είναι η τελευταία Peacock Feathers η οποία είναι σκουρο μπλε αλλα με τονους του πρασινου και του μωβ οπως είναι τα φτερά του παγωνιού! Απίστευτο χρωμα και πολύ ξεχωριστό! Τα δύο μεσαία φαινονται σχεδον ιδια στην φωτογραφία, αλλα στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικα! Το Marabout είναι πιο σκουρο με αποχρώσεις του γκρι, ενώ το Chiffon εχει περισσοτερο καφέ αποχρώσεις.



Essie Nail Polishes: Mink Muffs, Sew Psyched

Απο την εταιρία Essie αγόρασα:


  • Mink Muffs            (€8.94)
  • Sew Psyched         (€8.94)

Το πρώτο είναι απο την μονιμη σειρά της Essie, ενω το Sew Psyched είναι απο: 'The Fall Collection 2010'.

Ξέρω οτι τα δύο αυτά βερνίκια είναι αρκετά ακριβά, αλλά εψαχνα αυτά τα χρώματα τοσο καιρό οπότε οταν είδα οτι είναι διαθεσιμα στο site του feelunique δεν με ενοιαζε καθόλου η τιμη τους! Το Mink Muffs ειναι ενα τελειο καφέ taupe χρώμα για το οποίο ακουσα την lollipop26 να μιλάει για πρωτη φορα και ηξερα οτι ειναι ενα χρωμα που πρεπει να εχω στη συλλογή μου! Οσο για το Sew Psyched δεν εχω λογια! Ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα! Την πρωτη μερα που το φορεσα ολοι με ρωταγαν για το χρωμα των νυχιων μου! Ειναι ενα τελειο χακι χρωμα που ταιριάζει απολυτα με τον χειμωνιατικο καιρο και ολους αυτους τους καφε, γκρι, μπεζ κα μαυρους χρωματισμους που επιλεγουμε κατα βαση αυτή την περιοδο του χρόνου!


Αλλη μια επιτυχημενη αγορα απο το http://www.feelunique.com/! Είναι απο τα λιγα site που μπορώ να αγοράζω με κλειστα τα ματια και το προτεινω σε ολους!

Εσείς εχετε καποιο απο τα παραπάνω βερνίκιά; Ποιο σας αρεσει περισσότερο; Εχετε καποιο αλλο να μου προτείνετε; Περιμένω τα σχολιά σας! ;)




    1 comments:

    makeupbymarias είπε...

    omg!!! αυτο το essie ''sew phyced'' τρομερό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Δημοσίευση σχολίου
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

    INSTAGRAM

    PINTEREST

    LABELS

    TRANSLATE ME