21.2.11

Pandora Charms Βραχιόλια



Τα βραχιόλια Pandora γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους και εγώ θέλω απεγνωσμένα να αποκτήσω ένα!!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα βραχιόλια Pandora ειναι βραχιολια με charms τα οποια τα δημιουργείς μονος σου διαλέγοντας απο την μεγάλη ποικιλια που εχουν σε σχεδια και υλικο. Ξεκινάς και διαλέγεις τι είδους βραχιόλι θέλεις; ασημένιο, χρύσό, δερμάτινο με διαφορα είδη πλέξης, ή συνδιασμό των παραπάνω! Επίσης μπορείς να διαλέξεις και το κούμπωμα που θελεις να έχει; βιδωτό ή το κλασσικό κουμπωμα, και απο τι υλικό, ασημι ή χρυσό.

Μετα διαλέγεις τα charms που θελεις. Υπάρχουν ασημενια, χρυσα 14 καρατίων, από σμαλτο και ασήμι, ασημι και ξύλο, ασημι και γυαλί, δερμα και ασημι, οξειδωμένο ασήμι κτλ. Και βεβαια σε καθε κατηγορία υπάρχουν απιστευτα σχέδια!
Ετσι καθε βραχιόλι Pandora είναι μοναδικό. Οι τιμές κυμαίνονται αναλογα με το υλικο και το σχεδιο που θα διαλέξεις. Το καλο ομως είναι οτι δεν χρειάζεται να το γεμισεις αμεσως. Μπορείς να αγορασεις το βραχιόλι και 2-3 charms για αρχή και μετα σιγα-σιγά να το γεμισεις.
Καθε charm συνήθως συμβολίζει κατι γι'αυτόν που το φοράει. Και αυτό το γεγονός τα κανει πολύ ωραία ιδέα για δώρο.
Μερικά από τα charms που μου αρέσουν και ειναι ήδη στη μικρή μου λίστα είναι:

Το σύμβολο του ying yang




Το τυχερό μου νουμερο 7

 

Ενα ματάκι για.... το ματι!!!


Τον καθιστό Βούδα!



Εχω μια μανία με του ς ιπποποταμους!


Μπορείτε να πάτε στο site www.pandora.net/el-gr και να σχεδιάσετε με την ησυχία σας το δικό σας βραχιόλι. Αφου εχετε κάνει εγγραφή, μπορείτε να σωσετε το βραχιολι που εχετε δημιουργήσει ή την λίστα με τα charms που θέλετε. Επίσης μπορείτε να βρειτε το πιο κοντινό κατάστημα που πουλάει τα Pandora charms μεσω του site, να τους στειλετε το βραχιολι που εχετε σχεδιασει ή τη λιστα με τα charms που θελετε και να σας τα εχουν ετοιμα για παραλαβή ή να σας τα στειλουν στο σπιτι (αν προσφέρουν αυτη την υπηρεσία).

Όπως φαίνεται εχω ξετρελαθεί με αυτα τα βραχιόλια και θα είναι σίγουρα μεσα στις επόμενες αγορές μου!!! Εσεις εχετε ενα Pandora bracelet? Ποιο charm σας αρεσει περισσότερο?

1 comments:

Άννα είπε...

αχ κοριτσακι μου....επεσα εντελως τυχαια σε αυτην σου την αναρτηση για τα πανδωρα!θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι υπεροχα και εχεις την δυνατοτητα να εχεις ενα μοναδικο κοσμημα!εγω λοιπον ειχα 2 πανεμορφα βραχιολια(ενα ροζ και ενα μπλε) και πριν απο ενα μηνα μπηκαν στο σπιτι μου κλεφτες και εννοειται οτι μου τα πηραν.ακομα τα κλαιω.....αλλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι θα τα ξανα αποκτησω!ποτε θα παμε να ψωνισουμε??

http://missticklemepink.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME