9.2.11

Peacocky Collection by MAC - Τι αγόρασα!


Η καινουργια συλλογή της MAC - 'Peacocky Collection' ηρθε και στην Ελλάδα! Είναι διαθέσιμη απο την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2011. Η συλλογή αυτή ειναι εμπνευσμένη απο την εξωτική ομορφιά του παγωνιού. Προσφέρει απίστευτα εντονα και κρεμώδη χρώματα για τα χειλια και μεταλλικές, crease-resistant αποχρώσεις για τα μάτια!

Πρεπει να ομολογήσω εδώ οτι ειμαι αρκετα συντηρητική οσον αφορα το καθημερινο μακιγιαζ μου... προτιμω τις φυσικες αποχρώσεις του καφε, μπεζ, γκρι και bronze τονους οπότε οταν είδα αυτη τη συλλογη πιστευα οτι δεν θα εβρισκα τιποτα που να μου αρεσει ή που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Τα χρώματα είναι απίστευτα και θα ήθελα να τα αγοράσω ολα γιατί φαίνονται πολύ ομορφα, αλλα η αληθεια ειναι οτι σπάνια θα τα χρησιμοποιούσα... Αγόρασα ομως ορισμένα κομμάτια για τα οποια ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμένη και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.

Το πρώτο πραγμα που τραβηξε την προσοχή μου σ'αυτή την collection ήταν τα Kissable Lipcolours τα οποία υπόσχονται την εφαρμογή ενός lipgloss και το τελείωμα ενος κραγιόν με πλούσιο χρώμα. Εχουν λιγο διαφορετική συσκευασία απο τα βασικά lipgloss της MAC - είναι πιο μακριά και πιο λεπτή και περιλαμβάνει 5gr. προϊόντος (πολύ περισσότερo απο τα Dazzleglass που εχουν 1.92gr, τα Cremesheen Glass που εχουν 2.7gr και τα Lipglass που εχουν 4.8gr.). Η τιμή τους ανέρχεται στα 20 ευρώ.



Flaunting it, Scandelicious, Vanity Fair, So Vain, Temper Tantra




Flaunting it, Scandelicious, Vanity Fair, So Vain, Temper Tantra


Οπως φαίνεται και στις παραπανω φωτογραφίες αγόρασα τα χρώματα:

  • Flaunting it
  • Scandelicious
  • Vanity Fair
  • So Vain
  • Temper Tantra

Δεν τα εχω χρησιμοποιήσει πολύ (μολις προχθές τα αγορασα) αλλα απο μια πρωτη ματιά μπορω να πω οτι είναι ακριβώς αυτο που ισχυρίζονται: κρεμωδη εντονα χρώματα που εφαρμόζονται οπως τα lipgloss αλλα δεν κολάνε στα χείλη, διαρκούν πολύ περισσότερο (δεν εχουν ομως την διάρκεια των pro longwear lipcolours) και εχουν την αισθηση του κραγιόν.


Οι Mega Metal Shadow σκιές απο την αλλη είναι μεταλλικές με κρεμώδη υφή που απλώνονται και σβήνονται πολύ ευκολα και ισχυρίζονται οτι είναι crease-resistant. Και εδώ η συσκευασία είναι μεγαλύτερη με 3.4gr προϊόντος σε σχέση με τις κλασσικές σκιες της MAC που ερχονται σε συσκευασια των 1.5gr! Η τιμή τους ανέρχεται στα 22 ευρώ.



Unflappable
 


Ego
  

Top of the Posh
 
 

Dalliance
 
 
 

Unflappable, Ego, Top of the Posh, Dalliance
 
 
Απο τις σκιες αγόρασα:
 
  • Unflappable
  • Ego
  • Top of the Posh
  • Dalliance
Και για τις σκιες δεν μπορώ να κανω αναλυτικό review γιατι δεν τις εχω χρησιμοποιησει, αλλα απο τα swatches μπορώ να δω οτι ειναι κρεμωδεις και μεταλλικές οπως ισχυρίζονται και εχουν και εντονο χρωματισμό. Αυτο που θελω να δοκιμασω είναι αν οντως είναι crease-resistance!

Αυτές ήταν οι αγορες μου απο αυτή την collection της MAC και μια πρωτη κριτική που μπορώ να κανω. Το μονο αρνητικό που μπορώ να πω, είναι οτι περίμενα οι συσκευασίες να είναι διαφορετικές απο τις κλασσικες της MAC, γεμάτες χρωμα και σχεδια... Εκεί με απογοήτευσε λιγο η MAC... Αν θέλετε περισσότερα swatches απο ολα τα κομμάτια της Peacocky Collection μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Εσείς τι γνωμη εχετε για αυτη την collection της MAC και τι αγοράσατε?


Shop Benefit Cosmetics for our Your Beauty Needs!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME