17.2.11

Viva Glam Gaga 2 - Η νεα συλλογή της MAC!


Η καινούργια συλλογή Viva Glam Gaga της εταιρίας MAC έκανε την εμφάνισή της σήμερα στο site http://www.maccosmetics.com/.  Η συλλογή αυτή αποτελείται απο ενα κραγιόν το 'Viva Glam Gaga 2' και ενα lipgloss το 'Viva Glam Gaga lipglass 2'.



Viva Glam Gaga 2 lipstick


Viva Glam Gaga 2 lipglass

Είναι η δεύτερη φορά που η γνωστή τραγουδίστρια συνεργάζεται με την εταιρία MAC. Τoν περασμένο Μάρτιο, είχαν κυκλοφορήσει 2 κραγιον και ακολουθησαν 2 lipglass με τα ονόματα της Lady Gaga και της Cyndi Lauper και πάλι για τη σείρα Viva Glam της MAC. Τότε τα χρώματα ήταν αρκετά εντονα, με ένα barbie pink για τη Gaga και με ένα απο τα πιο ωραία κοραλλί κόκκινα για την Cyndi Lauper. Εγώ τότε αγόρασα μόνο το κραγιόν και το lipglass της Cyndi Lauper γιατί το χρώμα ήταν απίστευτο και πολύ ευκολοφόρετο - αν και κοκκινο! Το ροζ της Cyndi ήταν αρκετα εντονο για μένα και δεν νομίζω οτι θα πήγαινε και πολύ με τους χρωματισμούς του προσώπου μου...

Η καινούργια συλλογή ομως είναι τελείως διαφορετική απο την πρώτη. Τα χρώματα είναι περισσοτερο nude και πολύ φυσικά. Το κραγιόν είναι ενα απαλό ζεστό μπεζ χρωμα, ενώ το lipglass είναι ελαφρύ φυσικό μπεζ με ροζ τονους. Και τα δύο φαίνονται πολύ ομορφα και φυσικά χρώματα, ακριβώς σαν αυτα που συνηθίζω να φοράω, οπότε περιμένω πως και πως και γι'αυτή τη συλλογή!!!

Η συλλογή αυτή θα είναι διαθέσιμή στην Ελλάδα τον Μαρτιο του 2011. Όπως ισχύει για όλα τα προϊόντα Viva Glam, ολα τα έσοδα απο την συγκεκριμένη collection θα διατεθούν στο MAC AIDS FUND. Μέχρι σήμερα η MAC έχει συγκεντρώσει πάνω απο $202 εκατομμύρια για τον αγώνα κατά του AIDS! Κάθε αγορά απο αυτή τη συλλογή λοιπόν είναι και για καλό σκοπό! ;)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME