28.5.11

Monthly Favourites - Τα καλύτερα του μήνα Μαϊου!!!

Αυτό το μήνα ανακάλυψα πολλά προϊόντα που είχα ξεχάσει καν οτι τα είχα!! Είναι καλό κανεις να κοιταει καμιά φορά τι εχει στην συλλογή του, γιατί μπορεί να ανακαλύψει ξεχασμένους θησαυρούς, οπως εγω!!! Ετσι σε αυτό το post θα αναφερθώ στα προϊοντα αυτά, καθώς και σε μερικά καινουργια που αγορασα πρόσφατα και τα χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μήνα!


Θα ξεκινήσω απο το foundation μου. Ξεκίνησα να ξαναχρησιμοποιώ το Face and Body της MAC (για οποιον ενδιαφέρεται χρησιμοποιώ το C2). Το είχα αφήσει ξεχασμένο, γιατι τον προηγούμενο μήνα χρησιμοποιούσα την BB Cream μου ή το Mineralize Skinfinish Natural in Medium Plus της MAC. Χάρηκα πολυ που το ξαναβρήκα, γιατί είχα ξεχασει ποσο πολυ μου αρεσε! Ειδικά τωρα για το καλοκαιρι ειναι οτι πρεπει! Ελαφρυ και dewy finish!

MAC Face and Body Foundation - C2


Μαζί με το foundation ανακάλυψα και ενα πινέλο που ειχα να το χρησιμοποιήσω παρα πολύ καιρό! Και αυτο είναι το MAC 190 ή το Sigma F60 (χρησιμοποιούσα και τα δυο εναλαξ για να μην πλενω καθε μέρα!)


MAC 190 , Sigma F60

Βασικά, πήρα την ιδεα να αρχίσω να ξαναχρησιμοποιώ αυτό το πινέλο επειδή ειδα αυτο το video στο YouTube της Lisa Eldridge, στο οποιο χρησιμοποιούσε αυτου του ειδους το πινέλο για να βαλει foundation, cream highlighter και liquid blush και το αποτελεσμα ειναι τοσο φυσικο και blended!

Απο εκει ειδα και το επομενο αγαπημενο που αγορασα πρόσφατα (δειτε το haul post εδω) και πραγματικα το χρησιμοποιώ σχεδον καθε μέρα απο τοτε που το αγορασα!!! Πρόκειται για το HD liquid blush της Make Up For Ever στο Νο.6.

Make Up For Ever HD Blush No. 6

Make Up For Ever HD Blush in No.6


Πραγματικά είναι πολυ ομορφο χρωμα και τελειο γι'αυτη την εποχή! Εκανα το συνδυασμο που δειχνει στο video και το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο!


Στην φωτογραφια λόγω του φλας δεν φαινεται τοσο εντονο, αλλα πραγματικά ειναι πολύ ομορφο ρουζ και το αποτέλεσμα πολύ φυσικό. Το μονο αρνητικο που εχω να πω, ειναι οτι επειδη εχει αντλια μερικές φορες βγαινει λιγο παραπανω προϊόν απο αυτο που χρειαζομουνα... Αλλά απο την αλλη μου αρεσει περισσοτερο η αντλια για λογους υγιεινής... Can't win!!! :)

Το επόμενο αγαπημενο για τον μηνα Μαϊο είναι αλλο ενα πινέλο που το είχα ξεχασει τελείως! Προκειται για το πινελο για το concealer των Bare Escentuals. Ειχα αγορασει παλια ολο το kit αλλα δεν συμφωνουσε με την επιδερμίδα μου και ετσι σταματησα να το χρησιμοποιώ. Αλλα το πινέλο αυτο είναι τελειο για το concealer! Και το χρησιμοποιούσα καθε μερα αυτο το μήνα!!!


Concealer Brush by Bare Escentuals


To concealer που χρησιμοποιούσα και αυτο το μήνα ήταν το Pro Longwear Concealer στο NC30 της MAC που αν θελετε μπορείτε να δειτε εδω, αλλα δεν αναφερθώ σ'αυτο και παλι αυτο το μηνα για να μην επαναλαμβανομαι! Αυτο που αλλαξα ομως, ήταν η πουδρα που χρησιμοποιούσα για να σταθεροποιήσω το concealer! Ξαναβρήκα την πουδρα της Benefit 'Powderflage' στο συρταρι με τα καλλυντικά και πραγματικά την εβαζα καθε μέρα!! Ειναι μια πουδρα ειδικα για το concealer που εχει ενα πολυ ελαφρο ροζ χρώμα και ειχα ξεχασει οτι την είχα! Δεν ξερω ακριβως τι ειναι διαφορετικο με αυτη την πουδρα, αλλα σταθεροποιεί το concealer τέλεια χωρις να τονιζει τις λεπτες γραμμες γύρω απο τα ματια και δινει μια ομορφη και πολυ φυσική λαμψη. To χρησιμοποιούσα με το πινελακι που ερχεται μαζι με την πούδρα και το οποίο φαινεται στην φωτογραφία (σε πολλες κοπελες δεν τους αρεσει, αλλα εγω δεν ειχα κανενα προβλημα!)


Powderflage by Benefit


Επισης, άλλαξα την πουδρα που χρησιμοποιούσα μετα το foundation. Τωρα που ερχεται το καλοκαιρι ηθελα κατι ελαφρυ που δεν θα βαραινει το πρόσωπό μου γιατι θελω το μακιγιαζ μου να φαινεται πολυ φυσικο. Ετσι αρχισα και παλι να χρησιμοποιώ την HD Powder της  Make Up For Ever. 


HD Powder by Make Up For Ever



Τελεια πουδρα που δεν φαινεται καθόλου στο πρόσωπο και δημιουργεί ενα πολύ φυσικό ματ αποτέλεσμα. Την χρησιμοποιούσα κυρίως στην ζώνη Τ για να μην γυαλίζει.

Για τα φρύδια ξέθαψα κυριολεκτικά 2 προϊοντα που ειχα να τα χρησιμοποιήσω σχεδον 1 χρόνο!! Το πρώτο είναι το σετ σκιας και κεριού της εταιρίας Pür. 




Pür Cosmetics - Mineral Brow Perfection

Το χρώμα αυτό ταιριαζει τελεια με αυτο των φρυδιών μου και με τον συνδιασμο του κεριού διαρκει ολη μέρα χαρίζοντας πολύ φυσικό αποτέλεσμα!!

Αυτή λοιπόν την σκια και το κερί τα χρησιμοποιούσα σε συνδιασμό με τα stencils της Anastasia.


Anastasia Brow Stencils

Anastasia Brow Stencils

Με αυτά μπορείς να δημιουργήσεις το τελειο σχημα φρυδιού!! Εγω χρησιμοποιώ το Petite Arch και το αποτέλεσμα είναι αυτό στην φωτογραφία που νομίζω οτι είναι πολύ φυσικό:





Το αγαπημένο μου άρωμα γι'αυτό το μήνα ήταν αυτό της Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Perfume


Τέλος για τα νύχια τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο ήταν το βερνίκι Fair Dinkum Pinkum της OPI:

Fair Dinkum Pinkum by OPI

Και επίσης σε καθε μανικιούρ μου χρησιμοποιούσα το Solar Speed Spray της CND, το οποίο με ενα ψέκασμα στεγνώνει τα νύχια σε 2 μολις λεπτα και περιέχει και το γνωστο λαδάκι της εταιρίας για τα επωνύχια (Solar Oil)!!! Τέλειο τελειο τελειο!!!!

Solar Speed Spray by CND


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου γι'αυτον τον μήνα! Εσείς πια προϊόντα χρησιμοποιήσατε αυτόν τον μηνα που ειχατε να χρησιμοποιήσετε καιρό?







15 comments:

Ανώνυμος είπε...

Τι τελειο ποστ!

Το απολαυσα πραγματικα :)
Ποσο μ'αρεσει οταν αρχιζω να χρησιμοποιω κατι που ειχα ξεχασει οτι λατρευω!

Εισαι πολυ ομορφη κ πολυ γλυκια!

Πολλα φιλια

mariza είπε...

Πολύ μου αρέσουν τα Monthly favorites! Το δικό μου αγαπημένο ήταν το orofluido, ένα ειδικό λαδάκι για μαλλιά με το οποίο κολλήσαμε με την αδελφή μου και χρησιμοποιούμε μετά από κάθε λούσιμο. :)

Unknown είπε...

Έχει πάρει το μάτι το Powerflage με αυτό το πινελάκι βεντάλιας και μου έχει κινήσει πολύ την περιέργεια! Μου άρεσε πολύ η φώτο σου με το τέλειο φρύδι! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ stencils αν και έχω θέμα με τα τέλεια φρύδια!

Unknown είπε...

@Artemi
Σ'ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια!!! :)

@Mariza
Εχω δοκιμάσει το λαδάκι της Nuxe και το λαδάκι της Kerastase αλλά αυτό δεν το είχα ξανακούσει! Θελω σιγουρα να το δοκιμάσω! Που το βρίσκεις?

@Demi
Ημουν πολυ σκεπτική πριν αγοράσω το powderflage μου, γιατί μεχρι τοτε χρησιμοποιούσα την HD powder by MUFE και για την περιοχή κατω απο τα ματια. Αλλα πραγματικα ειναι πολυ καλυτερο!
Και τα stencils σε βοηθανε να δημιουργήσεις το τελειο σχήμα! Εγω δημιουργώ το σχημα με τα stencils και μετα βγαζω τα φρυδια μου με το τσιμπιδάκι γυρω-γυρω. Ετσι εφτιαξα το σχημα που θελω χωρις να τρεχω σε ινστιτουτα αισθητικής κτλ. που ποτε δεν μου τα κανανε οπως ήθελα!

mariza είπε...

http://www.orofluido.com/en/beauty-elixir.asp Μπορείς να το βρεις στο amazon. Πήρα το elixir (αυτό που λατρεύω) και μου δώσανε δώρο και το shine spray (που δε μου αρέσει και δεν το συνιστώ). Μοιάζει πάντως με της kerastage. Το πήρα από ένα κομμωτήριο στο Ηράκλειο. Φιλάκια.

Κερασία είπε...

Thelw na sou zitisw mia mikri xari...den ginetai prepe na mou tin kaneis autin tin xari....se parakalwwwwwwww!!!!!!
Mporeis na me yiothetiseis????? Erxomai k gia paradouleutra den peirazei...arkei na dw estw mia fora ola auta ta wraia pou xrisimopoieis!!!!!!!!:P

Unknown είπε...

@Κερασία
Μπορείς να έρθεις οποτε θες να πιούμε και καφέ και να στα δείξω όλα!!! ;)

Argyrousa είπε...

πραγματικά το ρουζ πάνω σου δείχνει πολύ όμορφο και φυσικό! εγώ το φοβάμαι το έντονο χρώμα σε μορφή κρέμας κ βάζω τόσο λίγο που κάποιες φορές ίσα που φάινεται-τι νόημα έχει έτσι όμως ε;! θα δω το βιντεάκι που λες μήπως με βοηθήσει!

Eva είπε...

Μηπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω πινελα μακιγιαζ Νο7?? Στα sephora υπάρχουν?
thanks..

Eva είπε...

Btw.. Ειδα στην περιγραφή σου για το βιντεο της Lisa Eldridge (πραγματικα ειναι καταπληκτική...)και η ίδια ειχε σχεδιασει αυτή την σειρα με τα πινέλα..!

Unknown είπε...

@Eva
Γεια σου! Δυστυχώς η εταιρία Νο7 ειναι αγγλική και πωλειται μονο στα καταστηματα Boots καθως και στο site τους www.boots.co.uk τo οποιo δεν στελνει Ελλαδα (typical!!!) Βρηκα μονο αυτο το σετ στο www.amazon.co.uk το οποιο κανει £7,99 και £2,99 μεταφορικά, και εχει μεσα 4 πινέλα. http://tiny.cc/1fnfj
Μπορεις βεβαια να κοιτάξεις και στο Ebay... Αν τα παρεις θα ηθελα να μου πεις αν ειναι καλα ή οχι! Φιλακια :)

Very nice!
An kai pisteuw to Super Matte Loose Powder tis etairias Makeup Forever (MUFE) einai poli kaliteri gia matte kai fusiko teleiwma.(Stin apohrwsi Translucent)

Unknown είπε...

@TinaGreece
Δεν την εχω δοκιμάσει αλλα εχω ακουσει πολυ καλες κριτικές! Ειναι στην λιστα μου μολις τελειωσει η HD Powder!! Αν μπορεσω βεβαια να περιμένω μεχρι τοτε!! Φιλακια x

tina είπε...

Εχω κι εγω την hd powder αλλα εχω διαβασει οτι βγαζει κάπως ασπρο το πρόσωπο στις φωτογραφιες. Το έχει παρατηρήσει καμια αυτο?

Unknown είπε...

@tina
Το εχω ακουσει και 'γω και εχουν δικιο! Μην φανταστεις οτι φαινεσαι σαν φαντασμα, απλα στη φωτογραφια το προσωπό σου μπορει να φαινεται καπως ατονο.

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive