17.7.11

MAC mini haul

Πριν λίγες μέρες επισκεφθηκα το αγαπημένο μου κατάστημα MAC στο Mall με σκοπό να αγοράσω ένα μολύβι φρυδιών Lingering που μου είχε τελειώσει. Αλλα βέβαια δεν μπορω να παω σε καταστημα της ΜAC και να φυγω με αδεια χέρια! Ειναι καλυτερα να μην μπω μεσα! Αμα μπω, σίγουρα θα πρεπει να αγορασω κατι παραπανω απο ενα μολυβι!


Η πωλητρια που με εξυπηρετεί (Βασιλική), ειχε κάνει ενα τέλειο βαψιμο και φυσικά την ρωτησα τι ειχε χρησιμοποιήσει! Shock and horror - δεν ειχα καμια απο τις σκιες που ειχε βαλει!!! Ανεπίτρεπτο γεγονός το οποίο έπρεπε να διορθωθεί πασει θυσία!!!  Ετσι λοιπόν έκανα τις παρακάτω αγορές:

Goldmine: Intense gold with shimmer (frost)

Goldmine



Goldmine swatch


 Swish Chocolate: Mutted Redish Brown (Matte)
 
Swiss Chocolate
Swiss Chocolate swatch


 Την επόμενη σκιά την αγορασα γιατι η φίλη μου Demi (να δειτε το blog της αν δεν το εχετε κάνει ήδη), έκανε ενα τέλειο makeup look με τις σκιες shimmermoss και twinks και .... μου έλειπε η twinks!!! lol


 Twinks: Deep plum with pearl (Veluxe Pearl)

Twinks
Twinks swatch

 Tέλος, είχα δει καποιο video της Τiffany (makeupbyTiffanyD) στο YouTube, οπου μιλαγε με τα καλυτερα λογια για ένα lipgloss το οποιο ειναι πραγματικα πολυ ομορφο.

Πρόκειται για το Viva Glam V Lipglass:

Viva Glam V

Viva Glam V swatch

 Πολύ ομορφο nude χρωμα με καφε τονους. Μου θυμίζει έντονα το Lady Gaga 2, αλλα το V ειναι λιγο πιο σκουρο. Ειναι το τελειο nude - ούτε πολυ σκουρο, ουτε πολυ ανοιχτο. Και το λιγο shimmer που εχει, χαριζει μια πολυ ομορφη λαμψη.

Επίσης, ήθελα να δοκιμάσω τα Pro Longwear lipglosses, γιατί ειπαν οτι αλλαξε η formula και οτι ειναι πολυ καλύτερη. Διάλεξα το χρώμα Durashell:

Pro Longwear Lipgloss - Durashell

Pro Longwear lipgloss - Durashell swatch

Πολύ γλυκό απαλο ροζ με χρυσο shimmer. Eλπιζω η formula οντως να ειναι καλύτερη και να μην στεγνώνει τοσο τα χείλια, γιατί το χρωματακι ειναι τελειο!

Τέλος, φυσικα πηρα και το μολύβι φρυδιών για το οποιό μπηκα στο μαγαζί in the first place!!

Mac Lingering

Αυτές λοιπον ήταν οι αγορές μου απο τα MAC! Σιγουρα θα προσπαθησω να κανω 2 FOTD με τις σκιές που πηρα!

Φιλάκια x

19 comments:

mariza είπε...

Περιμένουμε Review για το μολύβι. Φαίνεται πολύ μαλακό, οπότε είναι ήδη στη wish list. :) Και οι σκιές πολύ όμορφες. Μεγιά.

xaxaxa!!panta etsi ginetai christina!!:D
polu wraies skies!!

p.s..na se rwthsw kati???h seira semi precious exei er8ei sta magazia???kai an oxi,xereis pote???

evi είπε...

μεγεια σου! την swiss την εχω κ γω στην wishlist αλλα για τον χειμωνα. μου φαινεται αρκετα σκουρα για καλοκαιρι.

Unknown είπε...

@mariza
Το μολύβι ειναι τελειο! Δεν χρησιμοποιώ αλλο για τα φρυδια! Τελειος χρωματισμος που ταιριάζει απολυτα με το χρωμα των φρυδιών μου, και πολυ ομορφη η εφαρμογή του! Δεν ειναι πολυ εντονο, αλλα εχει καλο pigmentation! Να το παρεις σιγουρα! :)

Unknown είπε...

@vikaki24
Η σειρα semi precious εχω ακουσει οτι αρχίζει να κυκλοφορεί αυριο!!! Φτου και δεν ειμαι Αθηνα!!! Θα προσπαθήσω να πεισω τον καλο μου να παει με την μικρη μου λιστα στα MAC για μενα!!! Ελπιζω να δεχθει!!! Προβλέπω δωροδοκία!! :P

Unknown είπε...

@evi
Και εγω ετσι νομιζα οτι ειναι πολυ σκουρα για καλοκαιρι... Αλλα οταν ειδα το μακιγιαζ που ειχε κανει ηταν τελειο!!! Ειχε χρησιμοποιήσει την goldmine, την swiss και ειχε βαλει και τιρκουαζ μολυβι κατω!! Τελειο!!! Θα προσπαθησω να το κανω και εγω :)

xaxaxa ta agoria einai eukola!!;)

euxaristwwwww!!8a perasw trith apogeuma na dw!!:):)

Unknown είπε...

@vikaki24
Τι σκεφτεσαι να πάρεις?

Εγω θελω απο τα mineralize skin finish:
- Goldstone
- Rose Quartz
- Pearl
και απο τα blushes:
- Pressed Amber

Παλι τιποτα δεν θελω!!! :)

e,den 8eleis kai polla!!:D:D

vasika,mou agorase mia filh mou apo germania to ever hip pou den 8a vgei ellada kai egw 8a ths agorasw to lipstick gem of roses gt den to vriskei germania!!exantlh8hke!:D

kales agores na exoume ;)

Leinti nti είπε...

ox ti mas kanei afti i mac. megeia oraies einai. loipon prosopika eno eixa ksetrelathei apo posts gia tin semi precious, pragmatika oi skies einai xalia. to gem of roses_boring, to ever hip pou toso ithela edo kai kairo, den mou arese kai toso den to vrika unique...perimenoume fotd

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Με γεια Χριστίνα, φαίνονται καταπληκτικές! Περιμένω όμως να κάνεις και ολοκληρωμένο look με αυτές τις σκιές. Ξέρουμε εάν συνεχίζουν οι εκπτώσεις;;;

Unknown είπε...

με γεια σου Χριστινάκι....την Goldmine την έχω και εγώ (αν θυμάμαι καλά και δεν με έχει πειράξει η ζέστη lololo) την twinks θα την ευχαριστηθείς πολύ η δικιά μου έσπασε και βαριέμαι να την φτιάξω θα πάρω καινούργια!!! όσο για τα prolongwear μακάρι να άλλαξε η σύνθεση έχουν φοβερά χρώματα...τα παλιά σου δοκίμασε τα με ένα καλό lip moisturizer στρώνουν κάπως καλύτερα!!!! φιλιά πολλά!

Unknown είπε...

@λειντι ντι
Kαι εγω απο κριτικες που εχω δει νομιζα οτι θα ειναι απο τις καλες συλλογες... Για αυτες τις mineralize σκιες δεν τρελαινομαι οποτε δεν θα τις κοιτάξω καν... Αλλα τα mineralize finishes δεν ήταν καλα??? Και αυτο το ever hip το ακουω παντου!! :)

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Το fotd θα ερθει συντομα!!! Οσο για τις εκπτώσεις δυστυχώς εχουν τελειώσει.. :(

Unknown είπε...

@Demi
Τα prolongwear εχουν πραγματικά πολυ ωραια χρώματα! Οταν το δοκιμάσω για καμια βδομαδα για να ειμαι σιγουρη θα σας πω σχετικά με την συνθεση! :)

lady d...den sumfwnw gia to ever hip!!einai kataplhktiko!k den exw vrei kati paromoio!

to gem of roses ok,den einai kati ksexwristo alla gia ka8e mera einai polu gluko xrwmataki!;)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

@vikaki24
Το ever hip απ'οτι έχω ακούσει μοιάζει πολύ με το Jazzed της MAC(αν και εχει λιγο περισσοτερο πορτοκαλι αυτο) το οποιο και αυτο ειναι limited edition αν δεν κανω λαθος... Δεν το εχω δει απο κοντα για να μπορεσω να πω και εγω την γνώμη μου...

(δειτε φωτογραφιες που τα συγκρίνουν εδω:http://productrater.blogspot.com/2011/04/review-mac-ever-hip-vs-mac-jazzed.html)

iliana είπε...

H Goldmine fainetai fantastiki! Christina to Durashell einai polu sticky? Pws sou fainetai twra pou to foras? Ta swatches pou kaneis einai pentakathara pantws, fainetai k h paramikri leptomereia!!!x

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive