28.7.11

Monthly Favourites: Τα καλύτερα του μήνα Ιουλίου!!!

Ιούλιος! Ο μήνας των διακοπών μου!! Απίστευτο ποσο γρήγορα περνάνε οι μέρες!! Αυτον τον μήνα προσπάθησα να αφήσω και το πρόσωπό μου να κάνει διακοπές! Γι'αυτο δεν βαφόμουνα πάρα πολύ και προσπαθουσα να χρησιμοποιώ μονο κρεμμώδη προϊόντα!

Eπειδή λοιπον πολλά απο τα προϊόντα που χρησιμοποίησα τα έχω ξαναναφέρει και στους προηγούμενους μήνες, σε αυτο το post θα μιλήσω σχετικά με οτι άλλο διαφορετικό χρησιμοποίησα αυτόν τον μήνα.


Το πιο βασικό προϊόν για αυτον τον μήνα ήταν το αντηλιακό μου!  Για το πρόσωπο χρησιμοποίησα την Αvene Cleanance Sunlotion.

Αvene Cleanance Sunlotion

Kαι για το σώμα το Ηawaiian Tropic Sun Spray Lotion. Eιναι το αντηλιακό που χρησιμοποιώ καθε καλοκαίρι! Και μονο το αρωμα του μου θυμίζει διακοπές!!! Εχω με 20 και 8 δεικτη προστασία!

Hawaiian Tropic Sun Spray Lotion

Συνεχίζοντας με τα προϊόντα για την προστασία απο τον ήλιο, χρησιμοποιούσα συνεχεια το λαδακι της L'Oreal: Solar για την προστασια των μαλλιων.

L'Oreal Solar

Πριν φυγω για διακοπες, μου ειχαν δωσει στο φαρμακείο καποια δωρα/δειγματα απο Τhermal Spring Waters της Αvene και της La Roche-Posay τα οποια χρησιμοποιούσα συνέχεια για να δροσίζω το πρόσωπό μου!!! Ειναι τελειο και για τα παιδια!!


La Roche-Posay Thermal Spring Water


Mετα το μπάνιο εβαζα στις ακρες των μαλλιων μου το λαδακι Elixir της Kerastase. Πραγματικά σωτηριο για το καλοκαιρι που τα μαλλιά μας ταλαιπωρουνται απο τον ηλιο, το αλατι της θαλασσας και το χλωριο της πισινας! Με αυτο, οι ακρες μου ήταν παντα ενυδατωμένες, χωρις ιχνος φριζαρισματος!!

Εlixir by Kerastase


Oσον αφορά τα νύχια, τον περισσότερο μήνα τα είχα βαμμένα με το 'Oh Cabana Boy' της Orly. Πολυ εντονο neon ροζ που τονίζει ακομη περισσοτερο την μαυρισμένη επιδερμιδα! Super!!

Oh Cabana Boy by Orly
Oh Cabana Boy by Orly swatch

Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα προϊόντα οσον αφορα το μακιγιάζ μου γιατι δεν ειχα κατι που χρησιμοποιουσα συνεχώς. Βασικά χρησιμοποιούσα ολα τα κρεμμώδη ρουζ που εχω και τις κρεμμωδης σκιες. Ήθελα το δερμα μου να φαινεται dewy and fresh!

Aυτα λοιπον ήταν τα αγαπημένα για τον μήνα Ιούλιο! Εσεις τι χρησιμοποιήσατε περισσότερο αυτον τον μήνα? Πηγατε διακοπές? Αν ναι που?

13 comments:

ioanna είπε...

ολα φαινονται τελεια! θελω πολυ να δοκιμασω το hawaiian tropic!
ps.παρηγγειλα την bb cream, τη δοκιμασα κ μαρεσει παρα πολυ! ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!

Unknown είπε...

τέλεια τα προϊόντα...hawaian tropic έχω να δοκιμάσω εδώ και κάτι χρόνια από όταν έμπλεξα με τα φαρμακευτικά καλλυντικά δεν ξαναγύρισα πίσω...εγώ δεν χρησιμοποιώ τίποτα για τα μαλλιά μου κοντά όπως είναι τα κουρεύω κάθε μήνα οπότε ότι και να πάθουν δυναμώνουν αμέσως...να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου!!!φιλιά

iliana είπε...

Το αντιηλιακο της Avene πως το νιώθεις πάνω στο δέρμα σου? Είναι βαρύ/λιπαρό? Καλά το Oh Cabana Boy είναι φανταστικό! Ερωτεύτηκα!x

Stella είπε...

το αντηλιακο προσωπου της avene το χρησιμοποιουσα περυσι αλλα το θεωρω λιγο λιπαρο κ φετος δοκιμασα ενα αλλο.
σου εδωσα κ ενα βραβειο:
http://misstarshiny.blogspot.com/2011/07/second-blog-award-interview.html

Natasha είπε...

γεια σου Χριστίνα!! ωραία προϊόντα! χρησιμοποιούμε το ίδιο αντηλιακό προσώπου! Ααα, κι αυτό το λαδάκι της Kerastase ακούγεται πολύ καλό....

Y είπε...

A, k gw to idio antiliako xrisimopoiw kai to latreuw! To mano fainetai apisteuto!!!

Leinti nti είπε...

gia tin avene tha simfoniso einai ligo lipari i ifi tous. gia ola ta ola oh yes.eidika to spray tis la roche poche SOTIRIO.

Ro είπε...

Tο βερνίκι τέλειο! Κι εγώ χρησιμοποιώ αυτό το αντηλιακό, ανάμεσα σε όλα τα άλλα! Έκανα κι εγω αναρτηση (την πρώτη μου!)στο μπλογκ μου με τα αγαπημενα του μηνα. Αν θελετε να ρίξετε μια ματια!

Unknown είπε...

@ioanna
To Hawaian Tropic eivai teleio kai n murwdia tou apisteutn! Olo to kalokairi se eva mpoukali! Na to pareis sigoura! Kai n BB cream eivai teleia kai xairomai pou se bonthnsa! Filakia x

Unknown είπε...

@iliana
To avthliako tns Avene gia meva dev eivai katholou liparo (exw kavovikn pros miktn epidermida). To oh cabana boy to foraw sta podia mou sxedov olo to kalokairi! Kai agorasa kai tosa alla bervikia, alla me to pou to bgazw mou aresei toso polu pou to javabazw! x

Unknown είπε...

@Miss Starshiny
S'euxaristw para polu gia to award!!!!! Eivai polu gluko ek merous sou! xxx

Anna είπε...

apo pou promhtheuesai ta orly? Extes anakalupsa to blog s kai exw faei kollhma lol! Me to pou diavazw mia sthlh s amesws comment! Prwth fora akolouthw blog kai maresei pl to diko s! Keep it up girl!

Unknown είπε...

@Anna
Σ'ευχαριστώ πολυ!!!! Τα Orly μπορεις να τα βρεις εδω www.evabeauty.gr

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive