24.7.11

Sigma Flare Palette!!



Πριν λίγο καιρό η εταιρία Sigma έβγαλε 3 παλέττες σκιών που ονόμασε Dare, Bare και Flare. Κοστίζουν $35 η κάθε μια και περιλαμβάνουν 8 σκιές και ενα διπλό πινέλο Sigma!! Η κάθεμία παλέττα εχει διαφορετικα χρώματα: για παράδειγμα η Dare εχει πιο εντονα χρώματα, ενω η Bare ειναι για πιο neutral μακιγιάζ. Εγω διάλεξα να παρω την Flare γιατι εχει ενα μείγμα εντονων και neutral χρωμάτων και το καλύτερο πινέλο!


Τα μεταφορικά κόστισαν $13.18 και αφου χρησιμοποίησα και τον κωδικό ΗΒ2011 για να εχω εκπτωση 10%, πλήρωσα συνολικά $44.68 δηλαδή γύρω στα €31. Οι σκιές ήρθαν σε λιγότερο απο 10 μέρες και οπως παντα στο χαρτακι απ'εξω αναγραφόνταν μικρότερη τιμή και οτι είναι 'gift', οπότε και δεν ειχα κανενα προβλημα με το τελωνείο!


Flare Palette by Sigma
Flare Palette by Sigma


H συσκευασία ειναι πολύ ομορφη και χρωματιστή!


Flare Palette by Sigma





Flare Palette by Sigma: Crush, Oversee, Define, Publicize





Flare Sigma Palette Swatches: Crush, Oversee, Define, Publicize





Flare Palette by Sigma: Resist, Gossip, Allure, Beware






Flare Sigma Palette Swatches: Resist, Gossip, Allure, Beware



Πολύ ομορφα χρώματα με καλο pigmentation με τα οποια μπορεις να κανεις απειρα makeup looks! Με το που την ανοιξα ηθελα αμέσως να την χρησιμοποιήσω!!




Flare Palette Makeup Brush by Sigma



H παλέττα έρχεται και με το διπλό πινέλο που περιλαμβάνει τα 2 αγαπημένα μου πινέλα: το 239 και το 224! Πολύ έξυπνη ιδέα το διπλό πινέλο και ελπίζω η εταιρία να φτιάξει και αλλα γιατι ειναι πολυ βολικά ειδικά για ταξιδια!!
Πως σας φαινεται η παλέττα Flare? Εχετε αγοράσει καποια απο τις παλεττες της εταιρίας Sigma?

8 comments:

Y είπε...

Wow, ta xrwmata fainontai apisteuta! Den to eixa katalavei oti einai toso wraia, alla pragmatika prepei na stamatisw na agorazw skies! :/

Ioanna G είπε...

Κι εγώ αυτή την παλέτα έχω βάλει στο μάτι! Τα χρώματα φαίνονται τέλεια και πολύ καλή ποιότητα!

Ανώνυμος είπε...

Τι ομορφη παλετα!
Τα χρωματα φαινονται τελεια!
Περιμενουμε FOTD φυσικα :)
xx

... είπε...

Είναι τόσο funky τα χρώματα! Τέλεια συσκευασία.
xxx

Unknown είπε...

Eιναι πραγματικά πολυ ομορφη παλέττα! Και το πινέλο (το οποιο ξεχασα να το αναφέρω και θα κανω update στο post) ειναι τελειο! Το Crush και το Resist ειναι τα αγαπημένα μου χρώματα απο την παλέττα αυτη! Σίγουρα θα την παρω στις διακοπές μου! Εχει ολα τα χρώματα που χρειαζεσαι τωρα το καλοκαίρι! :)

Unknown είπε...

@Artemi
Μολις γυρίσω θα κανω σιγουρα FOTD!! ;)

Unknown είπε...

Με γειά σου Χριστινούλα...πολύ όμορφη παλέτα αλλά δεν ξέρω ρε συ κάτι δεν μου γέμισε το μάτι μόλις της είδα ίσως είναι η τιμή...τέσπα μου άρεσε πολύ η απόχρωση της define frosty lime...είναι τέλειο!!!!

tina είπε...

Σκεφτόμουν κι εγω να παρω μια απο αυτές τις παλέτες. Έλεγα ή την bare ή την flare. Μου αρεσει που τα χρωματα ειναι πολυ έντονα και με ωραία υφή. Έχω βαρεθεί να παίρνω σκιές και στο τέλος να μην βγάζουν καλό χρώμα και να πρέπει να τις πιέζεις με το πινέλο 100 φορές μεχρι να παρεις το χρώμα. Εχει δοκιμάσει κανείς την παλέτα της urban decay naked? Την εχω εγω και την συγκρίνουν πολύ με την παλέτα bare (λενε οτι η sigma την αντέγραψε).Είναι πολύ καλή και εξαιρετικά οικονμική για την ποιότητα και την ποσότητα των σκιων που παίρνεις :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive