17.8.11

Fresh Line Haul!


Πριν λιγο καιρό σας είχα αναφέρει οτι η εταιρία Fresh Line ειχε μια προσφορα:

Με αγορές άνω των 25€ ΔΩΡΟ ένα Shower Gel (200ml)
και με αγορές άνω των 35€ ΔΩΡΟ ένα Shower Gel (200ml) & ένα Body Milk (200ml)!!!

Δεν ειχα ξαναδοκιμάσει προϊοντα απο την συγκεκριμένη εταιρία, και μετα την ανάρτηση που έκανα ειχα τοσα πολλα που ηθελα να δοκιμάσω (σας ευχαριστώ ολες για τα σχολια που αφήσατε)!!

Πραγματικα δεν ηξερα πιο να πρωτοδιαλέξω! Ηταν ολα τοσο ομορφα συσκευασμένα και οι μυρωδιές απίστευτες! Το μονο αρνητικό ήταν οι τιμές ( Ο_Ο ) και γι'αυτο συγκρατηθηκα! Επειδη υπηρχαν αυτες οι προσφορες, αποφασισα να μην αγορασω αφρολουτρο και body milk (αφου ετσι και αλλιως θα τα επαιρνα δωρο!!). Γι'αυτο το λογο αποφασισα να ασχοληθω με το σωμα μου, και πιο συγκεκριμένα με την κυτταρίτιδα!!!(*γκουχ γκουχ!*)

Αγορασα ενα σαπουνι απο την σειρα Αφροδίτη που εχει φυκια και βοηθάει στην απολέπιση και μπορω να πω οτι μυρίζει πολυ ωραια (συνηθως ολα αυτα με φυκια μυρίζουν απαίσια!!).

Fresh Line: Aphrodite's soap

Eπισης απο την ιδια σειρα αγόρασα 'Το θαυμα της Αφροδίτης'! (Γιατι μονο ενα θαυμα θα μας σωσει!!). Προκειται για ενα αντικυτταριδικο και αδυνατιστικο ζελ εντονης δρασης. Το απλωνεις στην περιοχή που θελεις μετα το μπανιο, και αυτο εχει την ιδιοτητα να παγωνει! (τελειο για το καλοκαίρι!!). Εχει μια πολυ φρεσκια μυρωδιά! Συμφωνα με την πωλητρια, με το συγκεκριμενο ζελ χανεις 4-5 ποντους τον μηνα! Ας ελπισουμε οτι η Αφροδιτη θα βαλει και αυτη ενα χεράκι να φτιαξουμε την κατασταση!!! Θα σας κανω αναλυτικο review μετα απο κανενα μηνα για να δουμε αν όντως θα χασουμε αυτους τους ποντους!!!


Fresh Line: Aphrodite's Miracle

Mε τις αγορές μου αυτες (βασικα πηρα και μερικα αλλα πραγματακια τα οποια ηταν για δωρο και δυστυχως δεν μπορω να σας τα δειξω), πηρα δωρο και 2 σετ αφρολουτρων και body milk!

Διάλεξα το Peach:

Fresh Line: Peach Body Wash and Body Milk

Και επισης διαλεξα και το Fresh Flowers:

Fresh Line: Fresh Flowers Body Wash and Body Milk

Δυστυχως τα ειχαν παρει σχεδον ολα και ετσι αναγκαστηκα να διαλεξω αυτα (οχι οτι ειναι ασχημα, αλλα ειχα βαλει στο ματι το Kασσάνδρα το οποιο ειναι πραγματικα τελειο!!). Δεν πειραζει, την επομενη φορα! Παντως και αυτα που πηρα μυρίζουν απίστευτα!

Eπίσης μου έδωσαν δώρο ένα κραγιόν σε ένα πολυ ομορφο μεταλλικό ροζ χρώμα που ειναι απίστευτα κρεμμώδες και διαρκεί! Δεν το περιμενα! Tην επόμενη φορά θα κοιτάξω και τα αλλα προϊοντα που εχει για makeup!

Fresh Line Soft Touch Lipstick in Metallic Antique Pink

Fresh Line Soft Touch Lipstick in Metallic Antique Pink Swatch


Μου εδωσαν και παρα πολλά δειγματάκια! Ετσι θα δω καλυτερα τι μου αρεσει και τι οχι για να ξερω για τις μελλοντικές μου αγορές!

Εσεις εχετε δοκιμάσει καποιο απο τα προϊόντα στη σειρα της Αφροδίτης? Ειδατε αποτέλεσμα?

10 comments:

Leinti nti είπε...

den exo parei pote tipota distixos, alla tha ithela na dokimaso. eixa dei ena review stin argyrousa kai i was tempted. alla kai me to diko sou haul i am equally tempted. perimenoume review tou thavmatos tis afroditis of course! den iksera oti exune makeup seira. poso kanoun ta kragion/skies? pantos einai generous...kalo einai pou dinoun deigmata.

evi είπε...

μαλλον θα ειναι στην πολιτικη της εταιριας το να δινουν απλοχερα δειγματα. εγω την πρωτη φορα απλα χαζευα το stand τους, περιμενοντας την πωλητρια της apivita στο διπλα stand. εε η πωλητρια με γεμισε με δειγματα body milk απο ολες τις σειρες τους και δειγματα με after save για τον καλο μου. και σημειωνω δεν αγορασα τπτ!
φυσικα δοκιμαζοντας τα δειγματα αργοτερα αγορασα το κασσανδρα body milk κ body mist.

μεγεια σου christina και περιμενουμε κριτικη για την αφροδιτη!

Y είπε...

kyttaritida? poia kytaritida? se parakalw xrisi mou, den kserw gia poio pragma milas.... sfir sfir sfir...
fainontai ola yperoxa! :)

Unknown είπε...

@λειντι ντι
Τα προϊόντα τους ειναι πολυ καλα και σου συστήνω να τα δοκιμασεις!! Το θαυμα της Αφροδίτης δουλευει πραγματικα και ήδη αγορασα και το δευτερο μου μπουκαλάκι!!! Θα ακολουθήσει συντομα και σχετικο αρθρο με περισσοτερες λεπτομεριες!! Οσο για τα προϊόντα μακιγιαζ, δεν γνωριζω ποσο κανουν γιατι μου το εδωσαν δωρο, αλλα θα κοιταξω την επομενη φορα που θα παω και θα σας πω! Το κραγιον πάντως ειναι τελειο και πολυ ενυδατικο! :)

Unknown είπε...

@evi
Ειναι πολυ καλο που δινουν τοσα δειγματα! Δοκιμασα παρα πολλα απο τα προϊόντα τους με αυτον τον τροπο και σιγουρα θα αγορασω καποια απο αυτα την επομενη φορα που θα επισκεφθω τα Fresh Line!!! Το body milk Κασσανδρα και το Απολλων για τον καλο μου ειναι σιγουρα 2 απο αυτα!! Επισης η Αφροδιτη εκανε το θαυμα της και θα σας πω συντομα λεπτομεριες!! :)

Unknown είπε...

Ακόμα δεν βρήκα χρόνο για να πάω στη Fresh line! Πολύ όμορφα τα πραγματάκια που πήρες...εγώ την μάχη με την κυτταρίτιδα την έχω χάσει...αν και το δροσιστικό τζελ κάτι μου έκανε! Lovely haul Christine!!

Amfitriti είπε...

Εγώ αγοράζω προιόντα fresh line καμιά τριετία τώρα. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.Μου είχαν πάρει δώρο αυτά που πήρες κ εσύ Christina από την σειρα Αφροδίτη κ πραγματικα καταενθουσιάστικα. Εκτός από το Κασσάνδρα τέλειο είναι κ το Ορφέας κ Ευρυδίκη.Το έχω πάρει σε σαπούνι.Η κοπελα μου ψέκασε λίγο από το άρωμα της σειράς κ μύριζε 2 μέρες το χέρι μ(πήγα κ για μπανιο στην θάλασσα).Αναφέρω κ στο blog μ κάποια πράγματα για την fresh line σε ενα βίντεο με το haul αυγούστου.Οποια κοπελα θέλει chekάρει!!! Φιλιά :D

Unknown είπε...

@Amfitriti
Εχω δοκιμάσει σχεδον ολα τα δειγματακια που μου εδωσε και εχω τρελαθεί!!! Μου αρεσουν ολα!! Και το Απολλων θα το παρω μαλλον για τον ανδρα μου!! Πολυ ωραιο το Blog σου ;)

Make-up-.....?? είπε...

Μεγια σου!!!Πολύ ωραίο blog τέλειο !!Κάνεις πολύ καλή δουλειά...Περιμένουμε review για τα προιοντα...

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME