30.8.11

John Frieda: Shampoo + Conditioner

Κατά την τελευταία επίσκεψή μου στα SEPHORA, ανακάλυψα οτι έχουν φέρει την σειρα για τα μαλλιά του John Frieda! Για τη συγκεκριμένη σειρά εχω ακουσει παρα πολυ καλά λογια, ειδικά απο την YouTube beauty guru TiffanyD, η οποία την χρησιμοποιεί εδω και χρόνια.

Το μονο αρνητικό ειναι οτι το σαμπουάν περιέχει SLS (Sodium Laureth Sulfate) το οποίο αποφεύγω, και για να ειμαι ειλικρινής το σκεφτηκα πολυ πριν τα αγοράσω... Αλλα τελικα, αποφάσισα... to live life dangerously (lol) και να τα δοκιμάσω!!

Αγόρασα το σαμπουαν και το conditioner της σειράς Sheer Blonde: Highlight Activating.

John Frieda Sheer Blonde: Highlight Activating Shampoo

John Frieda Sheer Blonde: Highlight Activating Conditioner

Πριν προχωρήσω, να πω εδω οτι τα μαλλια μου σιγουρα δεν ειναι ξανθα. Ειναι ενα χρωμα μελι/καραμελε με ξανθες ανταυγες. Γι'αυτο και διαλεξα το Honey to Caramel. Υπάρχει στην ιδια σειρά και για ανοιχτές ξανθιες και για καστανες.

Το σαμπουάν περιέχει ελαιο jojoba, μελι και αλευρι βρωμης που οπως λεει λειαίνει τα μαλλιά και απαλά αφαιρεί τα σκουρόχρωμα και θολά κατάλοιπα. Και αναδεικνύει τις αντάυγες. Το conditioner απο την αλλη, περιέχει εκχυλίσματα φυσικής καραμέλας, μέλι και πρωτεϊνη σιταριου που ενισχύουν την λαμψη. Και τα δυο εχουν ενα πολυ ομορφο αρωμα και κοστίζουν το καθένα €8,70.

Θα περιμένω να τα δοκιμάσω για καποιο χρονικό διάστημα και θα σας πω τη γνωμη μου γι'αυτή τη σειρα.

Εσεις εχετε χρησιμοποιήσει καποιο σαμπουαν/conditioner απο τον John Frieda? Ποιο ειναι το αγαπημένο σας σαμπουαν και conditioner?

1 comments:

Y είπε...

Den exw dokimasei pote oxi. Pantws an endiaferesai, molsi xthes proxthes anevase o gossmakeupartist ena videeaki gia ena paromoio proion (isws kai to idio de kserw) pou exw dei k se alla blog!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME