29.8.11

Monthly Favourites: Τα καλύτερα του μήνα Αυγούστου!!!

Aπίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε αυτός ο μήνας! Είναι λοιπον αλήθεια οτι αν περνας καλά, ο καιρος περνάει πολύ γρήγορα! Εφτασε λοιπον και παλι η ώρα για τα αγαπημένα του μήνα! Και αυτόν τον μήνα χρησιμοποίησα ολα οσα ανέφερα στα αγαπημένα του Ιουλίου που μπορειτε να δειτε σε αυτο το post! Τωρα θα αναφερθώ σε καποια άλλα προϊόντα που χρησιμοποίησα τις περισσοτερες μέρες του Αυγούστου!

Ξεκινάμε λοιπόν με την περιποίηση του προσώπου μου, η οποία αλλαξε δραματικά γιατι, αν και εχω περάσει τα 30, παρουσίασα ακμη! Θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτικότατο post σχετικά με την εμπειρία μου με το θεμα της ακμής, τα προϊόντα που εχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα καθως και κριτική για την σειρα που χρησιμοποιώ πάνω απο έναν μήνα τώρα και δεν ειναι άλλη απο την ProActive!



Proactive Combination Therapy

Εχω δει απίστευτα αποτελέσματα και ήδη εχω αγοράσει τον δευτερο μήνα θεραπείας!

Για το σώμα μου χρησιμοποίησα το σαπουνι και το αδυνατιστικο gel απο τη Fresh Line. (Για να δειτε αναλυτικά τις αγορές μου από την Fresh Line, δειτε εδώ).

Αριστερά: Αphrodite's Miracle αδυνατιστικό gel, δεξια: σαπούνι κατα τις κυτταρίτιδας με φυκια.

Moυ άρεσαν τοσο πολύ που ειμαι ηδη στο δευτερο σαπουνι και στο δευτερο μπουκαλάκι του gel!

Προχωρόντας στο μακιγιάζ, αν και πηρα παλι μαζί μου την Άρτα και τα Γιάννενα, χρησιμοποίησα πολυ λιγότερα προϊόντα. Και ενω ειχα πάρει πάρα πολλές σκιες, χρησιμοποιούσα κυρίως την παλέττα της Sleek 'Storm'.

Storm Palette by Sleek
Xρησιμοποιούσα κυρίως τα 4 πρωτα χρωματα της πάνω σειράς, καθώς και το πρωτο χρωμα απο την δευτερη σειρά! Τελειως συνδιασμος που παει πολυ σε μαυρισμένη επιδερμίδα!

Επίσης, φέτος το καλοκαίρι, οταν δεν ειχα ορεξη να βαλω πολλά χρώματα, μου άρεσε πολύ το pin up look! Έβαζα απο την παλέττα της Sleek το 3 χρώμα απο την πάνω σειρά σε ολο το βλέφαρο, και μετά winged καφέ eyeliner της Make Up For Ever no. 12.

MUFE eyeliner no.12 and swatch

Πολύ σκούρο καφέ eyeliner που δεν ειναι τοσο harsh οσο το μαυρο... Είναι πολυ σταθερό και waterproof! Και αν και γενικά δεν με βολεύουν αυτου του είδους τα eyeliner (ειμαι περισσότερο a fluidline girl, το οποίο εχω συνηθίσει να βάζω με το πινέλο της E05 της Sigma), αυτο το πινελάκι είναι τέλειο και πετυχαίνω πάντα τέλεια winged line!!!

Με αυτο το look εβαζα πάντα ένα απο τα δυο lipgloss της MAC - 'Athena's Kiss' ή 'Wonder Woman' απο την σειρά Wonder Woman.

Athena's Kiss and Wonder Woman Lipglass swatches by MAC

 Αν ήθελα κατι πολύ γρήγορο και απλό, εβαζα την Αqua Cream eyeshadow no.13 της MUFE μαζί με την καινούργια αγαπημένη μου μασκάρα Masterpiece Max by MaxFactor in Black.

Aqua Cream no.13 and swatch by MUFE

Masterpiece MAX mascara by MaxFactor in black


To ρουζ που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτον τον μήνα ήταν το Feeling Flush Mineralize Blush by MAC από την σειρά Semi Precious.

Feeling Flush Mineralize Blush swatch by MAC

Eίναι πραγματικά Τ Ε Λ Ε Ι Ο χρώμα, ειδικά όταν εχεις μαυρισμένη επιδερμίδα!!!! Kαι το έβαζα με το πινέλο F40 της Sigma.

Large Angled Contour F40 by Sigma


Τέλος θα αναφέρω και τα δυο αγαπημένα μου αρώματα για αυτό το καλοκαίρι. Το πρώτο ειναι ενα παλιό αγαπημένο το οποιο το φόραγα συνέχεια οταν γνώρισα τον άντρα μου και ειναι το 'Cashmere Mist' by Donna Karan.

Cashmere Mist by Donna Karan

Δεν ειναι απιστευτο το πως μεσω ενός αρώματος, μιας ξεχωριστής μυρωδιάς, το μυαλο ξυπνάει αναμνήσεις απο το χθες? Αυτο το άρωμα πραγματικά μου θύμισε πολλές ομορφες στιγμές!

Το αλλο αρωμα που φόραγα πολυ αυτο το καλοκαίρι ήταν το 'Bronze Goddess Soleil' by Estee Lauder.

Bronze Goddess Soleil by Estee Lauder

Βασικά ηθελα να αγοράσω το 'Bronze Goddess' της Estee Lauder, αλλα δυστυχώς είχε εξαντληθεί οταν πηγα... Βγάλανε όμως το 'Bronze Goddess Soleil' το οποίο ειναι πολύ καλοκαιρινό και φρέσκο άρωμα! Πραγματικά το καλοκαίρι μέσα σε ένα μπουκάλι!

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου του Αυγούστου. Εσεις ποια προϊόντα χρησιμοποιήσατε περισσότερο αυτόν τον μήνα?

Ποιό ειναι το δικό σας αγαπημένο άρωμα που σας ξυπνάει γλυκές αναμνήσεις?


13 comments:

Selehna είπε...

grafeis polu omorfa keimena!!!sugxaritiria gia to blog sou!!
emena to chloe limited edition mou 3upna omorfes anamniseis!!

Κερασία είπε...

Lulu (to forousa stin trelh moy efiveia)
...anais anais (to forage h mama mou)...joop (to forouse o antras mou otan gnwristhkame)!!!!

to lulu to forousa ki egw!;)

mnhmes mou xupnaei to arwma mou,to omnia bvlgari!
opws kai to arwma tou agoriou mou
chrome azzaro!

Y είπε...

Poso dikio exeis, ta arwmata einai toso dinata sindedemena me anamniseis!
Kai mia fili mou eixe anaptiksei akmi sta 24 tis, oso apisteuto kai an akougetai! Xairomai pou eixes kala apotelesmata me to proactive.
xxx

Anastasia είπε...

miss dior by dior! polles anamniseis :D:D
wow auto to rouz tis mac fainetai katapliktiko!!?!?!??!

xoxoo

Unknown είπε...

@Selehna Σ'ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια!

Unknown είπε...

@vikaki24 Το Chrome Azzaro το φοραγε και ο άντρας μου παλιότερα! Τέλειο άρωμα!

Unknown είπε...

@Υ Και εγώ που νόμιζα ότι γλύτωσα την ακμή στην εφηβια, ήρθε και με βρήκε τώρα!!! Παντως το Proactive τελικά είναι πολύ καλό! :)

Unknown είπε...

@Anastasia Πολυ ωραίο και αυτό το άρωμα! Το ρουζ είναι απίστευτο! Αν μπορέσεις και το βρεις ακόμα σε κάποιο MAC σου συνιστώ να το πάρεις!!!

Unknown είπε...

ακμή? γιατί ακμή? περιμένω οπωσδήποτε το review για την proactiv!!! το angled brush κοντεύω να το διαλύσω από την πολύ χρήση μόνο το foundation δεν περνάω με αυτό!!! αρώματα και αναμνήσεις η Olive του Moschino μου θυμίζει την αγαπημένη μου θεία ....λατρεύω όλα τα αντρικά αρώματα της gucci!!!

mariza είπε...

Χριστίνα μου τα δικα μου αγαπημένα του Αυγούστου ήτανε το no90 βερνίκι της Adamo (έντονο φούξια)και το νέο μου άρωμα: mon jasmin noir - bulgari. Το κλασικό μου είναι το ferre (το μωβ) και μου ξυπνά τις πιο όμορφες αναμνήσεις με το αγόρι μου που έχουμε μακρά και γλυκιά ιστορία... Θα σου στείλω ένα Mail πιο απόγευμα με ένα παρόμοιο πρόβλημα που πέρασα πέρσι με μια αναπάνταχη ακμή, μήπως σε βοηθήσει (πιο απόγευμα γιατί τώρα είμαι γραφείο και το 5' διάλειμμα δε φτάνει για να γράψω όσα χρειάζεται).
Φιλιά

Unknown είπε...

To post για τα προϊόντα Proactiv θα το κανω πολυ συντομα! Πραγματικά αυτο το πινελο και το Ε25 ειναι τα αγαπημενα μου απο την Sigma!!! To τελευταίο αντρικο αρωμα της gucci ειναι τέλειο!!!! :)

Unknown είπε...

@mariza
Το φουξια γενικα σαν χρώμα πιστευω οτι ειναι τελειο για το καλοκαιρι με μαυρισμένη επιδερμίδα!!! Σ'ευχαριστώ και για το email ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME