2.8.11

Splatter Nails: Πως να κάνετε nail art με ένα καλαμάκι!!!

To τρίτο απο τα τελευταία trends για nail art με το οποίο θα ασχοληθώ ονομάζεται splatter. Πρόκειται για μια τεχνική η οποία γίνεται με ένα καλαμάκι και με την χρησιμοποιηση διάφορων χρωματιστών βερνικιών, δινει ενα πολύ ομορφο αποτέλεσμα!

Ο τρόπος ειναι πολύ απλός. Βαζεις την βαση σου και το βερνίκι που θελεις και το αφηνεις να στεγνώσει. Μετα, διαλέγεις το accent colour που θελεις να κανεις το splatter (μπορει να ειναι 1 ή 10, οσα θελεις). Bαζεις λιγο απο το βερνικι που θελεις να χρησιμοποιήσεις σε ενα πιατάκι, βουτας την ακρη απο το καλαμάκι και αφου το τοποθετήσεις λιγα εκατοστα πιο πανω απο το νυχι, φυσάς μέσα απο το καλαμάκι! Το αποτέλεσμα ειναι να πεταχτει το χρωμα πανω στο νυχι και να δημιουργήσει πολύ ομορφα σχέδια που ειναι διαφορετικά καθε φορα.


Την τεχνική αυτη την είδα στο blog PolishAholic. Αλλο ενα πολύ καλο blog που σας συστήνω να ακολουθήσετε! Εκει θα δειτε διαφορα είδη splatter nail art που εχει κάνει (με ένα βερνίκι ή με 2-3 κτλ).

Η δική μου εκδοχή είναι αυτή:
Splatter nail art

Splatter nail art


Τα βερνίκια που χρησιμοποίησα είναι:
Essie 'Blanc'
China Glaze 'Four Leaf Clover'
China Glaze 'Happy Go Lucky'
China Glaze 'Heli-Yum'
OPI top coat

Πολύ καλή, εύκολη και γρήγορη τεχνική που σου δίνει ενα αρκετά εντυπωσιακό nail art. Εσεις θα την δοκιμάσετε? Τι γνωμη έχετε?

6 comments:

Stella είπε...

αυτη την τεχνικη δεν την ηξερα, το αποτελεσμα σου ειναι πολυ πιο ωραιο απο την polishaholic.

Unknown είπε...

είναι τέλειο σαν πίνακας ζωγραφικής και νομίζω ότι είναι αρκετά διασκεδαστικό...νομίζω ότι μας έβγαλες την καλλυτεχνική πλευρά Χριστίνα μπράβο μου άρεσε πάρα πολύ!!!

Ioanna G είπε...

Πλάκα κάνεις! Αυτό το κάναμε μικρές στη ζωγραφική! Τέλειο το αποτέλεσμα, θα το δοκιμάσω σίγουρα!

Κερασία είπε...

E oxi!!!! Twra me epiases...autin tin texnikh den tin i3era oute kai egw kai maresei!!!!!!!!!!
Mou fainetai oti tha pethanoume sto gelio otan tin dokimasw!!!
Bravo Chris, egrapses!!

Πόπη Κ είπε...

Like!!! Λέω να το δοκιμάσω και εγώ!!! Άκρως καλοκαιρινό μου κάνει!!! Και θα συμμφωνήσω και εγώ ότι το δικό σου είναι πιο ωραίο από της PolishAholic!!! Φιλιά!!!

Unknown είπε...

Geia sas koritsia!!! Sas euxaristw gia ta kala sas logia gia to sxedio mou! Einai poly diaskedastikn texvikn kai pragmatika ajizei na tnv dokimasete!! Thelw va dw kai ta dika sas sxedia, opote mnv jexasete va mou ta steilete!!! Filakia xxx

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME