12.8.11

Βοurjoir Rose Lounge: Η Κate και εγώ!!!!


Eνα απο τα μεγαλα γεγονότα που συνέβει φέτος και απασχόλησε πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και εμας (τουλαχιστον εγώ το παρακολούθησα!!!), ήταν ο γαμος του πριγκηπα William και της Κate (ή Catherine οπως την φωνάζουν τωρα!). Υπήρχε ένας πανικός για το νυφικό, ποιος θα το φτιάξει τι θα εχει πανω, ποιος θα κανει το μακιγιάζ, τι παπουτσια θα φορέσει κτλ, κτλ!!! Μέσα σε ολα αυτα, ήταν και το χρωμα βερνικιου που θα επιλέξει.


Και φυσικά οταν είσαι πριγκίπισσα δεν φοράς οποιο βερνίκι να'ναι στα νύχια σου!! Οχι βεβαια!! Φτιάχνεις ξεχωριστό χρώμα ειδικά για την περισταση, αναμειγνύοντας διαφορετικά βερνίκια μεταξύ τους. Ετσι λοιπον, εγινε γνωστο οτι η Kate φόραγε ένα μείγμα των βερνικιών Bourjoir no28 Rose Lounge και Essie 423 Allure. Φυσικά δεν ήταν τοσο απλό. Υπάρχουν και αλλοι χρωματισμοί που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά η 'συνταγή' με τα υπόλοιπα συστατικά φυλάγεται σαν επτασφραγιστο μυστικό!!!

Οταν ομως και η Laura (lollipop26) αναφέρθηκε στο blog της με τα καλύτερα λόγια για το βερνίκι της Bourjouir, ήξερα οτι επρεπε να το αποκτησω!!

Βourjoir no28 Rose Lounge

Και τελικα το βρήκα στο καταστημα SEPHORA στο Μall, και κόστισε €7,80. Πρόκειται για το τελειο nude που εψαχνα τόσο καιρό!!! Το χρώμα ειναι τοσο απλό αλλα και τοσο ομορφο!! Εχει την σωστη αναλογιά beige και ροζ τονων, χωρίς να κιτρινίζει ή να ροζίζει. Απλά τέλειο. Και η formula ειναι απίστευτη! Απλώνεται πολύ ομορφα στο νύχι χωρίς να αφήνει γραμμές και στεγνώνει αρκετα γρήγορα! Ιmpressed!

Bourjoir no.28 Rose Lounge

Το Allure της Essie θα είναι η επόμενη αγορά μου!

Κατι ξέρει παραπάνω η Kate ;)

11 comments:

Stella είπε...

το πρωτο και τελευταιο bourjois μανο το ειχα παρει περυσι. ηταν μπορντω αλλα δεν μ αρεσε γιατι ξεφλουδιζε αμεσως εφευγαν κομματια ακομα κ top coat να ειχα βαλει. οποτε νευριασα που χαλασα 7 ευρω γι αυτο και δεν ξαναγορασα.

Κερασία είπε...

Ooooooooxiiiiiii!!!!!Giati mu to kaneis auto? Giatiiiiiiiii?????
Panw pou eixa orkistei na min agorasw allo mano.......oooooxiiiiiiii!!!!!!!

Unknown είπε...

@Miss Starshiny
Δεν εχω ξαναγορασει αλλο Bourjoir βερνικι οποτε δεν μπορω να σου πω... Πάντως το Rose Lounge ειναι τελειο! Απλώνεται πολύ ευκολα, δεν ξεφλουδίζει καθολου, και διαρκει πολλες μερες! Ειμαι πολυ ευχαριστημενη και θα ηθελα να δοκιμάσω και αλλα χρωματα απο την εταιρία αυτη!

Unknown είπε...

@Κερασια
Αυτο το βερνικι ειναι παντως τελειο Κερασία μου! Στο συνηστω ανεπιφύλακτα!!! Φιλακια x

Leinti nti είπε...

oxi vre tou karolou, tou william. hehe

oraio einai, ligo opaque mou fainetai omos. kalitero gia mavrismenes epidermides? i einai i foto?

Unknown είπε...

@ladyd
Ax se eyxaristw pou mou to eipes! Otav grafeis to post arga to bradu tnv pavtreueis me opoiov va'vai! lol

Dev eivai opaque. Exw kavei 3 strwseis gia va favei pio kala to xrwma. :)

vicky είπε...

teleio xrwma!!!!! loipon christinaki thelw na kanw ligo shopping. ti tha eleges na kaneis ekeino to post pou legame me ta dupe apo eponima proionta??? oxi tipote allo mipws mas vgei ligo pio oikonomiko to shopping logo krisis kiolas :P

Y είπε...

w, ma poso chic! entelws prigkipiko!

Unknown είπε...

@Vicky
Μολις γυρισω απο διακοπες θα ειναι ενα απο τα πρωτα posts που θα κανω!!! ;)

Unknown είπε...

@Y
Ειναι πραγματικά πολυ ομορφο χρωμα! :)

Unknown είπε...

like like like....πολύ μου άρεσε νομίζω ότι θα το αγοράσω αν και η τιμή του είναι απογοητευτική...

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME