21.9.11

Haul: The Body Needs 2!!!



Eνα απο τα αγαπημένα μου sites ειναι το www.thebodyneeds2.com. Το προτιμω παντα οταν θελω να δοκιμάσω προϊόντα της MAC πριν παω και τα αγοράσω, αλλα περισσοτερο απ'ολα το προτιμώ για να αγοράζω δείγματα απο ολα τα pigments της MAC! Στην τελευταία  μου αγορά πηρα 3 δειγματα pigments (crush metals), 2 δειγματα απο paints και 1 δειγμα απο την Magically Cool Liquid Powder!




MAC Samples from the website www.thebodyneeds2.com


Oταν ειχε βγει η συλλογη της εταιρίας MAC 'Spring Colour Forecast' ηθελα πολυ να αγορασω τα crush pigments, αλλα κρατήθηκα γιατι ήταν αρκετα ακριβά, και επειδη δεν φοραω pigments καθημερινά, αποφάσισα να αγοράσω δειγματα απο το site The body Needs 2. Eτσι αγόρασα 3 απο τα 4 crush metals απο το 1ο stack της συλλογής: Light Lilac, Dark Purple και Pale Pink.

Mac Crush Metals Swatches -- Light Lilac, Dark Purple, Pale Pink

Tα χρώματα πραγματικά ειναι εκπληκτικά και βελουδινα! Σιγουρα θα ακολουθησει FOTD (ελπιζω να βρω τον σωστο φωτισμο για να φανει ποσο ομορφα ειναι αυτα τα χρώματα!!!). Αλλα καλα εκανα και δεν τα αγόρασα απο την συλλογή! Απο το site Τhe Body Needs 2 πηρα δειγματα που αρκουν για αρκετά looks και σε απίστευτη τιμη!

Η επόμενη αγορά μου ήταν για την Magically Cool Liquid Powder in Honey Rose. Ειναι στην βασική σειρα της MAC, αλλα ηθελα να την δοκιμάσω πριν παρω το κανονικο μέγεθος. Οι Magically Cool Liquid Powders ειναι πουδρες που οταν τις φορας τις αισθάνεσαι σαν να ειναι υγρές, ενω οταν στεγνώσουν γινονται έχουν την αισθηση πούδρας. Η Honey Rose ειναι τελεια για highlight! Πανεμορφο χρωμα!

Μagically Cool Liquid Powder by MAC in Honey Rose Swatch
 
Δεν ξερω αν θα αγορασω την κανονικη συσκευασία ομως... Ισως αγορασω περισσοτερα δειγματα γιατι διαρκουν για πολυ καιρο και σιγουρα συμφέρουν!!

Tελος, ηθελα απο καιρο να δοκιμάσω τις paints της MAC. Ηθελα να τις συγκρίνω με τα paintpots γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια. Ετσι διαλεξα τα paints: Bare Canvas και Sublime Nature.

Swatches of Bare Canvas and Sublime Nature paints by MAC

I am in love with Sublime Nature Paint!! Πανεμορφο χρωμα, πολυ φυσικο, λιγο πιο σκουρο απο αυτο της επιδερμιδας μου. Σιγουρα θα αγορασω το κανονικο μεγεθος! Και μετα απο αυτη τη δοκιμη εχω να πω οτι μου αρεσουν τα paints περισσοτερο απο τα paintpots! Ειδικα αν εχετε πιο λιπαρο βλεφαρο, ειναι πολυ καλυτερα! Ειναι και σε σωληναριο το οποιο ειναι και πιο hygienic και δεν ξηραίνονται οπως τα paintpots! Τελεια! To Bare Canvas ειναι κατι αναμεσα στην Painterly και στην Bare Study. Eιναι στο ιδιο χρωμα με την Painterly αλλα δεν ειναι ματ, εχει μια λάμψη αλλα οχι τοσο οσο το Bare Study!

Tιμές Προϊόντων:
MAC Bare Canvas Paint Sample:                            $3.49
MAC Sublime Nature Paint Sample:                        $3.49
Honey Rose Magically Cool Powder Sample:          $2.59
Pale Pink Crush Metal Sample                                $1.79
Light Lilac Crush Metal Sample                               $1.99
Dark Purple Crush Meta Sample                             $1.99

Shipping                                                                  $7.95

Total: $23.29 (δηλαδη €17!)

Εσεις εχετε αγοράσει απο το site The Body Needs 2? Τι θα θελατε να αγορασετε πιο πολυ? Πιστευετε οτι αξίζει να αγοραζει κανεις δειγματα απο προϊόντα πιο ακριβων εταιριών οπως η MAC?


 
Click on the birds and tweet this post if you liked it!

7 comments:

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Από ένα παλαιότερο post σου, είχα γνωρίσει το εν λόγω site. Όταν λοιπόν έκαναν -33% έκπτωση για αγορές άνω των 33 δολλαρίων, είπα να μην πάει χαμένη οπότε αγόρασα συνολικά 15 pigments εκ των οποίων το 1 διπλό. Σαφώς δεν τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά όπως λες και εσύ, η ποσότητα είναι αρκετή ώστε να σχηματίσεις γνώμη και εφόσον σε βολέψουν να αγοράσεις την κανονική συσκευασία ενώ εάν δε σου αρέσουν η απώλεια είναι μικρή. Μπράβο ρε Χριστίνα, χάρη σε σένα περιόρισα, τρόπον τινά, τις άσκοπες αγορές και ταυτόχρονα ικανοποίησα την επιθυμία μου να δοκιμάζω διαφορετικά προϊόντα. Thanks

glittermeup είπε...

Prwti fora to matheno apo esena afto to site , eisai poli enimeromeni me ta websites exo paratirisi !! Bravo sou Christina kisses xo

Κερασία είπε...

Από σενα το γνώρισα και ήδη χρησιμοποίησα κάποια από τα pigments τα οποία είναι τέλεια..αλλά δεν σκοπεύω να αγοράσω τις full συσκευασίες. Τώρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα δείγματα από το συγκεκριμένο site!!!

Unknown είπε...

καλά είναι τέλεια!!! ειδικά τα δύο nude τα τελευταία είναι φανταστικά...δεν έχω μπει σε πειρασμό να πάρω άλλα pigments αλλά κλασσικά από το να μπω στη διαδικασία να παραγγείλω θα περάσω από τα hondos ...το καλό είναι ότι διαρκούν forever αλλά είναι ακριβά!!! σίγουρα είναι καλύτερο να δοκιμάζεις κάτι πριν το αγοράσεις το συγκεκριμένο site το έχει πιάσει το νόημα!!!

Y είπε...

H idea twn samples, eidika gia ta pigments, einai para para poli kali!
To site auto den to kserw, alla ena allo empisto site me samples mac einai auto tis Marlena apo to YouTube, to makeupgeekstore! :D
Poly wraies epiloges xristina mou!

Ioanna G είπε...

Μου αρέσει πολύ η ιδέα των pigments samples και αν θυμάμαι καλά έχει και σετάκι για να φτιάξεις κανονική πεπιεσμένη σκιά με αυτά. Βασικά αυτό σκέφτομαι να κάνω όταν παραγγείλω. Τα μεταφορικά είναι λιγάκι τσιμπημένα, δεδομένου ότι το βάρος είναι ελάχιστο και σου τα στέλνουν σε φάκελο υποθέτω, έτσι;

Unknown είπε...

@NatalieDouka
Ναι εχει και το kit για να μετατρέψεις τα pigments σε σκιά! Εχω κανει και σχετικο post αν ενδιαφέρεσαι! Τα προϊοντα ερχονται σε φακελο jiffy. ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive