13.10.11

Inspirational Women

Με αυτό το post ήθελα να βρω την ευκαιρία να μιλήσω για τρεις γυναίκες που θαυμάζω για την εσωτερική και εξωτερική ομορφία τους. Καθε μια ειναι ξεχωριστή, με το δικό της ταλέντο και τη δική της προσωπικότητα.




Lisa Eldridge

Tην γνώρισα μέσα απο τα video της στο YouTube, και πραγματικά, αφου τα εχω δει ολα, νομίζω οτι την ξέρω απο παλια!!! Ειναι μια καταπληκτική makeup artist, με μια απίστευτη καριέρα! Εχει μεγάλο ταλέντο και εμπειρία στο χωρο του μακιγιάζ, και είναι αξιοθαύμαστο οτι θελει να τα μοιραστεί μαζί μας μεσω των video που κάνει στο YouTube! Εξηγεί τα παντα με τετοιο τρόπο που τα κανει να φαινονται τόσο ευκολα! Ομορφη και γλυκιά, σιγουρα αποτελεί ενα τέλειο πρότυπο για όλα τα κορίτσια που παρακολουθούν την δουλειά της.








Kate Winslet

Aυτο που λατρεύω στην Kate Winslet, είναι οτι δεν φοβαται να δοκιμάσει διαφορετικούς και τολμηρους ρολους που μπορεί να "τσαλακώσουν" το look της. Είναι εξυπνη, ομορφη και ταλαντούχα. Αξιοσημείωτο ειναι επίσης οτι δεν "επεσε στην παγίδα" των MME με τα σχολια που κανανε για το σώμα της. Συνεχίζει να διατηρεί τις καμπύλες της και να δειχνει σε ολους, οτι μπορεις να κάνεις καριέρα στο Hollywood χωρίς να εχει απαραίτητα τις αναλογίες μοντέλου! Δεν θέλει να χρησιμοποιούν photoshop στις φωτογραφίες της και σε μια συνέντευξή της δήλωσε "not a fan of Photoshop, preferring to remain as natural and real as Ι am in the flesh”.






Αdele

Την θεωρώ μια απο τις καλύτερες τραγουδίστριες που εχουν υπάρξει! Εχει απίστευτο ταλέντο και μια θαυμάσια φωνη που συγκινεί τους πάντες! Η μουσική της αγγιζει τις καρδιές ολων: απο την 15χρονη κοπέλα που της ραγισε την καρδιά το αγόρι της, μέχρι την 40χρονη γυναίκα που μολις πηρε διαζυγιο! Αυτο ομως που επίσης λατρεύω σ'αυτην την κοπέλα, ειναι το ποσο απλή και νορμάλ ειναι, παρ'όλη την τεράστια επιτυχία της! Ειναι το κορίτσι της διπλανής πορτας που σε κανει να αισθάνεσαι ανετα μαζί της και σου διηγείται τις ιστορίες της μεσα απο τα τραγούδια της.

Ποιά ειναι τα δικά σας πρότυπα και τι είναι αυτο που σας εμπνέει και σας κανει να τα θαυμάζετε?

5 comments:

Κερασία είπε...

Xmmm me pianeis apretoimasth...Den nomizw oti exw kapoio..apla giati 3erw oti oi zwes pou mas parousiazontai mesa apo ta MME olwn twn diashmwn einai ftiaxtes. Vlepoume auto pou poulaei kai tipota parapanw. Mallon protypo gia mena sti zwi mou ypir3an oi dikoi mou anthrwpoi me ta kala tous kai ta kaka tous...autoi oi alithinoi pou me simadepsan kai me simadeuoun, pou me kathodigoun kai me syntrofeuoun. Autoi kai mono autoi telika...

myStickland είπε...

μου αρέσουν κατά καιρούς διάφορες σταρ..αλλά για πρότυπο επιλέγω απλούς καθημερινούς ανθρώπους ..που ζούν καθημερινά δίπλα μας και πασχίζουν να συνεχίσουν τη ζωή τους με ήθος και αξιοπρέπεια!!

Unknown είπε...

Βρίσκω έμπνευση από παντού λατρεύω τις καλαίσθητες εμφανίσεις με το προσεγμένο μακιγιάζ και μου αρέσουν οι διάσημοι που κάνουν καριέρα με βάση τη δουλειά τους και το ταλέντο τους και όχι το κορμί και την εμφάνιση τους!

Natasha είπε...

Για μένα ξεχωριστό πρότυπο αποτελούν οι γονείς μου, δύο υπέροχοι άνθρωποι που, παρ'όλες τις δυσκολίες της ζωής, παραμένουν ενωμένοι και αγαπημένοι! Έκαναν τα πάντα για μένα και τον αδερφό μου και τους ευχαριστώ και τους θαυμάζω που μας μεγάλωσαν με αγάπη...

makeupbymarias είπε...

αυτο το post θα μπορούσε να είναι απο τα καλύτερα της χρονιάς για μένα...Λατρεύω το γεγονός οτι οι άνθρωποι ανοίγονται και παραδέχονται οτι έχουν πρότυπα.Δεν είναι τυχαίο οτι ασχολούμαστε με τους διάσημους..δεν φταίει μόνο το star system και οι ψευτικες ιστορίες που γραφονται για αυτους κατα καιρούς αλλα και οι ιδιοι που για να γινουν γνωστοί κάτι έκαναν. Τώρα το να θαυμαζεις πχ.μια που έκανε γυμνη φωτογραφηση φυσικα και δεν λεει κατι αλλα πχ μια ερμηνευτρια η μια στιχουργό η εναν συγγραφεα η ηθοποιο που σε συγκινησε με ενα τραγουδι/στίχο/ποιημα/ρολο δεν αξιζει να τον θαυμασεις;; εγω εχω πρότυπα κυριως άντρες (!!! χαχα) αλλα μιας και είμαστε beauty bloggers για μένα η beauty broadcast είναι πρότυπο ομορφιάς και χαράς..

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive