28.11.11

2η συνάντηση των Greek Beauty Bloggers στην Θεσσαλονίκη!!



Αυτό το Σάββατο έγινε η προγραμματισμένη 2η συνάντηση των Greek Beauty Bloggers στην Θεσσαλονίκη!! Ομολογώ οτι δεν είχα ξαναπάει στην συμπρωτεύουσα και ετσι ήταν αλλος ενας λόγος για να παρευρεθώ στο 2ο metting!! ;)

Η συνάντησή μας στεφθηκε με επιτυχία, αφου ήρθαν σχεδόν ολα τα κορίτσια που είχαν δηλώσει συμμετοχή και περάσαμε υπέροχα! Ετσι μαζευτήκαμε 17 Greek Beauty Bloggers!!!

Aπο αριστερά: Mαρίνα (www.marinaschoice.blogspot.com) , Ναντια (εκπρόσωπος της L'Oreal Paris) , Χριστίνα (www.christina77star.com), Νατάσσα (http://natasa-makeup.blogspot.com/), Ντεμη (www.makeyourselfupwithdemi.blogspot.com), Φλώρα (εκπρόσωπος της L'Oreal Paris), Μυρόνα και Φανή (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com)


Aπο αριστερά: Ιωάννα (www.fashionsugarbubbles.blogspot.com) , Φανή (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com), Ελπίδα (www.glitterme-up.blogspot.com), Μυρόνα (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com) , Κλεονίκη (www.notebookofclaire.blogspot.com), Ολγα (www.lilasbeautydiary.blogspot.com), Εφη, Δάφνη (www.crushwith-eyeliner.blogspot.com), Δεσποινα (www.oriflamehellas.blogspot.com) και Κερασία (www.omorfiasnea.blogspot.com)

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης και οι εταιρείες L'Oreal Paris, Flormar, Oxette και Loisir, οι οποιες έδωσαν δωράκια και προσφορές στις beauty bloggers και συζήτησαν μαζί μας για τις εταιρείες και τα προϊόντα τους.

Φλώρα εκπρόσωπος της L'Oreal Paris


Απο αριστερά: Πόπη εκπρόσωπος Flormar, Νάνσυ εκπρόσωπος Oxette και Loisir

Η L'Oreal Paris μοίρασε απο μια τσαντούλα με δωράκια σε όλα τα κορίτσια!


Aπο αριστερά: Ιωάννα (www.fashionsugarbubbles.blogspot.com) , Φανή (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com), Ελπίδα (www.glitterme-up.blogspot.com)

Από αριστερά: Κλεονίκη (www.notebookofclaire.blogspot.com), Ολγα (www.lilasbeautydiary.blogspot.com), Εφη, Δάφνη (www.crushwith-eyeliner.blogspot.com)

Δάφνη (www.crushwith-eyeliner.blogspot.com), Δεσποινα (www.oriflamehellas.blogspot.com), Mαρίνα (www.marinaschoice.blogspot.com) και Κερασία (www.omorfiasnea.blogspot.com)

Απο αριστερά: Ελπίδα (www.glitterme-up.blogspot.com), Μυρόνα (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com), Κλεονίκη (www.notebookofclaire.blogspot.com)


Eπίσης εφερε και ενα μεγάλο κουτί γεματο προϊόντα της εταιρείας, απο το οποίο διαλεγε καθε μια στην τύχη ένα προϊόν!

Ελπίδα (www.glitterme-up.blogspot.com)
Mαρίνα (www.marinaschoice.blogspot.com)

Ελένη (www.missticklemepink.blogspot.com)
Κλεονίκη (www.notebookofclaire.blogspot.com)
Φανή (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com)
Χριστινα (www.nail-lust.blogspot.com)
Χριστίνα (www.christina77star.com)
Δεσποινα (www.oriflamehellas.blogspot.com)
Ολγα (www.lilasbeautydiary.blogspot.com)
Νατάσσα (www.natasa-makeup.blogspot.com/)
Άννα (www.missticklemepink.blogspot.com)
Ιωάννα (www.fashionsugarbubbles.blogspot.com)
Δάφνη (www.crushwith-eyeliner.blogspot.com)
Κερασία (www.omorfiasnea.blogspot.com)
Μυρόνα (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com)
Η γλυκιά Έφη
Ντεμη (www.makeyourselfupwithdemi.blogspot.com)


Kαι η εταιρεία Flormar με την σειρά της εδωσε σε κάθε κοπέλα απο μια σακουλίτσα με προϊόντα της εταιρείας διαφορετικά για την καθε μια! Και η Loisir εδωσε έκπτωση 20% σε καθε beauty blogger!

Από αριστερά Δάφνη (www.crushwith-eyeliner.blogspot.com), Δεσποινα (www.oriflamehellas.blogspot.com),
Mαρίνα (www.marinaschoice.blogspot.com)

Aπό αριστερά Μυρόνα (www.ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com),
Κλεονίκη (www.notebookofclaire.blogspot.com)

Tέλος έγιναν 4 κληρώσεις για δωράκια απο Loisir, Oxette καθως και ενα δωρακι με σκιές Ιnglot που ήταν το χριστουγεννιάτιο δώρο εκ μέρους της Κερασίας, της Ντεμης και εμένα προς τις GBB!!


Από αριστερά Χριστινα (www.nail-lust.blogspot.com), Ελένη (www.missticklemepink.blogspot.com) και
Χριστίνα (www.christina77star.com)

Από αριστερά: Χριστίνα (www.christina77star.com),
Ντεμη (www.makeyourselfupwithdemi.blogspot.com)

Η βραδιά κύλισε πολύ ομορφα!! Γνωριστήκαμε ολες μεταξύ μας, μιλήσαμε για προϊόντα ομορφιάς και beauty blogging και γελάσαμε πολύ!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εταιρείες που ήρθαν στην συνάντηση και στηρίζουν την προσπάθεια των GBB. Επίσης θα ηθελα φυσικά να ευχαριστήσω ολες τις Beauty Bloggers που ήρθαν και έκαναν αυτη τη συνάντηση τοσο μοναδική! Τελος να ευχαριστήσω τις δυο καλες μου φίλες: Nτέμη για την απίστευτη φιλοξενία της και Κερασία που ήρθε απο τον Βόλο για αυτή την συνάντηση!!!

Ελπίζω η επόμενη συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα τον επόμενο χρόνο να ειναι και αυτή τοσο επιτυχημένη οσο αυτη της Θεσσαλονίκης!!!

18 comments:

Alkistis είπε...

ποσο θα ηθελα να ημουν και γω στην παρεα σας αλα δυστυχως δεν ειμαι μια greek beauty blogger αλλα μια απλη φαν σας!!!

Τελικα περασες απο το inglot? (κατι διαβασα για δωρο που κανατε σε καποιο τυχερο κοριτσι) πανεμορφα δεν ειναι???

Ανώνυμος είπε...

Δεν χορταινω να βλεπω τις φωτο! Περασα πολυ καλα και ενιωσα σαν να σας ηξερα χρονια!

Ανώνυμος είπε...

Η συναντηση ηταν σιγουρα επιτυχημενη απο ο,τι βλεπω! Πολυ θα ηθελα να ημουν κ εγω μαζι σας!

Κουκλες ολες!!
Αλλα γιατι του χρονου βρε κοριτσια?? Πιο συντομα!! :P

Πολλα φιλια!

Δέσποινα είπε...

Πολύ κατατοπιστικό ποστ,Χριστίνα μου,κι εγώ ήθελα να αναφέρω ποια κορίτσια είναι στις φωτό που δημοσίευσα αλλά ακόμα δυσκολεύομαι να συνδέσω τα ονόματα,τα πρόσωπα και τα ιστολόγια!
Χάρηκα πολύ που ήμουν ανάμεσά σας!

Unknown είπε...

@Alkistis
Περασα απο Inglot και κοντεψα να σηκώσω το μαγαζί!! Ειναι φανταστικά τα προϊόντα! Συντομα θα ακολουθήσει review! Μου είπαν πάντως οτι θα ανοιξουν και Αθήνα!!!! :)

Unknown είπε...

@Christina @Δεσποινα
Χάρηκα παρα πολυ που σας γνώρησα και απο κοντα!! :)

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Χριστίνα ήσουν όπως ακριβώς φαίνεσαι και σε περίμενα: γλυκιά, πρόσχαρη, ευγενική και όμορφη!!!

Περιμένω το review από Inglot και εάν βρεις χρόνο κάνε κανένα FOTD.

Πραγματικά πέρασα τέλεια!Τα δε δωράκια ήταν όλα καταπληκτικά: έτυχα μεταξύ άλλων, ένα υπέροχο βερνίκι (μεταξύ κόκκινου και φούξια με χρυσό γκλίτερ μέσα) από τη Flormar και λέω σήμερα να το δοκιμάσω...

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να συζητήσω με όλες, ελπίζω την επόμενη φορά, γι αυτό συμφωνώ με την Άρτεμη: τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά.

Unknown είπε...

@Artemi
Η συνάντηση ήταν τέλεια! Η επόμενη θα γίνει με τον καινούργιο χρόνο.. Ελπίζω αυτη την φορά και οι bloggers της Αθήνας να παρευρεθούν οπως εκαναν και οι bloggers της Θεσσαλονίκης!!;) Θελω πολυ να σε γνωρίσω απο κοντά!!! <3

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Γλυκιά μου Εφη σ'ευχαριστώ πολύ!!! Χαρηκα τοσο πολύ που σε γνωρισα, αν και ο χωρος δεν ηταν ιδανικός και δεν σου μίλησα οσο ήθελα!! Το review μαζι με πολλά αλλα που εχουν μαζευτει και δεν προλαβαινω (!!) θα έρθει πολύ συντομα, καθώς και το αλλο post που σου έχω υποσχεθεί!!! Τα δωράκια ήταν υπέροχα!!! Οσο για FOTD, δεν εχω βρει ακομη τον σωστο φωτισμο για να φαινονται σωστα τα χρώματα (με ξερεις εμενα και τις φωτογραφίες..!). Θα προσπαθήσω πάντως!!! Και μην ανησυχείτε, εχουμε πολλες πολλες εκπληξεις ακομη για τις GBB!!!! ;)

Rafalena είπε...

και εγω σαν την Αλκυστις ειμαι μια απλη αναγνωστρια και follower και σας καμαρωνω πραγματικα.ευχομαι πολλες πολλες επιτυχημενες συναντησεις!

p.s.εχει Inglot στην Θεσ?πρωτη φορα τα ακουω.που ειναι??(ελειπα τα τελευταια 5 χρονια απο την πολη και εχω χασει ως φαινεται πολλα επεισοδια.)

Alkistis είπε...

@Rafalena inglot εχει στη Καρολου Ντηλ τον Αυγουστο ανοιξε φετος... εκει που ηταν τα body shop παλια διπλα στη Eurobank.

Unknown είπε...

ti teleia koritsia!!!zhlevw pou den katafera na erthw!!!(kala na pa8w pou anevhka thessalonikh prin ma8w gia th sunanthsh)thn epomenh fora!!

Ανώνυμος είπε...

Χριστινάκι μου γλυκό,σε λάτρεψα πραγματικά!!!!! Μου έβγαλες μια ζεστασιά σαν να γνωριζόμασταν χρόνια....όλα ήταν πανέμορφα και πέρασα μια υπέροχη βραδιά!!!! Αναμένουμε καινούρια συνάντηση με ανυπομονησία.....από κοντά είσαι πανέμορφη!! φιλάκια πολλά.....

smugnificent είπε...

Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα αν και θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα και μερικά ακόμη κορίτσια που καθόταν πιο μακριά μου. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι έτοιμη να τυπώσω μπλουζάκι με φωτό από τη συνάντηση και μότο το "Ήμουνα και εγώ εκεί!" χαχαχαχα
Πέρασα εκπληκτικά , σας ευχαριστώ όλες για το όμορφο βράδυ!

Rafalena είπε...

ευχαριστω πολυ alkisis!!εμεις μετακομισαμε τον Αυγουστο και δεν εχω καταφερει να κατεβω στο κεντρο.

ειστε πολυτιμη πηγη πληροφορησης.:-)

CuteandGirlyDMS είπε...

πω πω πρεπει να περασετε τελεια....ποσο ζηλευω που δεν μπορουσα να ερθω.. την επομενη φορα στην αθηνα θα ειμαι κ γω εκει ;)

Unknown είπε...

Περάσαμε τέλεια κ τώρα που ακόμα διαβάζω τα σχόλια νιώθω τη ζεστασιά των κοριτσιών. Δε σε χόρτασα κορίτσι σίγουρα την επόμενη φορά θα μείνεις περισσότερο!!!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive