14.11.11

BeautyBay.com - Tι αγόρασα!

Θυμάστε την προσφορά που είχε κάνει το site BeautyBay.com για το Halloween και για την οποία σας είχα μιλήσει σε αυτο το post? Eπειδή λοιπον εγώ ακούω τις συμβουλές μου (lol) αγόρασα μερικά πραγματάκια εκμεταλλευόμενη την 10% έκπτωση.

Μια απο τις παλέττες που έψαχνα εδώ και καιρό ήταν η quad Baja απο την εταιρεία Cargo (€20.30). Tην είχε δειξει η TiffanyD σε ένα απο τα video της και φαινοταν τοσο ομορφη που επρεπε να την αποκτήσω!! Ομως το Beauty Bay είχε ολες τις άλλες quads της Cargo εκτός απο αυτην! Ετσι, όταν ειδα οτι την έφερε και ειχε και προσφορά δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο!! lol (οχι οτι θελω και πολυ!)

Baja Quad by Cargo

Αυτο που μου αρέσει σ'αυτη την παλέττα ειναι που εχει τα κατάλληλα χρώματα για ένα πολύ φυσικό αλλά και πολύ ομορφο μακιγιάζ.

Baja Quad by Cargo


Τα χρωματάκια ειναι τέλεια! Τα swatches των σκιών απο πάνω προς τα κάτω είναι:






Εχει ενα πολύ ζεστό καφέ με χρυσο shimmer, ενα ομορφο και απαλο ροζ, το πιο γλυκό και απαλο peach χρωμα που εχω δει και ενα ομορφο bronze. Τελεια χρώματακια για καθε εποχή, και το καλύτερο ειναι οτι δεν ειναι shimmery ωστε να μην μπορεις να τα φορεσεις το πρωι. Εχουν την καταλληλη λαμψη για να φωτίζουν το ματι χωρις να σε κανουν να νιωθεις ντισκομπάλα!

Το δεύτερο προϊόν που αγόρασα ειναι η σκια Deluxe Eyeshadow της Urban Decay στο χρώμα Ruthless (€16). Για μένα το πιο τέλειο χρώμα σκιας ειναι αυτο της άμμου και παντα ψαχνω να βρω κατι σαν αυτο. Είχα καταλήξει στην σκια της ΜΑC Era, που είναι μια απο τις αγαπημένες μου, και που μοιάζει πολυ με αυτο που έχω στο μυαλό μου. Ομως οταν ειδα αυτη τη σκια της Urban Decay έπαθα!

Οι σκιες Deluxe της Urban Decay έρχονται μεμονομένες και είναι αρκετά πιο μεγάλες σε σχέση με τις στρογγυλές. Ειναι 2.5gr σε σύγκριση με τις κανονικές που ειναι 1.5gr.

Deluxe Eyeshadow by Urban Decay in Ruthless

Η συσκευασία μπορώ να πω οτι ειναι λιγο περίεργη... Δεν ξερω τι σχεση εχει ο δεινόσαυρος με το ρομποτ και τις πυραμίδες....! Αλλα το περιεχόμενο ειναι απίστευτο!



To χρώμα ειναι ακριβώς αυτο που έψαχνα και η σκια ειναι σαν κασμίρι... γλυστραει και στρωνει τελεια πανω στο βλέφαρο. Μπορεις να την βαλεις μονη της σε ολο το βλεφαρο με λιγο μολυβι και μασκαρα ή μπορεις να προσθέσεις καφε σκια στην εξωτερική γωνία για να γίνει πιο έντονο το μακιγιάζ! Απλά τελειο!

Eσεις αγοράσατε κατι με τις προσφορες του Halloween??

Μην ξεχάσετε να δειτε το αυριανό post για το τριτο προϊον που αγόρασα απο το site BeautyBay.com και για το οποίο ειμαι super excited!

6 comments:

alexandra είπε...

Και οι πρώτες σκιές είναι πολύ καλές αλλά η δεύτερη είναι τέλεια και είναι και το χρώμα που λατρεύω!!!

Alkistis είπε...

πες μου οτι ειναι η παλετα urban decay???? πολυ ομορφες αγορες!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τις θέλω όλες, τώρα!!!!!Απίστευτα τα χρώματα αλλά η δεύτερη είναι εκπληκτική......με γεια σου,κορίτσι!!!φιλάκιααα...

smugnificent είπε...

Οι UD είναι από τις σκιές με την καλύτερη ποιότητα που έχω συναντήσει ποτέ. Απίστευτα χρώματα (όχι πολύ μεγάλη ποικιλία σε ματ αποχρώσεις βέβαια) φοβερό Pigmentation τις λατρεύω! Δε φημίζονται βέβαια για το καλό γούστο στις συσκευασίες των προϊόντων τους (γι αυτό και τότε με την Naked παλέτα είχαν προκαλέσει έκπληξη) αλλά με τέτοια ποιότητα who cares?

Elena είπε...

Καλοφόρετα!!!!! Ειδικά η UD απίθανη!!!!

ScrapgalGR είπε...

Πολύ όμορφα και ευκολοφόρετα φυσικά χρώματα.Με γειά!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive