19.11.11

Haul: Make Up For Ever, Clinique και Loisir!

Χθές πήγα στο Mall για κάτι ψώνια και είπα να μοιραστώ μαζί σας τι πήρα! Η πρώτη στάση μου ήταν στα Sephora. Ειχα δει στο blog της Αγγελικής ( λεγεται Sehlena - ριξτε του μια ματια) που μίλαγε για τα καινούργια chubby sticks της Clinique και φυσικά έπρεπε να τους ρίξω μια ματιά!

Chubby Stick in Woppin' Watermelon by Clinique

Είναι πολύ γλυκούλι και... chubby και έρχεται σε 6 αποχρώσεις αν δεν κάνω λάθος. Εγω διαλεξα (surprise surprise!) το ροζ! Η απόχρωση λέγεται Woppin' Watermelon (€20.90) και ειναι ενα πολυ ομορφο και απαλό ροζ για καθε μέρα. Ειναι πολύ γλυκο χρώμα και πολύ ενυδατικο! Το κραγιον ανεβαινει πανω κατω σαν τα μηχανικά μολυβια για τα ματια, που νομίζω οτι ειναι πολύ εξυπνη ιδεα! Ειναι σαν να φορας ενυδατικό lip balm για τα χειλια με χρώμα. Μου αρέσει να εχω τετοια κραγιον στην τσαντα μου. Ειναι no brainer - παει με ολα και μπορεις να το βαλεις και χωρις καθρέφτη!



(*note*: H Clinique εχει μια προσφορά που, αν δεν κάνω λάθος, αν αγοράσεις δυο προϊόντα, σου δίνουν δώρο ενα κραγιον της επιλογής σου!)

Μετα πήγα και απο τη Make Up For Ever. Την προηγουμεν φορά ειχα αγοράσει ενα waterproof μολύβι ματιών σε μαύρο χρώμα και ειπα να παρω και το καφε. Ετσι πηρα την απόχρωση 2L (€16.80) που ειναι ενα πολύ ομορφο και ζεστό σκούρο καφέ.

Make Up For Ever Aqua Eyes in 2L (dark brown)
Αυτό που μου αρέσει με αυτά τα μολύβια, ειναι οτι ειναι waterproof και γιαυτό ειναι τέλεια για την εσωτερική γραμμή του ματιού!

Ηθελα επίσης να δω και το liquid eyeliner της ΜUFE σε μαύρο. Ειχα ακουσει καλά λόγια απο την Eman στο YouTube και είπα να το δοκιμάσω, γιατι ειμαι λιγο δυσαρεστημένη με το fluidline της MAC...  Don't get me wrong, μου αρέσει πολυ σαν προϊόν, αλλα βρισκω οτι η συσκευασία δεν ειναι και απο τις καλυτερες και το προϊον ξηραίνεται γρήγορα και χανει σε ποιοτητα μετα απο λιγο καιρο... Οταν αγοραζω κατι που ειναι αρκετα ακριβο, περιμένω να εχει την ιδια ποιότητα μεχρι να τελειώσει... Anyway, ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο. Διαλεξα λοιπον το Aqua Black της MUFE (€22.80) που ειναι waterproof και μπορει να χρησιμοποιηθεί και σαν liquid eyeliner και σαν cream eye shadow.

Aqua Black by MUFE

Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ακόμη για να σας πω εντυπώσεις, ομως μου αρέσει πολυ η συσκευασία γιατι εχει ενα διαχωριστικό καπάκι που κλεινει καλα και ετσι προστατεύει ακομη περισσότερο το προϊόν! Genius!!!  (ΜAC take notes!!! lol )

Tελος πέρασα και απο το κατάστημα της Loisir! Ηθελα να ρίξω μια ματια στα ρολόγια τους, τα οποια ειναι πολυ ομορφα και σε πολυ προσιτές τιμες, αλλα μολίς ειδα αυτο το βραχιολάκι ήξερα οτι επρεπε να γινει δικο μου !!! (lol)


Mου θύμισε πολύ τα γνωστα βραχιόλια της Chan Luu που τα τυλίγεις γύρω απο τον καρπό σου, αλλα σε πολύ καλύτερη τιμή! Το βραχιόλι αυτό κόστισε €24 σε σύγκριση με αυτα της Chan Luu που φτάνουν τα €170-€200!!!

Αυτά λοιπόν αγόρασα χθες. Στο επόμενο post θα σας δείξω τι αγόρασα απο την MAC!!!! ;)

15 comments:

Κερασία είπε...

Ελα ρε Χριστινακι..εχω παθει λαλα με την Clinique σημερα..Πηγα κ σας πηρα τα δωρακια σας (παραλιγο να σας παρω αυτα που ανεφερες..ευτυχως πηρα αλλα..χιχι)
Περα ότι δεν με ενημέρωσαν για την προσφορά (τους το ειπα εγώ !!) εμενα μου ειπαν οτι ειναι ενα προιον δώρο κατά άτομο...λαδιά μου μυρίζει....εκανα ερώτημα στο site της εταιρείας και μόλις εχω απάντησει θα γίνει σχετική ανάρτηση..Εχω βαρεθεί να μας δουλεύουν ψιλό γαζί σε αυτή τη χώρα!! Σε αλλο μπλογκ η κοπέλα με ενα κραγιόν της έδωσαν και ένα κραγιόν δώρο..οποτε υποψιάζομαι ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...Εσενα δεν σου έδωσαν τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

M' αρέσει το blog σου και το παρακολουθω πολύ καιρό τώρα.Εισαι πολύ ενημερωμένη, οι πιο πολλές γυναίκες τρελενόμαστε για τα καλλυντικά απλά καμιά φορά όταν σε διαβάζω αναρωτιέμαι σε περίοδο κρίσης υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που χάνουν τις δουλιές τους κάθε μερα και παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν άνετα χρήματα για καθε τι καινούριο που κυκλοφορεί. Οι αντιθέσεις της ζωης.Υπάρχει και αυτή η άποψη.Ματαιότης.Eυχαριστώ.

Κερασία είπε...

@ANGEL...Αχ θίγεις ένα μεγάλο ζήτημα. Εγώ θα καταχραστώ λίγο τον τοίχο της Χριστίνας γιατί νομίζω ότι το σχόλιό σου αφορά όλες εμάς που "συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε την ματαιοδοξία μας"..οπως ειπες με αλλα λόγια..Στην Ελλάδα πάντοτε υπήρχαν άνθρωποι που έχαναν τις δουλειές τους καθημερινα. Αλλά ποτε κανεις δεν νοιάζονταν όσο σημερα. Στα 17 μου βρέθηκα με πατέρα άνεργο και παρολίγο την οικογενεια μας στο δρόμο και δύο χρόνια μετα όλες οι οικονομίες μας εξανεμίστηκαν σε γιατρούς και φάρμακα (για πολλα πολλα χρόνια). Τοτε υπήρξαν άνθρωποι που μας γύρισαν την πλάτη και η ζωή συνεχίστηκε για όλους τους υπολοιπους κανονικά. Ποτέ δεν κατηγόρησα κανεναν γιατί είχε λεφτά να κάνει ότι ήθελε στη ζωή του, απλά και μόνο επειδή δεν είχα εγω. Τώρα πλεον εχω τη δική μου οικογένεια και δόξα τω θεω και τη δική μου δουλειά και ειναι δικαίωμα μου να καταλανώνω και να ξοδεύω τα χρηματα μου (που δεν τα κλέβω απο κανέναν) όπως εγώ επιθυμώ. Δεν αφορά κανέναν το τι θα ξοδεψω και πως θα το ξοδεψω. Από το μπλογκ της Χριστίνας (και απο πολλά άλλα) έμαθα πως θα κάνω έξυπνες αγορές και μάλιστα για προιόντα που αξίζουν, χωρίς να πετάω τα λεφτά μου. Για μενα αυτό ειναι πολύτιμο!!! Το σημαντικό ειναι ότι ποτέ δεν προσπάθησε να παραπλανήσει τους αναγνώστες της και ούτε πρόκειται να το κάνει. Επίσης θα σου ομολογήσω ότι πρόκειται για ένανυπέροχο και γλυκό άνθρωπο που βρισκεται έτη φωτός μακρυά από αυτό που προσπαθείς να παρουσιάσεις και σου το λέω εγώ που την έχω γνωρίσει απο κοντά (μία μόνο φορά αλλά αρκετή για να καταλάβω για τι άνθρωπο μιλάμε).
ΥΓ..Το ιδιο ακριβώς σχόλιο που έκανες εσυ στη Χριστίνα το άκουσα και γω απο φίλη μου πριν καιρό επειδή αγόρασα μια δωδεκάδα πινελων μακιγιάζ. Σήμερα η "κυρία" εν μέσω κρίσης χτίζει σπίτι! Καλό είναι λοιπόν μερικές φορές να κοιτάμε πρώτα τα του οίκου μας πριν κρίνουμε τους άλλους. Ευχαριστώ και συγνώμη Χριστίνα για την παρέμβαση αλλά θυμήθηκα τα δικά μου βιώματα...

Ανώνυμος είπε...

Κι εμενα Κερασια, κατι μου θυμισε το σχολιο... Τελος παντων, το οτι μας προτεινουν κατι δεν σημαινει οτι ειναι και υποχρεωτικο να το παρουμε. Και το οτι καποιοι εχουν πιο πολλα κι αλλοι πιο λιγα (κι αλλοι καθολου!) δεν πρεπει να ειναι παντα αιτια αρνητικων σχολιων. Δυστυχως υπαρχουν μεγαλες ανισοτητες σ' αυτο το κοσμο τις οποιες δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε. Επειδη εγω ομως εχω τη δυνατοτητα να ψωνιζω και καποια αλλη δεν εχει, δεν σημαινει οτι θα σταματησω να ψωνιζω κι εγω! Αλλωστε αν δεν ψωνισουν αυτοι που εχουν καποιοι αλλοι θα χασουν τις δουλειες τους. Νομιζω οτι ολη αυτη η συζητηση δεν εχει νοημα, εξαλλου δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση των blogs ομορφιας. Ετσι νομιζω τουλαχιστον...

Rafalena είπε...

πολυ ωραια τα προιοντα που αγορασες!μεγια και το βραχιολι,πολυ ωραιο!!
τα μολυβια της makeup for ever τα εχω στο προγραμμα.προσφατα απεκτησα το πρωτο μου αδιαβροχο eyeliner ,το aqualiner no 3 σε μια υπεροχη πρασινη αποχρωση και εχω να πω τα καλυτερα.το φοραω πολυ ευκολα παρολο που δεν εχω σχετικη εμπειρια αλλα ουτε και σταθερο χερι και δεν βγαινω σαν τραγουδιστρια της εθνικης οδου οπως φοβομουν.:-p

τελος να πω και στη Κερασια οτι μου αρεσει ο τροπος που γραφει.

keep walking christina!

glittermeup είπε...

Poli iperoxa ola !! Marese poli tis Clinique :) xo

mariza είπε...

Christinaki μη στενοχωριέσαι. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί αν έχεις πρόβλημα με κάποιον να το δημοσιοποιείς, αντί να του στείλεις προσωπικό μήνυμα, αλλά καθένας γράφει ό,τι θέλει. Πάντως υπάρχουν πολλές κοπέλες που αγαπούν το blog σου, γιατί μαθαίνουν προϊόντα που δε γνωρίζουν, παίρνουν δημιουργικές ιδέες για θέματα ομορφιάς - που λατρεύει η συντριπτική πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού - και περνούν ευχάριστα και την ώρα τους. Μια από αυτές τις κοπέλες είμαι κι εγώ και σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση της προσφοράς της clinique. Αγόρασα το chubby stick 08 - graped up και μου έδωσαν δώρο και το κραγιόν. Super. Καλό υπόλοιπο Σ/Κ!

Morella Morna είπε...

καλησπέρα και με γεια! η προσφορά της clinique ισχύει μόνο στα sephora ή σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών;

Ανώνυμος είπε...

Xριστίνα μου,όλα είναι υπέροχα και με γειά σου κορίτσι!!!! Για την clinique,θα το ψάξω λίγο και εγώ γιατί κάτι δεν μου πολυαρέσει.....φιλάκιααα.....

Unknown είπε...

@Κερασία
Οταν πήγα στην Clinique και αγόρασα το chubby stick, η πωλητρια μου ειπε οτι για να παρω δωρο το κραγιον θα πρεπει να αγοράσω ενα foundation ή ένα ρουζ, αλλα επειδη δεν χρειαζόμουν κατι απο αυτα το άφησα... Και η κοπέλα αυτή με ξέρει γιατι αγοράζω συχνα απο την Clinique.. Δεν ξερω τι να πω..

Unknown είπε...

@ANGEL
ANGEL γεια σου… Στην ζωή πραγματικά υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις και όλοι μας κατά καιρούς έχουμε περάσει και περνάμε οικονομικές δυσκολίες. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούργιο λόγω της κρίσης…

Το blog μου είναι ένα blog ομορφιάς στο οποίο μιλάω για προϊόντα ομορφιάς, τις αγορές καλλυντικών που κάνω, τις διάφορες προσφορές που βρίσκω κτλ… Όταν γράφω τα posts μου, δεν το κάνω για να διαφημίσω τι αγόρασα.. το κάνω γιατί θεωρώ ότι μιλάω με φίλες που έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και θέλουν πραγματικά να δουν τι αγόρασα από τα μαγαζιά. Εσύ όταν μια φίλη σου σου δείχνει τι αγόρασε, της λες ότι έκανε λάθος γιατί ο γείτονας έχασε την δουλειά του? Δεν χαίρεσαι γι’αυτήν? Δεν χαίρεσαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να κάνουν ψώνια και που έτσι βλέπεις ότι δεν είναι όλα χάλια… υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ… αφού μπορεί αυτή σίγουρα θα μπορέσεις και εσύ? Αν πιστεύεις λοιπόν, ότι το να μην αγοράσω ένα κραγιόν που θέλω, μπορεί να δώσει πίσω την δουλειά σε κάποιον άνεργο να το κάνω! Αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει ή ότι αυτή είναι η λύση…

Πραγματικά αρνούμαι να απολογηθώ για το πώς θα ξοδέψω τα χρήματά μου… Δεν τα έκλεψα, ούτε κάνω κάτι κακό… Ειδικά την περίοδο αυτή που περνάμε, που όλα γύρω μας είναι μαύρα και άχαρα, θέλω να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με ευχαριστούν. Και την βόλτα μου θα πάω, και σινεμά, και ένα ταξιδάκι με την οικογένειά μου θα κάνω, και το shopping therapy μου θα απολαύσω! Δεν θα στερηθώ το κομμωτήριό μου, το μανικιούρ μου, τα καλλυντικά μου και γενικά όλα αυτά που με κάνουν να αισθάνομαι όμορφη και πάνω απ’όλα γυναίκα! Έτσι επιλέγω εγώ να ξοδέψω τα χρήματά μου… Ματαιότητα? Δεν νομίζω… Για μένα είναι άποψη ζωής.

Δες αν θες και αυτό το post που έγραψε η Στέλλα από το Shopping Therapy blog με την οποία συμφωνώ απόλυτα!(http://shoppingtherapy.blogspot.com/2011/09/fridays-thoughts-fashion-blogs.html)

Unknown είπε...

Θα ήθελα να σας πω οτι η ANGEL επικοινώνησε μαζί μου και λύθηκε η παρεξήγηση. Ήθελε απλά να θέσει εναν προβληματισμό που είχε και οχι να θήξει κανέναν. Και ήταν και το πρώτο σχόλιο της κοπέλας!!! Θα ήθελα λοιπόν ολες μας να την καλωσορίσουμε στην beauty κοινότητα! ;)

Alkistis είπε...

εγω εχω απο την clinique το chunky cherry 05 το ειχα παρει μολις πρωτοβγηκαν στην αγορα ακομα δεν υπηρχαν τα δειγματα καλα καλα στα καταστηματα και το εχω κατευχαριστηθει ειδικα το καλοκαιρι που ηθελα ενυδατωση και οντως το βαζεις χωρις καθρεφτακι!!!

πως και εγω η fan της mufe δεν ειχα παρει χαμπαρι αυτο το προιον? (ισως επειδη εχω τα αντιστοιχα της stila και λατρευω τα μολυβια τους...) αν το χει και σε κανενα αλλο χρωματακι θα παω να το τσεκαρω επισης στις επομενες αγορες μου απο mufe ειναι να παρω τα eyeliner τους και τις εντονες aqua cream τους (το σετακι με τις 10 aqua cream wild που δεν θα ερθει στην Ελλαδα το περιμενω απο αδερφο θειας μου (παντρεμενη με αδερφο του μπαμπα μου) απο Βελγιο μου το στειλε την προηγουμενη βδομαδα οποτε μεσα στην εβδομαδα λογικα θα το παρω και μαλλον θα μου το κανουν και δωρο ;)

Unknown είπε...

@Alkistis
Μολις τα πάρεις να μας πεις εντυπώσεις!!! ;)

Alkistis είπε...

εννοειται οτι θα σας πω εντυπωσεις!!! (θα προσπαθησω να σου κανω και παρουσιαση) οπως και την παλετα της urban decay (γιατι εκανα ζαβολια και ειδα στα mail του οτι ο καλος μου ο αντρουλης την παραγγειλε) :D

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive