21.11.11

MAC Ice Parade Collection: Τι αγόρασα!




Η καινούργια συλλογη της MAC 'Ice Parade' κυκλοφορεί ήδη και ειναι απιστευτη! Πρεπει να πω οτι οι τελευταίες συλλογες της MAC με ειχαν δυσαρεστήσει κάπως και δεν έβρισκα κατι που να μου αρεσει. Αυτη ομως η καινουργια συλλογή ειναι πραγματικα πολυ ομορφη! Σ'αυτο το post θα μοιραστώ μαζί σας τι αγόρασα!

Θα ξεκινήσω με το Fabulously Festive Face Kit που αγόρασα με το όνομα 'Wintercool' (€56).

Fabulously Festive Face Kit / 'Wintercool
 To kit αυτό αποτελείται απο ένα διαφανές τσαντάκι με έναν ασημι δίσκο στη μέση, 4 σκιες, 1 ρουζ, 1 κραγιον, 1 lipglass και 3 πινέλα σε travel size!

Θα ξεκινήσω με τις σκιες και το ρουζ που βρίσκονται σε μια πολύ ομορφη και πρωτότυπη παλέττα με μια χιονομπαλα!

ΜAC Wintercool Palette

To ρουζ ονομάζεται Μocha και είναι ενα πολυ ομορφο matte plum pink και ειναι απο την βασική σειρά.

MAC Mocha Blush Swatch
Oι σκιές που περιλαμβάνει η παλέττα είναι οι:
Phloof! (Frost)
Brun (Satin)
Quarry (Matte)
Dance in the Dark (Matte) (Limited Edition)

MAC eyeshadows: Phloof! and Brun swatches

MAC eyeshadows: Quarry and Dance in the Dark swatches

Mου αρέσουν πολύ οι μικρές παλέττες της MAC γιατί συνήθως παίρνεις 4 σκιές και πλήρωνεις πολύ λιγότερα απ'οτι αν τις επαιρνες ξεχωριστά, συν οτι μπορω να τις παίρνω στα ταξίδια μου χωρις να φοβαμαι οτι θα σπασουν! H παλέττα αυτή ειναι τέλεια για ένα καφέ smokey eye!!!

Το κραγιόν του σετ ονομάζεται Hot Gossip και ειναι αυτό απο την βασική σειρά.

Hot Gossip Lipstick Swatch by MAC
Το lipglass στην αρχή δεν με ενθουσίασε, αλλά πραγματικά οταν το φόρεσα ειναι απιθανο! Ειναι απο τα πιο ωραία nude lipglass που έχω! Λέγεται Emancipation και ειναι limited edition.

MAC Emancipation Lipglass (Limited Edition) and swatch

Tέλος το σετ έρχεται και με 3 πινέλα σε travel size: το 129, το 275 και το 266. H λαβή των πινέλων είναι διαφανής με glitter και τα κανει να φαινονται τόσο όμορφα!!!

ΜAC Brushes in travel size

Εκτος απο το σετ αυτό πηρα ακόμη 2 απο τα technakohl μολύβια για τα μάτια. Το πρώτο ειναι ένα τέλειο μπλε με λιγο μπλε shimmer που λέγεται 'Practice makes perfect' (€18)

Practice makes perfect - Technakohl eye-liner Kajal by MAC

Kαι το δεύτερο λέγεται 'Fancy Moves' και ειναι ενα πανεμορφο σκουρο μωβ με shimmer (€18).

Fancy Moves Technakohl Liner by MAC

Πήρα ακόμη και 2 dazzleglasses! To πρώτο λέγεται 'Spanking Rich' και ειναι ενα υπέροχο σκουρο ροζ-μωβ με ροζ και χρυσο shimmer (€21).

Spanking Rich Dazzleglass by MAC swatch

Και το δεύτερο λέγεται 'Love Alert' και ειναι ενα πολύ ομορφο εντονο fuchsia με ροζ shimmer.

Love Alert Dazzleglass by MAC swatch

Απο την ίδια συλλογή πήρα και δυο βερνίκια. Να πω εδώ οτι αποφεύγω να αγοράζω βερνίκια της MAC γιατι μπορεί να εχουν ωραια χρώματα, αλλα η εφαρμογή τους ειναι χάλια!!! Η πωλητρια ομως με διαβεβαίωσε οτι δεν ειναι οπως τα αλλα, και ειμαι στην ευχάριστη διαθεση να σας πω οτι οντως ετσι είναι! Το βερνίκι αυτο ήταν τέλειο στην εφαρμογή και το χρώμα μου αρέσει πολύ!

Το πρώτο βερνίκι που αγόρασα λοιπόν ειναι το Festive Finery (€15) που ειναι ενα σκουρο μωβ καφε γκρι!

Festive Finery nail varnish by MAC
Kαι το δευτερο ειναι ενα τελειο glitter που κανει απιστευτους παστελ χρωματισμους! Λέγεται Unconditionally Fabulous!

Unconditionally Fabulous nail varnish by MAC

Tέλος πηρα δυο πραγματάκια εκτος συλλογής..! Το πρωτο ειναι η σκια Keep Your Cool που ειναι ενα τελειο σκουρο καφε με γκρι τονους (€24).

Keep Your Cool eyeshadow by MAC and swatch
Και φεύγοντας είπα να πάρω και ενα σετ ψευτικες βλεφαρίδες που μαλλον θα φορέσω στην συνάντηση των Greek Beauty Bloggers στην Θεσσαλονίκη αυτό το Σάββατο! Eίναι οι μισές το no.20 (€14)

MAC eyelashes no.20

Aυτα λοιπόν αγόρασα απο την συλλογη αυτη! Ειναι πολύ ομορφη και πραγματικά τα σετ της αξίζουν! Να τους ρίξετε μια ματιά! Εσείς πηρατε κατι απο την συλλόγή?

30 comments:

Ανώνυμος είπε...

Χριστινάκι με γεια σου καλοφόρετα!!!!!Τέλεια όλα, και αναμένω την συνάντηση στην Θεσσαλονίκη να γνωριστούμε και από κοντά......μέχρι τότε,πολλά φιλιά,κορίτσι

myStickland είπε...

μεγειά σου...πραγματικά φανταστικο το σετ με το τσαντάκι είναι τέλειο, θα το αγοράσω σίγουρα..και η τιμή του είναι προσιτή..αυτό που μου αρέσει πολύ επίσης είναι και οι μεμονομένες σκιές, τα χρώματα είναι αυτά που λατρεύω..super<3

Ανώνυμος είπε...

Σου ειπα οτι ζαλιστηκα??? Στο λεω τωρα! Ειναι ολα φοβερα! Με γεια σου!

Anastasia78 είπε...

καλό χρησιμοποιημένα! μου άρεσαν όλα πάρα πολύ!! αλλά περισσότερο νομίζω πως μου άρεσαν οι σκιές, το κραγιόν και το lipgloss.. μου φαίνεται είμαι για μίνι ταξίδι σύντομα.. θέλω να ρίξω μια ματιά και μάλλον το κόβω να ψωνίζω...

glittermeup είπε...

Emena den mou arese katholou to packaging, mou fenete poli fthiniariko etsi opos einai to aspro. Poli simple and basic... Ala edaksi den to sizitao i piotita tha einai perfect !! Megia sou <3 xo

Elena είπε...

I'm in love with Spanking Rich !!!
Καλοφόρετα!!!!

Rafalena είπε...

εντυπωσιαστηκα!πολυ ωραια συλλογη σε αστραφτερη συσκευασια!!

ειδικα το λιπστικ και το λιπγκλας τα λατρεψα!ειναι τα χρωματα που αγαπω!

Να ρωτησω για το μωβ μολυβι που αγορασες με τι σκιες θα το συνδιαζες?αυτες του κιτ ταιριαζουν?

Καλοφορετα και με το καλο να ορισεις στην πολη μας!!

evi είπε...

αχ τι μου κανεις! κ ενω οταν ειχα πρωτοδει την συλλογη ελεγα θα επαιρνα ενα δυο πραγματακια (κυριως τα sultry palette κ lip) αργοτερα αναθεωρησα κ ελεγα να προσπερασω. αλλα που να αγιασω με τον πειρασμο που με εβαλες :)....αχ, θα παω να δω απο κοντα για να κρινω καλυτερα αν μου χρειαζονται...
ποσο το εχω μετανιωσει παντως που δεν ειχα παρει κτ απο την περσινη συλλογη, την tartan tales! κ παλι το ιδιο ειχα παθει. ελεγα να αγοραζα μια απο τις παλετες κ μολις πηγα στο καταστημα ψιλοαπογοητευτηκα κ δεν την πηρα αλλα το μετανιωσα αργοτερα.

Selehna είπε...

teleia ola!!!!me vazeis se peirasmo twra!!!!

tina είπε...

Πολύ ωραια ειναι ολα αλλα σκεφτομαι να μην παρω κατι απο αυτη τη συλλογη γιατι περιμενω την επομενη που θα βγει στη 1 Δεκεμβριου και λεγεται MAC for Gareth Pugh και εχει ενα nude κραγιον που θελω πολυ να το δοκιμασω και το ρουζ το strada που βγαινει ξανα και μονο γι αυτη τη συλλογη. Εχει και διαφορετικη συσκευασια. Μονο ελπίζω αυτη τη συλλογη να τη φερουν στην Ελλάδα.

Κερασία είπε...

Σε λιγο θα περπαταω στο δρομο και θα παραμιλαω!!! Μα καλα δεν με λυπασαι τι γυναικα??? Δεν εχουμε MAC λεμεεεεεε!!!!
Θα βάλω τα κλάματα...Ενα εχω να πω παντως..το dazzeglass που μου πειρατε ειναι καταπληκτικο και θέλω να παρω και αλλα!!!
Το σετακι ωραιο αλλα μονο η μια σκια μου αρεσε..οποτε μαλλον θα προτιμουσα κανα χτυπησε κατι αλλο. η μεμονωμενη που πηρες ομως ειναι φανταστική. Στα βερνικια της θα κανω pass..προτιμω CG και opi..
xoxo

smugnificent είπε...

έχω αρχίσει να απογοητεύομαι από τις εορταστικές συλλογές και τα LE των MAC, καταρχήν το value for money απλά δεν υπάρχει κι ενώ σε άλλες εταιρίες (βλ benefit, too faced το κέρδος που έχεις από τις εορταστικές κασετίνες είναι πολύ υπολογίσιμο στα Mac μπορεί να καταλήξεις να πληρώνεις τα ίδια λεφτά για τη μισή ποσότητα προϊόντος σε αντιστοιχία γιατί είναι εορταστικά ή LE (χαρακτηριστικό παράδειγμα η επερχόμενη συλλογή Mac for Gareth Pugh) Επίσης όλα τα swatches που είδα για τις κασετίνες φέτος εδώ και καιρό από ξένα blogs που εμπιστεύομαι με απογοήτευσαν αρκετά. Σίγουρα θα πάρω κάτι, κάθε χρόνο παίρνω από τα εορταστικά γιατί είναι πολύ όμορφα σαν συσκευασίες απλά δεν έχω εντυπωσιαστεί και δεν μου πολυάρεσαν και οι επιλογές στα χρώματα στις παλέτες. Τα εορταστικά πινέλα τα λατρεύω και δε μου έχουν βγάλει ποτέ πρόβλημα αν και έχω ακούσει παράπονα από άλλες και μου άρεσαν πολύ πολύ τα dazzleglass σου και το 2ο μανό. Καλοφόρετα!

Δέσποινα είπε...

Θα ήθελα να δω και δεύτερο βερνίκι στα νύχια σου,το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ και ειδικά η περιγραφή του χρώματος!Με γειά!

Δέσποινα είπε...

Α,ναι ξέχασα να πω ότι ανυπομονώ να δω τις fake lashes στη Θεσ/νίκη, κι εσένα φυσικά!!!

Leinti nti είπε...

distixos me vazeis se peirasmo na do to verniki kai to molivi mation.....kali sinantisi na exete sti thesaloniki. perimenoume na doume fotos.

Ανώνυμος είπε...

Είναι όλα τέλεια. Καλοφόρετα. Είναι πραγματικά στολίδια. Και μιας και είναι απο χριστουγεννιάτικη συλλογή, φαντάσου ένα δέντρο στολισμένο μ΄όλα αυτά τα καλούδια.Super. Νομίζω πως τα πήγα καλύτερα με αυτό το σχόλιο.χα!χα!χα!

Demi είπε...

Χριστινάκι, είναι τέλεια...όλα είναι τέλεια αλλά έπαθα πλάκα με το Hot Gossip Lipstick και το Technakohl eye-liner Kajal .Ωστόσο, το Mocha είναι super και το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό σαν καθημερινό μου ρούζ!!Σωστή επιλογή!!Bravo!!
Να ενημερώσω και για κάτι που έμαθα από "έγκυρη πηγή"..Την επόμενη εβδομάδα το περιοδικό Glamour κυκλοφορεί με δώρο εκπτωτική καρτούλα η οποία εκτός των άλλων παροχών σε καταστήματα ειδών ένδυσης-υπόδησης προσφέρει για ένα 10ημερο 30% έκπτωση στα καταστήματα Mac και 40% στα Sephora!!
Καλά ψώνια κορίτσια!!

Φιλάκια!!

Unknown είπε...

@Rafalena
Συνήθως οταν φοράω χρωματιστό μολύβι δεν βαζω και χρωματιστες σκιες. Προτιμώ να κανω με το μολυβι μια winged line (ωστε ολο το focus να ειναι στο μολυβι) και στο βλεφαρο θα βαλω painterly paintpot σαν βαση και απο πάνω ή brule ή grain. Aν ήθελα να το κάνω πιο έντονο, θα έβαζα τις ιδιες σκιες αλλα στην γωνία του ματιου θα το τόνιζα με tendersmoke (απαλο μωβ) και carbon (μαυρο). Περιμένω πως και πως να σας δω και απο κοντά! Φιλάκια x

Unknown είπε...

@tina
Και εγώ περιμένω την ΜΑC for Gareth Pugh! Φαινεται πολυ ωραια συλλογη και η συσκευασία ειναι τέλεια!! Ειμαι σιγουρη οτι θα την φερουν! :)

Unknown είπε...

@ANGEL
Μπορώ να πω οτι αυτό το σχόλιο ήταν καλύτερο!!! lol Φιλάκια x

Unknown είπε...

@Zante
Αν ειναι ετσι να το παρουμε σίγουρα το Glamour!!! Σ'ευχαριστώ για την ενυμέρωση! ;)

Unknown είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΤΚΙΤΟ!

CuteandGirlyDMS είπε...

πω πω δεν είσαι εντάξει... πιο πολύ απ΄όλα λατρεψα το gloss και τα πινέλα. έλα όμως που τα gloss της mac δεν μπορω να τα φορεσω.... θα βαλω τα κλάματα... :P

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Zante είσαι θεά!!!Η πηγή σου είναι πολλή έγκυρη. Αν ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα του περιοδικού, πάνω δεξιά θα δείτε το τεύχος Δεκεμβρίου. Πατώντας επάνω του ανοίγουν σαν παράθυρο τα περιεχόμενά του όπου αναφέρεται: "Μην το χάσετε!

Κυκλοφορεί με το Must Αξεσουάρ:
την κάρτα Glamour Smart Shopping για εκπτώσεις έως 40% σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα! "

Zante και πάλι υποκλίνομαι...Είχα διαβάσει στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη κάρτα αλλά πάντοτε μου διέφευγε όταν ερχόταν ο καιρός και την έχανα για λίγες μόλις ημέρες. Τώρα όμως...από σήμερα θα πάω στον περιπτερά και θα του κάνω κράτηση!!!

Χριστίνα είσαι "κακή" επιρροή: πάνω που έλεγα να την προσπεράσω αυτή τη συλλογή τώρα μου έβαλες ιδέες...Πολύ όμορφο το ποστ σου.

Ανώνυμος είπε...

Yperoxi poiotita stis foto!!! Mpravo! New follower!

Demi είπε...

@EYΘYMIA..

Κοριτσάκι σου έχω και καλύτερο...
Η λίστα με τα καταστήματα στα οποία ισχύει η έκπτωση με την κάρτα Glamour!!
ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ 21/11-01/12

ACCESSORIZE – 20%

MONSOON- 20%

ALEXI ANDRIOTTI -30%

BIZART – 30%

FOLLI FOLLIE – 20%

LOISIR – 30%

MAC – 30%

MANGO- 20%* 21-28/11

MISS SIXTY – 30%

OPTICAL PAPADIAMANTOPOULOS -50%

PINKO 15%

SANDY .S.-25%

SEPHORA -40%

STAFF-10%

TOUS – 20%

LACOSTE -25%

LOLLIPOPS -20%

LUNA-20%

LISSILE -20%

NOTOS EXCLUSIVE- 20-30%

YAMAMAY 25%

ZIC ZAC 20%

Ελπίζω έστω και στο ελάχιστο να σας βοήθησα!
Το τεύχος κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα!

Φιλάκια!!!

Rafalena είπε...

Καλημερα!
Χριστινα ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...σαν newbie που ειμαι οταν διαβασα το σχολιο σου στην ερωτηση μου αρχικα μου ηρθε στο μυαλο εκεινη η διαφημιση του οτε με τον πατερα και τη κορη που του μιλαει ακαταλαβιστικα και εκεινος με απορια της λεει "στη μανα σου το πες?" και γελουσα μονη μου.
τελικα τα γκουγκλαρα και καταλαβα οτι ηταν ονοματα σκιων και ειδα και tutorials για να το φτιαξω..μου φανταζει λιγο αστροφυσικη να καταφερω να συνδιαζω τοσες σκιες για να βγαινει ενα τοσο ομορφο αποτελεσμα αλλα που θα παει θα τα καταφερω.Με σκονακια θα παω να ψωνισω την επομενη φορα.

Ζαντε εισαι καταπληκτικη,δεν ηξερα για τη καρτα,δεν θα το χασω το τευχος!ελπιζω μονο να το θυμηθω.

φιλια σε ολες.

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Zante είσαι καταπληκτική!!! MANGO- 20%* 21-28/11. Πώς μου τη δίνει.......Τρέχουν οι ημέρες προσφοράς πριν καν κυκλοφορήσει το περιοδικό, ΕΛΕΟΣ!!!

Χριστίνα περιμένω πως και πως το ποστ σου με τη διάκριση σκιών και κραγιόν της Μακ αναλόγως με τον τρόπο που "γράφουν"...Εκτός εάν μου παραχωρήσεις αποκλειστικότητα το Σάββατο και μου τα εξηγήσεις από κοντά!

Demi είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ

Οι ημερομηνίες ενδεχομένως και να αλλάξουν.Το ξέρω είναι εκνευριστικό αυτό που κάνουν και ταυτόχρονα μεγάλη κοροϊδία απέναντι στο καταναλωτικό κοινό.
Καλό θα είναι πάντως, αν ισχύσουν αυτές οι ημερομηνίες,να δείξεις την κάρτα σου γιατι μπορεί και να στην κάνουν την έκπτωση(απ'το να μην πουλήσουν το προϊόν)!!
Αν έχω νεότερα ενημερώσω το blog...

Φιλιά

ps: Ζηλεύω που θα τα πείτε από κοντά.Βλέπεις στη συνάντηση της Αθήνας δεν κατάφερα να παρευρεθώ!Χριστίνα ακούς?????Κανόνισε συνάντηση ά-με-σα!

Κερασία είπε...

Kala milame oti h skia quarry apla den yparxei!!!
Tin foraw simera kai petaw!!! Apisteuta teleio xrwma!!!
love u doll!!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive