7.11.11

Monthly Favourites: Τα καλύτερα του μήνα Οκτωβρίου!

Πέρασε και αυτός ο μήνας και δεν το κατάλαβα!! Ήταν πολυ όμορφος μήνας ο Οκτώβριος, με πολλά ψώνια και συναντήσεις! Τον Οκτώβριο έγινε η 1η συνάντηση των Greek Beauty Bloggers καθώς και η Εκθεση Ομορφιάς! Επίσης αυτός ο μήνας ηταν special για μένα, αφού γνώρισα απο κοντά τις διαδικτυακές μου φίλες Demi και Κερασία, καθώς και αλλες beauty bloggers που διαβάζω συνέχεια τα blog τους.

Ετσι αυτόν τον μήνα δοκίμασα πολλά νεα προϊόντα και θα σας πω ποια ξεχώρισαν για μένα μεχρι στιγμής.

Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα για τα μαλλιά.

L'Oreal Elnett 'Collection' Hair Spray Limited Edition Packaging, Kerastase Resistance Fibre Architecte,
TRESemme Heat Defence and L'Oreal Elvive Full Restore Conditioner



L'Oreal Elnett 'Collection' Λακ σε Limited Edition Packaging:
Πάντα πίστευα οτι η Elnett ειναι μια απο τις καλύτερες λακ. Δινει το επιθυμητο κράτημα χωρίς να κολλάει τα μαλλιά! Το συγκεκριμένο μπουκαλάκι ήταν ανάμεσα στα δώρα που η L'Oreal μας έδωσε στην 1η συνάντηση των Greek Beauty Bloggers. Ειναι τοσο ομορφο και βολικό! Είναι μικρό και χωράει μεσα στην τσάντα, οποτε μπορειτε να το παίρνετε μαζί σας, και πολυ ομορφα διακοσμημένο απο τον καλλιτέχνη Jojone. Έκανα αρκετά χτενίσματα αυτον τον μηνα στα μαλλία μου και κάθε φορά που την χρησιμοποίησα μου έδινε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Kerastase Resistance Fibre Architecte
Η Kerastase, και ειδικά η πράσινη σειρά Resistance, ειναι μια απο τις αγαπημένες μου σειρες για τα μαλλιά. Αλλα αυτο το προϊον είναι απίστευτο!!! Πραγματικά, αν ειναι να αγοράσετε κατι για τα μαλλιά σας αυτον τον μήνα θα σας πρότεινα να αγοράσετε αυτό το προϊόν! Ειναι ένα serum διπλής δράσης που περιέχει κερατίνη και βοηθάει στην αναδόμηση της τρίχας.

Kerastase Resistance Fibre Architecte

Το μπουκάλι αποτελείται απο δυο σωλήνες που περιέχουν δυο διαφορετικά serum, ενα διαφανές και ενα ελαφρώς πρασινο. Το μονο που χρειάζεστε ειναι δυο δόσεις απο τα serum τις οποιες τις τρίβετε στα χέρια σας και τ'απλώνετε σε νωπα ή στεγνά μαλλιά. Δεν τα λαδώνει καθόλου και στεγνώνει σχεδόν αμέσως! Αν εχετε ψαλιδα στις ακρες, τοτε σιγουρα το χρειαζεστε οπως και εγω! Με το που το βαζεις στα μαλλιά σου, τα κανει να φαινονται λεια και απαλα! Και εχει και ενα πολυ ομορφο και απαλο άρωμα. Highly recommended! (€34 σε επιλεγμένα κομμωτήρια)


TRESemme Heat Defence Spray
Ειχα ακουσει πολυ καλά λόγια γι'αυτο το προστατευτικό spray των μαλλιών κατά της θερμότητας απο ολα τα styling tools οπως πιστολάκι, hair straightening tool κτλ., αλλα δεν μπορουσα να το βρω πουθενα! Ετσι ηταν μεσα στην λιστα που εδωσα στον καλό μου, οταν πηγε Λονδίνο στις αρχές του μήνα. Βεβαια, θεωρησε σωστο να μου παρει το μικρο μεγεθος τσεπης, αλλα τι να του πω? Τουλάχιστον μου το εφερε και το δοκίμασα, και πραγματικα ειναι τελειο! Εχω δοκιμάσει αρκετα προστατευτικά προϊόντα αυτου του είδους γιατι ταλαιπωρώ αρκετά τα μαλλιά μου, και μπορω να πω οτι ειναι απο τα καλύτερα! Το ψεκάζετε σε νωπα μαλλια πριν ξεκινησετε το styling, και περισσοτερο στις ακρες. Εχει μια πολυ ομορφη μυρωδια, απλωνεται πολυ ευκολα και στεγνωνει γρηγορα. Το κυριοτερο ομως, ειναι οτι προσφέρει προστασία και δεν λαδωνει τα μαλλια, κατι που ειχα παρατηρησει με πολλές αλλες μάρκες. Ευτυχως που θα παω τα Χριστουγεννα Λονδινο για να παρω και το μεγαλο μέγεθος, γιατι δεν ειναι να στελνεις τους ανδρες για ψωνια! :P



L'Oreal Elvive Full Restore 60 Second Saviour Intensive Conditioner
Kαι αυτο βρισκόταν αναμεσα στα δωρα που μας εδωσε η L'Oreal και ειναι και αυτο super! Προκειται για μια μασκα μαλλιων σε μορφη conditioner που βοηθαει στην αναδομηση της τρίχας. Αυτο που μου αρέσει σ'αυτο το προϊόν, ειναι οτι μου προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες μιας πολυ καλής μασκας μαλλιών με την εφαρμογή του conditioner - δηλαδή το απλώνεις σε βρεγμένα μαλλια το ξεβγάζεις και εισαι έτοιμη!! Δεν χρειάζεται να περιμένεις 10-15 λεπτα καθε φορά. Μυρίζει υπέροχα και το αποτέλεσμα ειναι μαλακά και ευκολοχτένιστα μαλλια χωρις να λαδώνουν!

Για το σώμα ξεχώρισα δυο καινούργια προϊόντα της εταιρειας Yves Rocher.

Organic Vanilla Silky Cream and Apricot Botanical Scrub by Yves Rocher

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ προϊόντα αυτης της εταιρείας. Oρισμενα τα λάτρεψα, και άλλα όχι και τοσο... Η Yves Rocher ειναι μια γαλλική εταιρεία καλλυντικών, η οποία (οπως η AVON) πουλάει τα προϊόντα της μέσα απο καταλόγους. Να πω εδω οτι τα προϊόντα της ειναι αρκετά πιο ακριβα σε σχέση με αυτά της AVON.

Organic Vanilla Silky Cream
Μου αρέσει οτιδήποτε εχει να κανει με κρεμες για το σώμα! Και θέλω να έχω και ποικιλία! Εχω ήδη 5-6 ανοιχτές κρέμες στο ντουλάπι μου, και καθε φορά που κάνω μπάνιο διαλέγω και μια διαφορετική! Ετσι ήξερα οτι σιγουρα θα ηθελα να δοκιμάσω αυτη την κρέμα σωματος με αρωμα βανιλια! Το πρώτο που μου αρεσε ηταν το βαζάκι, το οποιο δεν ειναι γυαλινο ειναι πλαστικο, και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για κατι αλλο μετα! Το αρωμα ειναι απιστευτο (ειμαι λατρης της βανιλιας) - με την σωστή ενταση (ουτε πολυ εντονο, ούτε να μην μυρίζει καθόλου). Δεν ειναι τοσο παχυρευστο οσο τα body butters του Body Shop, αλλα προσφέρει εξ' ισου (αν οχι καλύτερη) ενυδάτωση! Σίγουρα θα το ξαναγοράσω!

Apricot Botanical Scrub by Yves Rocher

Apricot Botanical Scrub
To scrub αυτό σώματος περιέχει κόκκους απο το κουκούτσι του βερίκοκου και τον εξωτερικό φλοιό του αμύγδαλου καθώς και υγρό απο το κακτοειδές φυτο της Aγαυης που φύεται μόνο στο Μεξικό. Εχει αρκετά εντονο αρωμα βερίκοκου το οποιο εμενα προσωπικά μου αρέσει πολυ. Μετά την εφαρμογή του άφηνε το δέρμα μου απίστευτα απαλο αλλα και ενυδατωμένο! Γιατι υπάρχουν ορισμένα scrub που προσφέρουν απολέπιση αλλα οχι ενυδάτωση, και μετα το δερμα σου σε τραβαει. Αυτό πάντως ειναι τέλειο!


MAC High Tea Lipstick, Studio Secrets Universal Lip Glow by L'Oreal, Origins VitaZing,
MAC Strobe Liquid Lotion, MAC Blush in Equilibrium, MAC Eye Kohl in Teddy,
No7 Perfect Lips Pencil in 20Nude, No7 Exceptional Definition in Black.

 Kαι τέλος τα προϊόντα που ξεχώρισα για το πρόσωπο.


Origins VitaZing

Origins VitaZing SPF15
Το συγκεκριμένο προϊον το έψαχνα παντου αλλα δεν μπορουσα να βρω κανενα site που να το στελνει Ελλάδα! Γνωρίζω οτι η εταιρεία Origins υπήρχε παλιότερα στα φαρμακεία, αλλα δεν ξέρω γιατι δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα... Κριμα. Anyway, το Origins VitaZing ήταν μέσα στην λίστα με τα πραγματάκια που μου έφερε ο καλός μου! Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα προσώπου με δεικτη προστασίας απο τον ήλιο SPF15, που λειτουργεί κατα κάποιον τρόπο σαν BB Cream και προσφέρει μια μέτρια κάλυψη σαν tinted moisturizer. Το καλο με αυτην την κρέμα ειναι οτι δεν σε κανει γκρι πριν αρχίσει να λειτουργει (οπως γινεται με τις BB Creams). Αν προσέξετε στην φωτογραφία, είναι μια ασπρη κρεμα και φαινεται σαν να έχει κοκκους foundation μεσα! Την απλώνεις στο πρόσωπο και μετα απο 2 λεπτα ειναι τελείως ομοιόμορφο το δέρμα σου! Love! Love! Love!



MAC Strobe Liquid Lotion

MAC Strobe Liquid Lotion
Tην χρησιμοποιούσα καθημερινά για highlighter. Ειναι απο τα αγαπημένα προϊόντα της MAC και πραγματικά την συστήνω ανεπιφύλακτα! Δινει αυτη την φυσική λαμψη που ειναι τελεια και για το πρωινό αλλα και για το βραδινό μακιγιάζ!


ΜAC Equilibrium Blush


MAC Equilibrium Blush
Iσως ειναι το ρουζ της χρονιάς για μένα! Προσφέρει ενα τοσο ομορφο και φυσικό χρώμα! Απιστευτο! Ηταν απο την συλλογη της MAC "MAC Me Over". Αν μπορείτε να το βρείτε ακόμη, μην το σκεφτείτε κάν! Παρτε το!! lol


MAC Eye Kohl in Teddy

MAC Eye Kohl in Teddy
To τέλειο καφέ μολύβι! Εχει ζεστους τονους και πολύ λιγη λάμψη. Ειναι πολύ μαλακό και πιστεύω οτι ειναι ιδανικό για το neutral/natural makeup!



Exceptional Definition Mascara by No7

Exceptional Definition Mascara by No7
Θεωρείται απο τις καλύτερες μασκαρα της εταιρείας No7 οποτε ήταν και αυτο στην μιρκη μου λίστα! Το βουρτσακι ειναι πλαστικο και πολυ περίεργο! Απο την μια μερια εχει μικρά δοντακια, απο την αλλη πιο μεγαλα και στην ακρη... ωωωω μια μικρη μπαλιτσα με δοντακια!! Σας θυμίζει κατι αυτο??? Ναι! Μοιαζει πολυ με την μασκαρα της Βenefit 'They're real'!! Kαι το αποτέλεσμα ειναι πολυ καλο! :) Kριμα που η εταιρεία αυτη πωλείται μονο στα Boots στην Αγγλία... :(



No7 Perfect Lips Pencil in 20 Nude


No7 Perfect Lips Pencil in 20 Nude
Αυτο ειναι το μολύβι για τα χείλια που δημιούργησε η Lisa Eldridge για την εταιρεία Νο7 και πραγματικά ειναι το τελειο nude μολυβι! Love it!



MAC High Tea Lipstick


MAC High Tea Lipstick
Ο συνδιασμός του μολυβιου 20 Nude της No7 και του κραγιόν High Tea ειναι απίστευτος! Για μένα το τέλειο Nude Lip! Προσωπικά δεν μου αρεσει το Myth της MAC. To βρισκω πολυ flat και matte συν οτι μου ξηραινει απιστευτα τα χειλια! Το High Tea ειναι nude με λιγη λαμψη και το βρισκω πολυ πιο κολακευτικό! Ειναι το μονο κραγιον της ΜΑC, απο αυτα που έχω, που κοντεύω να το τελειώσω!!



L'Oreal Studio Secrets Universal Lip Glow

L'Oreal Studio Secrets Universal Lip Glow
Kαι φυσικά δεν θα μπορούσα να μην εχω στα αγαπημένα μου το Universal Lip Glow της L'Oreal!! Απιστευτο προϊον που δινει ξεχωριστό χρώμα στα χειλια χωρις να τα ξηραίνει και διαρκεί πολυ!!! Πραγματικά μονο καλά λογια μπορω να πω γι'αυτο! Αν θελετε μπορείτε να δειτε και το αναλυτικό review μου εδώ.


Mesmerize by Essie



Mesmerize by Essie
Για τα νύχια (καθώς περνάω μια μπλε φαση!) ξεχώρισα το Μesmerize by Essie που ειναι ενα υπεροχο μπλε (obviously!) χρώμα.

Synthetic Precision Kit by Sigma

Synthetic Precision Kit by Sigma
Τα πινέλα που λάτρεψα αυτο τον μήνα ήταν τα καινουργια πινέλα της Sigma! Απιστευτα! Δεν υπάρχουν λόγια! Κανουν το blending παιχνιδάκι και δινουν flawless finish αποτέλεσμα! Για πιο αναλυτικό review κοιτάξτε το σχετικο post εδω.

Tέλος, θα ήθελα να προσθέσω στα αγαπημένα του μήνα ένα βιβλίο που διαβάζω και λέγεται
'You can create an Exceptional Life' by Louise Hay and Cheryl Richardson.


Αυτο το βιβλίο σου δείχνει πως μέσα απο θετικές και ομορφες σκεψεις μπορεις πραγματικά να καταφέρεις οτι θελεις στην ζωή σου! Η Louise Hay ειναι τις αγαπημένες μου συγγραφείς και αυτό ειναι το καινούργιο βιβλίο που εβγαλε σε συνεργασία με την Cheryl Richardson. Aν θελετε να κανετε ενα δωρο στον εαυτο σας για τον καινουργιο χρόνο, παρτε αυτο το βιβλιο και θα με θυμήθείτε!! ;)

Aυτά λοιπον ειναι τα αγαπημένα του Οκτωβρίου! Πολλά καινουργια προϊοντα που αγαπησα και χρησιμοποίησα πολυ! Εσεις ποιο καινούριο προϊόν αγαπήσατε τον Οκτώβριο?

20 comments:

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Χριστίνα πολύ ωραίο ποστ...και πάλι!!! Το κραγιόν High tea της Mac είναι sheer; Εννοώ είναι απαλό και για να φανεί το χρώμα του πρέπει να χρησιμοποιήσεις κονσίλερ; Δε μου αρέσουν αυτού του είδους κραγιόν γιατί το κονσίλερ μου ξηραίνει τα χείλη, άσε που δεν μπορώ να κουβαλάω μαζί μου την άρτα και τα γιάννενα...Πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο κραγιόν. Πρέπει να το τσεκάρω την επόμενη φορά που θα είμαι στα Μακ.

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Το High Tea ειναι lustre, και οπως ολα τα lustre κραγιον ειναι sheer με λάμψη, αλλα δεν νομιζω οτι χρειάζεσαι concealer? Εγω το βαζω μονο του ή αν θελω μεγαλυτερη διαρκεια χρησιμοποιώ ενα nude μολυβι. Παντως δες στο οταν ξαναπας στα MAC. ;)

Unknown είπε...

Θελω παρα πολυ να δοκιμασω ενα απο τα καινουργια Sigma brushes, μαλλον το τριγωνικο για κονσιλερ κατω απο τα ματια.

Make-up-.....?? είπε...

Πολύ ωραίο το κραγιόν.Μάλλον θα πρέπει να περάσω από τα Μακ καποιά βολτίτσα.Και το προιον της Kerastase πολύ ωραίο...

Unknown είπε...

@SophiaPeaches
Το τριγωνικό πινελάκι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Κανει την εφαρμογή του concealer παιχνιδάκι! Αλλα και το οβαλ, που δεν περίμενα να το χρησιμοποιήσω οσο τα άλλα 3, ειναι τελειο!! Το χρησιμοποιώ καθε μέρα για την εφαρμογή paint pot, υγρής σκιας κτλ. Πραγματικά ειναι το πινέλο 'δάχτυλο' αφου δεν χρειαζεται να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου για να κανεις το blending! Πραγματικά πολύ καλά ολα τα καινούργια πινέλα!

sophie είπε...

xristina th lotion ths mac pws th xrhsimopoieis akrivws;;einai ena serum lampshs;

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα, σου εύχομαι καλή εβδομάδα κορίτσι!!Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω το προιόν της Kerastase...Με έβαλες σε σκέψη να το αποκτήσω!!Όσο για την MAC,τι να λέμε τώρα......φιλιάαα..

Unknown είπε...

@Sophie
Ειναι σε μορφή λοσιον και την απλώνω στα σημεία που θελω να εχω λάμψη οπως στα ζυγωματικά, στη μύτη και στο cupid's bow. Μπορεις να βαλεις μια πολύ μικρή ποσότητα στο foundation σου πριν το εφαρμόσεις και να το ανακατέψεις, για να εχεις αυτο το dewy look αν θελεις! Αλλα δεν θα σου συνιστουσα να το βαλεις σε ολο το προσωπο ετσι μόνο του γιατι... θα λαμπεις Λαμπη μου!! lol

Unknown είπε...

@Natasa makeup-nails
Αν χρησιμοποιούν Kerastase στο κομμωτήριο που πας και το εχουν, ζήτα να σου το βαλουν πριν το αγορασεις για να δεις την διαφορά! Είμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει! Φιλάκια και καλή εβδομάδα και σ'εσένα!! x

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Χριστίνα μπορείς να κάνεις ένα ποστ με τις διάφορες κατηγορίες κραγιόν και σκιών της Μακ, ανάλογα με τον τρόπο που "γράφουν";;;

Natasha είπε...

Εμένα με εντυπωσίασε η κρέμα της Origins. Να τη ζητήσω κι εγώ από τον καλό μου όταν θα ξανάρθει; εεε; :)

Κερασία είπε...

Ax ayto tis essie einai teleio xrwma! Eimai sigourh oti panw sou tha deixnei akoma pio teleio!!! Ti lac tin exw kai gw sta agapimena mou!! To kragion omws dne mou katse kala. Apo tin allh ena epishs apo ta agapimena mou pleon einai to primer tis Loreal! To latreyw!

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Πολύ καλή ιδέα! Θα το κάνω σύντομα!! Thanks :)

Unknown είπε...

@Natasha
Νατάσα μου να την ζητήσεις σίγουρα! Εμένα μου άρεσε πολύ!! Φιλάκια x

Κερασία είπε...

Φταιει μαλλον το ηλιθιο πεχα μου...Εμενα μου βγαινει σαν lip balm..και δεν φοραω κατι αλλο που να το επηρρεαζει...δεν θα το αγοραζα παντως απο μονη μου. Δοκιμασε το primer!! Αν ειχε και λιγο χρωμα θα γινοταν το καλυτεροτερο μου!

Unknown είπε...

@Kερασία Κερασάκι μου το μπλε ειναι τέλειο και θα πηγαίνει πολυ με το φορεματάκι που φοραγες στην συνάντηση!! Το primer της L'Oreal δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη.. Το κραγίον γιατί δεν σου αρεσε? Δεν βγαινει καλο το χρώμα? Μήπως φορας καποιο lip balm ή κατι και το επηρρεάζει? Φιλάκια x

Ioanna G είπε...

Πολύ όμορφα πραγματάκια, ποιο να πρωτοσχολιάσω; Το ρουζάκι φαίνεται πολύ φυσικό, θα είναι τέλειο με σκούρα χείλη! Και το mesmerize είναι τόσο όμορφο, μετάνιωσα που δεν το πήρα! Για τα πινέλα δε μιλάω, είναι στη λίστα μου ήδη!

glittermeup είπε...

To verniki maresi para poli !! To xroma toso endono kai omorfo :) Ta kerastase sampouan prepei na ta dokimaso opos dipote !! xo

Argyrousa είπε...

Αυτό το VitaZing θα πρέπει κάποια στιγμή να το δοκιμάσω! Έχω ακούσει πολλά!=)
Τα ποστ σου είναι πάντα πολύ πολύ όμορφα και οργανωμένα! xx

Nicole Nic είπε...

Τα No7 απο που τα αγορασες?Ειναι μερικες μαρκες που δεν μπορω να αγορασω απο site επειδη ειναι drugstore. Εγκρινεις απο e-bay?Δεν εχω παρει απο κει και δισταζω λιγο. Και το drugstore.com ειχε πολλα μεταφορικα και τωρα νομιζω δεν κανει shipping παγκοσμιως.. :/ :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive