9.11.11

Nail Varnish and Nail Art Storage

Και αφού ξεκίνησα με τα καλλυντικά και τον τροπο αποθήκευσης (μπορείτε να δείτε το σχετικό post εδώ), είπα να συνεχίσω και με τον τροπο αποθήκευσης για τα βερνίκια νυχιών, καθώς και για οτι χρειάζομαι για το nail art. Μου αρέσουν πολύ τα acrylic displays που μπορεις να βαλεις ολα τα βερνίκια σου, και ανα πάσα στιγμη μπορεις να τα δεις ολα και να διαλέξεις ποιο σου αρεσει.



Πόσες φορές σας έχει τυχει να εχετε ξεχάσει καν οτι εχετε καποιο βερνίκι αφου ειναι μπερδεμένο με όλα τ'αλλα?




Προσωπικά έχω αμέτρητα βερνίκια νυχιών και μου ειναι πολυ δυσκολο να θυμάμαι ακριβως τι εχω!! lol Επρεπε λοιπον να βρω εναν τρόπο αποθήκευσης που να ειναι ολα οργανωμένα και easy to reach! Ετσι βρήκα τα παρακάτω κουτιά αποθήκευσης στον Σκλαβενίτη και νομιζω οτι μέχρι να αποκτήσω το πολυπόθητο wall display της πρωτης φωτογραφίας, θα με βοηθήσουν να έχω τα βερνίκια μου λίγο πιο οργανωμένα!

Το πρωτο ειναι ενα σετ αποθήκευσης που αποτελείται απο ένα μεγάλο κουτι, 4 μεσαία και 4 μικρα και κόστισε €9. Ολα εχουν καπάκι, και το πιο σημαντικό ειναι οτι το καπακι εχει χερούλια με διαφορετικό χρωμα! Αυτο νομίζω οτι κανει την οργάνωση πιο ευκολη!



Στο μεγάλο κουτί εχω χωρέσει ολα οσα χρειάζομαι για το manicure: λιμες, κρεμες, ασετον, μπατονέτες, λαδάκια κτλ. Το καλό ειναι οτι χωράνε οι κρέμες μου και το ασετον ορθια, κατι που με βολεύει πολυ.


Τα μεσαία κουτιά ειναι και τα πιο τελεια! Χωράνε το βερνίκια ορθια και κλεινει και το καπακι! Επιπλέον τα χερουλια ειναι διαφορετικό χρώμα, και ετσι μπορω να ξεχωρίσω τα βερνίκια αναλογα με το χρωμα! Ετσι εχω μπλε, πρασινα, κοκκινα, κιτρινα, ροζ κτλ!!!! Αν λοιπον μια μερα θελω να βαψω τα νύχια μου ενα μπλεδακι (που μου συμβαίνει πολύ τελευταία!!), βγαζω το κουτι με τα μπλε χερουλια και μπορώ να διαλέξω οποιο μπλε μου αρέσει!

Τα μικρά κουτιά ειναι και αυτα σαν τα μεσαία με χρωματιστα χερουλια αλλα σε μικρότερο μέγεθος και ετσι δεν κλείνει το καπακι οταν βαλεις βερνίκια μέσα.. Αλλα εγω βρήκα εναν αλλο τροπο για να τα χρησιμοποιήσω χωρίς το καπάκι!


Βρήκα άλλο ένα κουτί αποθήκευσης που ανοίγει σαν κασετίνα και στο οποίο αποθηκεύω τα Nail Art Tools. Σε αυτο το κουτι χρησιμοποίησα τα μικρά κουτάκια για να ξεχωρίσω τα Shellac βερνίκια, τις στάμπες Konad και τα βερνίκια τους. Ετσι δεν με νοιάζει αν δεν εχουν καπάκι γιατι οταν κλείνω το κουτί δεν υπάρχει πρόβλημα! Το κουτί αυτό εχει διαστάσεις 32x23x8 και κόστισε €4! Ειχε και αλλο ένα διαχωριστικό απο πάνω με διάφορες θήκες, αλλά εμένα δεν με βόλευε και δεν το χρησιμοποίησα..

Αυτός λοιπόν ειναι ο καινούργιος μου τρόπος αποθήκευσης βερνικιών και Nail Art! Με βολεύει πολυ και βρίσκω αυτο που θέλω ευκολά και γρήγορα!

Θα ήθελα πολύ να ακούσω και τους δικούς σας τρόπους αποθήκευσης βερνικιών!

5 comments:

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Πολλή καλή ιδέα αποθήκευσης, είσαι απίστευτα εφευρετική!!! Το δεύτερο κουτί, σαν κασετίνα, από πού το αγόρασες; Το σταντ των καλλυντικών μου, το οποίο περιέγραψα αναλυτικά (μέχρι αηδίας) στο προηγούμενο ποστ σου είναι σαν αυτό της 2ης φωτογραφίας μόνο που είναι μεγαλύτερο και στο πίσω μέρος του υπάχουν τα συρτάρια. Πολύ βολικό, το προτείνω ανεπιφύλακτα...

Ανώνυμος είπε...

Πριν δυο μερες μιλουσαμε με τη Κερασια στο skype γι αυτο ακριβως το θεμα! Κι εγω εχω παρα πολλα βερνικια και μερικες φορες δεν ξερω τι μου γινεται... Ασε προσπαθω να σκεφτω τι χρωματα εχω και επειδη καποια ειναι πιο "παραμελημενα", αγοραζω καινουρια! Πολυ καλη ιδεα Χριστινα! Τρεχω για κουτακια επειγοντως!!!

Joan είπε...

πολυ καλο κ αυτο αλλα κ το προηγουμενο post σου!! :)
τελειος τροπος ταξινομησης!!!

myStickland είπε...

ωραίος τρόπος αποθήκευσης..εγω έχω πάρει άδεια κουτιά παπουτσιών, τα έχω ντύσει με διακοσμητικό χαρτί και τα έχω βάλει όλα εκεί..

Stevista είπε...

Αγόρασα πρόσφατα τη συρταριέρα ALEX (με τα 6 συρτάρια, όχι τη μεγάλη) από IKEA και στο τελευταίο συρτάρι έχω βάλει όλα μου τα βερνίκια και ο,τιδήποτε σχετικό με νύχια! Πολύ βολικό! Πιο πριν τα είχα σε συρτάρι πάλι, αλλά πολύ πιο μικρό, οπότε ήταν όλα στριμωγμένα. Ωραία αυτά τα ακρυλικά displays, αλλά δε θα σκονίζονται τα βερνίκια έτσι εκτεθειμένα; x

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive