30.11.11

Sleek Haul: Τι αγόρασα!!

Μετά το post που έκανα σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες ιδέες για αγορές κάτω των €10, έκανα και εγώ λίγο shopping online!! Θα ακολουθήσουν μερικά posts σχετικά με αυτά που αγόρασα, και ξεκινάω με τις αγορές μου απο το site της Sleek!

Eιχα ακούσει σε ένα video του gossmakeupastist στο YouTube, που μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για το ρουζ Flamingo της Sleek και είπα να το αγοράσω!

Blush Flamingo by Sleek swatch

To χρώμα ειναι απίστευτο! Απο τα πιο όμορφα ρουζ που έχω και οταν το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου, σου δίνει αυτη την αίσθηση του... healthy with pink cheeks! Την πρώτη μέρα που το φόρεσα εισέπραξα πολλά κοπλιμέντα!!! Tα ρουζ της Sleek εχουν πολύ καλό pigmentation και διαρκούν πολύ! (€7)

Το επόμενο προϊόν που αγόρασα απο την Sleek, είναι το Face Contour Kit in Light. (€9.95)

Face Contour Kit in Light by Sleek swatch
Έχω αρκετά bronzers, αλλα δεν είχα ενα προϊόν που να ειναι καθαρά για contouring, οποτε ειπα να δοκιμάσω αυτο της Sleek. Διάλεξα την απόχρωση Light ( στο site εχει ακόμη τις αποχρώσεις Medium και Dark που ειναι πιο σκούρες), γιατι ήθελα το αποτέλεσμα να είναι οσο πιο φυσικο γίνεται. Και πραγματικά ετσι είναι. Σου δινει ενα απόλυτα φυσικο αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται οτι εχεις κανει contouring. Και το highlighter ειναι και αυτο ομορφο και απαλο! Πολύ καλο Κit!

Η επόμενη αγορά μου ήταν για το Brow Kit (€9.50)

Brow Kit in Dark by Sleek
Διαλεξα την σκουρα αποχρωση (Dark), ενω η Sleek εχει άλλη μια σε πιο ανοιχτο καφέ (Light). Το kit περιλαμβάνει μια σκια, ενα wax με καφε χρωμα, δυο πινελάκια με συνθετικές τρίχες και ενα πολυ γλυκο mini τσιμπιδάκι φρυδιών!!!

Brow Kit in Dark by Sleek with brushes and tweezers

Tα χρώματα μου ταιριάζουν τέλεια και τα πινελάκια ειναι πολύ βολίκά! Πολύ καλό kit που περιλαμβάνει ακριβώς οτι χρειάζεσαι για τα φρύδια!

Τελος αποφάσισα να δοκιμάσω και δυο απο τα Pout Polishes που εχει η Sleek. (€7)

Sleek Pout Polishes




Tα Pout Polishes της Sleek είναι σαν τα Lip Conditioners της MAC, αλλά πολύ πιο φθηνα! Ηθελα λοιπον να παρω για να τα συγκρίνω. Ειδικά τωρα το χειμώνα, χρειαζόμαστε συνέχεια περιποίηση στα χείλια! Τα Pouts της Sleek ειναι lip conditioners αλλά με χρώμα και προστασία SPF15. Περιέχουν Αlmond Oil, Shea Butter, Avocado Extract και βιταμίνες Α, C και E. Eχουν απίστευτα ομορφα χρώματα και εγω, οπως παντα, διαλεξα τα ροζ!!!

Το πρώτο είναι το Powder Pink:

Powder Pink Pout Polish by Sleek and swatch
Oμορφο και απαλό ροζ χρωματάκι, τελειο για καθε μερα και για να το εχεις μεσα στην τσαντα σου!

Το δεύτερο ειναι το Pink Cadillac:

Pink Cadillac Pout Polish by Sleek and swatch
Αυτό ειναι πιο έντονο φουξια χρώμα και μου αρέσει πολύ! Κανει τα χειλια να φαινονται ζουμερα και ομορφα!

Τα Pout Polishes της Sleek ειναι πιο κρεμμωδη σε σχέση με τα lip conditioners της MAC. Eχουν ενα απαλό αρωματακι σαν τσιχλοφουσκα (αν και να πω την αληθεια μου αρέσει περισσοτερο το αρωμα και η γευση των lip conditioners της MAC). Δεν κολλάνε και κρατάνε τα χειλια απαλά και ομορφα. Είναι λίγο πιο μεγάλα σε μεγεθος και φυσικά η τιμή ειναι ενα μεγάλο συν εδω, γιατί ειναι πολύ πιο οικονομικά!

Αυτές λοιπον ήταν οι αγορές μου απο το site της Sleek, μια εταιρεία που δεν με εχει απογοητεύσει μεχρι τώρα!! Tα μεταφορικά ήρθαν στα €9 και η παραγγελία έφτασε μέσα σε 7 μέρες! Εσεις σκέφτεστε να αγοράσετε κατι για τις γιορτές? Εχουν βγάλει και την Berry Collection που είναι limited edition για τα χριστουγεννα! Ιδανική για δώρο και για οσους τους αρέσουν τα έντονα χρώματα στα χειλια!

**Note** : Οσον αφορά τα κραγιον και τα lipgloss και γενικά τα προϊόντα για τα χείλια, προτιμάτε να κανω τα swatches στο χέρι μου ή στα χείλια οπως σε αυτό το post? :)

25 comments:

Ανώνυμος είπε...

Mε γεια ολα!
Θελω τοοοσο καιρο να δοκιμασω Sleek,ειδικα τις παλεττες τους κ τα ρουζ τους..
Βαζω στην λιστα κ το Highlight&Contour kit ομως,φαινεται πολυ ομορφο :)
xx

P.S Προσωπικα προτιμω στα χειλη.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, χθες μου ηρθαν και οι δικες μου παλετες και ειναι καταπληκτικες! Θα ετοιμασω κι εγω σχετικη αναρτηση. Ειναι πολυ ωραια ολα! Με γεια σου! Οσο για τα swatches κι εγω συμφωνω με την Αρτεμη!

Ανώνυμος είπε...

Καλοφορετα όλα! Με βάζεις σε πειρασμό με αυτό το ρουζ... :)

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
smugnificent είπε...

έχω ήδη βάλει στο μάτι μερικά πραγματάκια κι ανάμεσα σε αυτά και η παλέτα για τα φρύδια, τόσο cute.
Πολύ ωραία τα swatches στα χείλη

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Αχχχχχχχχχ, μου φαίνεται θα παύσω να σε παρακολουθώ....Από τότε που ανήρτησες το ποστ με την παλέτα Au Naturel, έβαλα στο μάτι κάποια προϊόντα τους αλλά συγκρατήθηκα και δεν αγόρασα τπτ, τώρα όμως δεν ξέρω αν θα αντέξω. Οι φωτογραφίες σου είναι τόοοσο τέλειες, όλα φαίνονται τόοοοσο λαχταριστά...Με γεια σου Χριστινάκι, καλοφόρετα. Συμφωνώ με τις προλαλήσασες: πάνω στα χείλη είναι πιο ωραία.

Claire D. T είπε...

Με γεια :) Το ρουζ φαίνεται πολύ ωραίο!!

Betty είπε...

φαινονται πολυ ωραια αλλα ποσες μερες κανουν απο την ημερα της παραγγελιας?

Betty είπε...

βεβαια η τιμη του ρουζ ειναι 10 ευρω και οχι 5.83 χωρις βεβαια τα μεταφορικα εκτος αμα εχω δει κατι λαθος...

Elena είπε...

Περιμένω και εγώ μια παραγγελία μου που περιλαμβάνει το ρουζάκι και το Highlight&Contour kit η sleek είναι το νέο μου κόλλημα τα θέλω όλα!!!!!
Με γεια σου όλα υπέροχα φαίνονται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χριστινάκι μου,μεγειάσου κορίτσι μου!!!!Έπαθα με τα απίθανα πραγματάκια που πήρες....όλα υπέροχα,όσο για τα pout polishes,απίστευτα ωραία χρωματάκια!!!φιλάκιααα....

Unknown είπε...

@Artemi
Ειναι ολα πολυ ομορφα και παρα πολύ pigmented! Ειμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσουν! :)

Unknown είπε...

@Christina
Θα περιμένω το post για να δω τι πήρες! Με γεια σου!! :)

Unknown είπε...

@Ελενη Κερσενογλου missticklemepink.blogspot
Αυτο το ρουζ ειναι πολύ ομορφο! Το συνειστώ ανεπιφύλακτα! ;)

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Έφη μου ειναι πολύ καλα προϊόντα και σε πολύ καλή τιμη! Σιγουρα αξίζουν! Και απο τις παλέττες η Au Naturel και η Storm είναι οι αγαπημένες μου!! ;)

Unknown είπε...

@Betty
Κανανε να ερθουν 7 μέρες. Εκανα λαθος με τις τιμες!!! Το ρουζ κανει €7 και τα μεταφορικά για όλα ήρθαν στα €9.

Unknown είπε...

@elena
Ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσουν ολα!! Μολις το παρεις δες το χρώμα του ρουζ! Απλα τελειο! :)

Unknown είπε...

@Natasa makeup-nails
Και εγώ δεν περίμενα να μου αρέσουν ολα τοσο πολυ!! Πανέμορφα χρώματα! <3

Olga είπε...

Φοβερά! Εγώ πήρα και το Bare Minimum που είναι super!!! Όταν θα πας Λονδίνο, να πάρεις αρκετά Sleek, είναι απίστευτα! Όταν είχα πάει τα είχα ξετινάξει, όπως και τα Soap &Glory. Εμείς γιατί να μην τα έχουμε όλα αυτα;;;;
Τα swatches εμένα μ'αρέσουν στο χέρι και στα χείλη, αλλά θα ήθελα κ μία φωτογραφία όλου του προσώπου για να φαίνεται καλύτερα το κραγιόν(ξέρω ζητάω πολλά...)

Rafalena είπε...

συμφωνω με την Ευθυμια!(εικονιδιο που κλεινει τα ματια εχουμε?οχι ε?)πρεπει να αντισταθω,πρεπει να αντισταθω,πρεπει να αντισταθω.

μεγια σου Χριστινα...

Daphne είπε...

ολα ειναι φοβερα!
ψάχνω πολύ καιρό ενα brow kit και αυτο μάλλον είναι αυτο που έψαχνα!

τα swatches και εγω ψηφιζω να τα κάνεις στα χείλη!

Κερασία είπε...

Εγώ θέλω swatch στο μπούτι! ΙοΙ
Εννοειται στα χείλη! Ετσι φαίνεται καλύτερα το χρώμα αν και αλληλεπιδρά με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου οποτε το τελικό αποτέλεσμα αλλοιώνεται...αλλά who cares? Το θέμα ειναι οτι στα χείλη παιρνεις ακριβώς το αποτέλεσμα...Καταλαβατε τι ειπα? Γιατι εγώ δεν καταλαβα τι εγραψα....πφφφφφ δυσκολο να σχολιαζεις πουρνό πουρνό!
Λοιπον μου φαινεται θα χτυπησω κ γω κατι απο sleek...συντομα! Το eyebrow kit ειναι σχεδον ιδιο με αυτο της elf.

Unknown είπε...

Like στο blush κ στο contouring kit το οποίο θα χτυπήσω μου φαίνεται ειδικά για Χριστούγεννα η sleek έχει τέλεια δωράκια με γεια σου Χριστινάκι!!!

Unknown είπε...

Like στο blush κ στο contouring kit το οποίο θα χτυπήσω μου φαίνεται ειδικά για Χριστούγεννα η sleek έχει τέλεια δωράκια με γεια σου Χριστινάκι!!!

Make-up-.....?? είπε...

Στα swatches ψηφίζω και εγώ χείλια...Με γεια σου!!!Πολύ ωραία αυτά που πήρες.Το Hightliting έχει και glitter?

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive