12.12.11

Gifts from the GBB meeting: Flormar, Kerasia and Demi

Λόγω της σειράς των διαγωνισμών '7 Days of Christmas' που αποφάσισα να ανεβάσω, εχω μείνει λίγο πίσω με τα reviews μου και καποια hauls που έχω κάνει. Ελπίζω πάντως να σας άρεσαν οι διαγωνισμοί και τα δωράκια αυτές τις 7 μέρες. Και αν δεν κερδίσατε δεν πειράζει γιατί υπάρχει και η Πρωτοχρονιά!!!! ;)

Σήμερα θα μιλήσω για καποια δωράκια που πήρα την ημέρα της συνάντησης με τις Greek Beauty Bloggers στη Θεσσαλονίκη! 

Πρίν την συνάντηση, βρεθήκαμε με την Κερασία και την Ντεμη και ανταλλάξαμε δώρα για τα Χριστούγεννα! Χάρηκα πάρα πολύ που βρεθήκαμε οι 3 μας και τα είπαμε και απο κοντά! Ειμαι πολύ τυχερή γιατι μέσα απο το beauty blogging εχω κάνει πολλές φίλες και ειδικά με την Κερασία και η Ντεμη εχουμε γίνει κολλητές!!

Η Κερασία λοιπόν μου έκανε ένα δωράκι απο την Clinique το οποίο περιελάμβανε:

Tην παλέττα Shadow Duo: 104 Strawberry Fudge

Clinique Shadow Duo: 104 Strawberry Fudge

Τα χρώματα ειναι πολύ ομορφα και τέλεια για ενα καθημερινο μακιγιάζ! Το ροζακι ειναι πανέμορφο με χρυσο shimmer που ομως δεν φαινεται παρα πολύ και το κανει τέλειο για κάθε μέρα! Και το ανοιχτό καφέ τονίζει την γωνία του ματιου και πηγαίνει πολύ με το ροζ.

Clinique Strawberry

Clinique Fudge

Μαζί με τις σκιές, μου πήρε και ένα κραγιόν της Clinique:

03 Creamy Nude

Clinique Creamy Nude Lipstick 03

Πολύ ομορφο nude κραγιόν με toffee τόνους. Παει πολύ με τις σκιές! Κερασακι μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!


Και η γλυκιά Ντέμη μου πήρε ένα ημερολόγιο για το 2012 με την Hello Kitty (τρελαίνομαι για Hello Kitty!!). Και φυσικά μολις το ειδε η Ναταλίτσα μου ήθελε να μου το πάρει!! Και η Ντεμη ειναι τοσο καλή, που μόλις το έμαθε μου έστειλε ακομη ένα για την μικρή!! How cute is that!!!



Έτσι τώρα μαμα και κόρη έχουν matching diaries για το 2012!! Σ'ευχαριστουμε Ντεμη μου και οι δύο πάρα πολύ και η Ναταλίτσα σου στέλνει και ενα γλυκό φιλάκι!!! x

Τέλος, στην συνάντηση η εταιρεία Flormar έδωσε σε όλα τα κορίτσια δωράκια, και τώρα θα σας δείξω και εγώ τι είχα στην σακουλίτσα μου!

Το πρώτο δώρο ήταν μια mascara Turbo Boost Volume Mascara στο χρώμα Extreme Green.

Flormar Turbo Boost Volume Mascara in Extreme Green

Flormar Boost Volume Mascara in Extreme Green swatch

To χρώμα ειναι πολύ ομορφο και φοριέται εύκολα, γιατι δεν ειναι το πολύ εντονο πράσινο οπως βλεπετε και στην παραπάνω φωτογραφία. Βεβαια, εγώ φοράω καπως διαφορετικα τις χρωματιστες μασκαρα. Βαζω πρώτα την μαυρη mascara κανονικα και μετά περναω την χρωματιστη mascara στις ακρες των βλεφαρίδων. Ετσι, εχω και τον ογκο απο την μαυρη mascara, και το χρωμα απο την χρωματιστή mascara.

Combination of black and green mascara

Η Flormar μου χάρισε επίσης και ένα κραγιόν της σειράς Pretty στο χρώμα P302.

Flormar Pretty Lipstick in P302
Flormar P302 Pretty Lipstick swatch

Ειναι ένα κρεμώδες nude χρώμα με peach τόνους. Πολύ ομορφο και ενυδατικό για τα χείλια.


Το τελευταίο δωράκι ήταν ένα βερνίκι νυχιών απο την σειρα Super Neon Colours στο χρώμα Ν014.

Flormar Neon nail polish in N014

To χρωματάκι αυτο θα ειναι τελειο για καλοκαιρινό peticure! Στην φωτογραφία που βλεπετε εχω βάλει ασπρο βερνικι πρώτα (Essie Blanc) και μετά περασα απο πανω το βερνίκι της Flormar. Αυτο μπορείτε να το κάνετε σε ολα τα neon βερνίκια για να φαίνεται πιο εντονο και opaque το χρώμα μονο σε δυο στρώσεις! ;)

Aυτα λοιπόν ήταν τα δωράκια που πήρα την ημέρα της συνάντησης και τους ευχαριστω ολους! Ποιό σας άρεσε περισσότερο?


bloglovin

10 comments:

Claire D. T είπε...

Οι σκιές είναι υπέροχες!! Λάτρεψα τα χρώματα :)

smugnificent είπε...

Κι άλλη Hello kitty-πληκτη? Super! Πολύ όμορφα όλα τα δωράκια. Θέλω να δοκιμάσω πολύ και τις χρωματιστές mascara και τα neon βερνίκια της Flormal. Πρέπει μου φαίνεται να περάσω σύντομα από το κατάστημα μαζί με τη λίστα μου

Δέσποινα είπε...

To nude κραγιόν ήταν απλά υπέροχο!

Rafalena είπε...

υπεροχα δωρα.Οι σκιες και τα κραγιον εχουν αγαπημενα για μενα χρωματα.Και τα ημερολογια σουπερ!!

Make-up-.....?? είπε...

Μεγια σου Χριστινάκι.Η Hello Kitty τέλεια!!Εμένα περισσότερο βέβαια μου άρεσαν οι σκιές της Clinique.Φαίνονται πολύ όμορφες και βολικές για κάθε μέρα.Και η πράσινη μάσκαρα σούπερ.Αν και εγώ χρωματιστή μάσκαρα να έχω βάλει το πολύ πέντε φορές(και πολλές είναι) το καλοκαιρι.

Daphne είπε...

πολύ ωραία πραγματάκια, καλοφορετα! καμια ιδέα με τι να συνδυάσουμε την πράσινη μάσκαρα, θέλω να πάρω αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να το υποστηρίξω :Ρ

Elena είπε...

Όλα είναι όμορφα αλλά περισσότερο μου άρεσε το Flormar Pretty Lipstick.
Καλοφόρετα!!!

Unknown είπε...

@Daphne
Eγω οταν φοράω χρωματιστή μασκαρα κραταω το ματι τελειως απλό απο αποψη σκιας. Δεν μου αρέσει να έχω τοσο πολύ χρώμα. Ετσι βαζω συνήθως μια σκια στο χρώμα του δέρματός μου στο κινητό βλέφαρο (brule by MAC) και χρησιμοποιώ ενα απαλο καφέ για να δωσω λιγη σκιά στην εσοχή του ματιου (cork by MAC). Kανω μαυρη winged line και ακριβώς πάνω απο την γραμμη κανω αλλη μια στο χρώμα της μασκαρα (στην περίπτωση της πράσινης θα έκανα γραμμη με το humid by MAC). Πολύ μαυρη μασκαρα και στις ακρες την πρασινη της flormar. ;)

Κερασία είπε...

Καλά όταν είδα τη μάσκαρα είπα ενα μεγαλοπρεπεστατο ΟΥΑΟΥ!!!
Το κραγιον που σου εδωσαν ειναι το ιδιο με αυτο που ειχα παρει απο τη συναντηση της Αθηνας. Ειναι τελειο! Εγω το εχω καταευχαριστηθει!Το λατρεύω αυτό το peachy-nude χρώμα.

Αν και δεν γνωριζομαστε παρα μονο λίγο καιρο..και εχουμε συναντηθεί μόνο 2 φορές..είναι σαν να σας γνωριζω ολη μου τη ζωή. Σας λατρευω και τις 2 σας και θέλω να είστε παντα χαρούμενες και ευτυχισμένες. Ασε δε το αλλο που εχω παθει...συνεχεια σκεφτομαι πότε θα ειναι η επομενη συναντησή μας!!!Δεν σας χορταινω λεμε!!!

love u
xoxo

Unknown είπε...

Πολύ χάρηκα που σου άρεσαν τα δωράκια!!! Τέλειο το χρώμα της Clinique σου πάνε τόσο τα nude! Επίσης αυτό το neon στο βερνίκι είναι φανταστικό! Κ εγώ σας αγαπώ :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive