29.2.12

Revlon Colorburst Lipglosses!

Ξέρω οτι εχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην αγοράσω άλλα lipglosses μεσα στο 2012 (εκτός πολυ special limited edition εξαιρέσεων), αλλά αυτα τα lipgloss τα αγόρασα τα Χριστουγεννα οταν ημουν στο Λονδίνο, οπότε δεν μετράνε! :-P

Revlon Colorburst Lipglosses - From the left: Crystal Lilac, Peony and Strawberry

Πραγματικά εχω ενθουσιαστεί με αυτά τα lipgloss!!!! H συσκευασία τους είναι πανέμορφη και πολύ προσεγμένη! Το σχέδιο πάνω στο καπάκι μου θυμίζει κατι απο Chanel!

Revlon Colorburst Lipgloss packaging

To applicator που έχουν είναι ένα είδος doe foot applicator το οποίο είναι πιο πλατύ και επιπεδο απο τα κανονικά, και ομολογώ οτι κανει την εφαρμογη του lip gloss παιχνιδάκι!


Revlon Colorburst Lipgloss doe foot applicator

Aλλά το πιο τέλειο απ'ολα ειναι το ίδιο το lipgloss! Μυρίζει βανιλια, και είναι τοσο καλή η μυρωδιά που σου έρχεται να το φάς! Η σύστασή του είναι ονειρεμένη! Απλώνεται ομοιομορφα στα χειλια και δεν κολλάει καθόλου! Και ειναι και πάρα πολύ ενυδατικο! Τέλος, έχει και μεγάλη διάρκεια, σε σχέση με αλλα lipgloss που έχω δοκιμάσει. Πραγματικά, μονο καλά λόγια εχω να πω για αυτα τα lipgloss!!

Τα χρώματα που πήρα ήταν τα εξής:

Crystal Lilac

Crystal Lilac Revlon Colorburst Lipgloss


Peony

Peony Revlon Colorburst Lipgloss


Strawberry

Strawberry Revlon Colorburst Lipgloss

Πραγματικά τα λατρεύω! Ειδικά το Peony είναι το αγαπημένο μου! Οσες διαβάζετε το blog μου, γνωρίζετε ποσο λατρεύω τα MAC και πρεπει να εχω γυρω στα 40 απο τα lipglosses τους... Αλλα οσο κι αν δεν θελω να το ομολογήσω... τα Revlon Colorburst Lipglosses ειναι πολυ καλύτερα απο τα MAC και σε πολυ καλύτερη τιμη! Ετσι λοιπόν, οταν τελειώσει αυτο το ban που εχω βαλει στον εαυτο μου για έναν χρόνο να μην αγοράσω αλλα lipglosses, σίγουρα θα παρω περισσότερα απο αυτά της Revlon! ;)


Τα Revlon Colorburst Lipglosses κοστίζουν μόνο $5.95 και μπορείτε να τα βρείτε στο site:

Ποιό είναι το αγαπημένο σας lipgloss??? Ποια μαρκα πιστεύετε οτι εχει την καλύτερη συσταση στα lipglosses της?


18.2.12

Rose Diamond - Diorskin Poudre Shimmer

Είχα ακούσει απίστευτες κριτικές και video σχετικά με την Highlighting Powder 'Amber Diamond' by Dior. Ολοι μίλαγαν με τα καλυτερα λόγια, ολοι την ειχαν αγοράσει και ελεγαν τι ωραια ειναι και σχεδον ολες οι Beauty Gurus στο YouTube είχαν σχετικό video!



Οταν πηγα στα Sephora για να δω και εγω απο κοντα το Amber Diamond ομολογώ οτι απογοητεύτικα... Ο λογος γιαυτο ειναι οτι ολες οι κριτικες που ειχα διαβασει ελεγαν οτι το προϊόν blends into your skin και δίνει ενα πολυ φυσικό αποτέλεσμα.. Οταν ομως το ειδα απο κοντα και εκανα το swatch στο χέρι μου, το βρήκα πολύ σκουρο για την επιδερμίδα μου, και σίγουρα το αποτέλεσμα πάνω μου ήταν καθε αλλο παρα φυσικο..! Η πωλητρια ομως τοτε μου ειπε οτι για την δική μου επιδερμίδα θα προτιμουσε το 'Rose Diamond'.  Οταν μου το εδειξε ηταν love at first site!


Rose Diamond by Dior

To χρώμα ειναι απιστευτα ομορφο και γλυκο! Η υφή της πουδρας αυτης ειναι σαν μετάξι! Και το αποτέλεσμα οταν το εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου πραγματικά τελειο και πολυ φυσικο! Ακριβώς αυτο που ήθελα!


Rose Diamond by Dior

Για μένα λοιπόν και την δική μου επιδερμίδα το Rose Diamond ειναι πολύ πιο καλό απο το Amber Diamond και είναι σίγουρα μια απο τις καλύτερες highlighting powders που έχω! Εσείς εχετε δοκιμάσει καποια απο τις δυο highlighting powders by Dior? Ποια σας αρέσει καλύτερα?


16.2.12

Illusions D'Ombre by Chanel!

Εδώ και 3-4 βδομάδες εχω παθει ψύχωση με δυο σκιές της Chanel! Τις φοράω σχεδον μερα παρα μέρα και πραγματικά πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει!!!

Illusion D'Ombre by Chanel


Πρόκειται για τις κρεμμώδης σκιες Illusion D'Ombre No. 86 Ebloui και No.85 Mirifique!!!

Illusion D'Ombre no. 86 Ebloui by Chanel

H σκια Ebloui ειναι ενα καφε με κοκκινους undertones και shimmer, το οποιο ομως ειναι πολυ απαλο και μπορεις να το φορας και τις πρωινές ώρες! Το χρωμα αυτης της σκιας ειναι απίθανο, και μπορεις να κανεις το χρώμα να ειναι οσο πιο σκουρο θες εσυ! Συνήθως την χρησιμοποιώ στο κινητό βλέφαρο και προσθέτω την σκια Folie της MAC στην γωνια (ο συνδιασμος αυτων των δυο σκιων ειναι τελειος!!). Ετσι εχω ενα πολυ ομορφο και γρήγορο smokey eye που μπορει να φορεθει ολες τις ωρες της μέρας!!!


Illusion D'Ombre no. 85 Mirifique by Chanel

Το Mirifique είναι ενα εντονο μαύρο χρώμα με shimmer που και παλι δεν ειναι παρα πολύ εντονο. Αυτη η σκιά ειναι τέλεια για εντονο smokey eye! Μπορεις να την απλώσεις σε ολο το κινητό βλέφαρο και μετα στην γωνία να βάλεις οτι χρώμα θελεις! Εγώ συνήθως την χρησιμοποιώ με τις σκιες Club ή Blackberry της MAC. Επισης, αυτη την σκια την χρησιμοποιώ και σε καθημερινο μακιγιαζ στην γωνια οταν θελω να την κανω λιγο πιο έντονη.

Οι σκιές αυτές εχουν την mousse υφή και η εφαρμογή τους ειναι πολυ πολυ ευκολη! Επισης δεν στεγνωνουν γρήγορα, επομενως εχεις χρόνο να τις εφαρμοσεις και να τις σβήσεις πριν στεγνωσουν και σταθεροποιηθουν. Και φυσικα η διάρκειά τους ειναι απίστευτη! Διαρκουν ολη μερα!

Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφίες με FOTD αλλα τα χρώματα δεν μου βγαινουν καλα και ετσι δεν τις ανέβασα.... Αν δεν τα καταφέρω σύντομα να βρω την λύση με τις φωτογραφίες, μου φαίνεται οτι θα αρχίσω να φτιαχνω video!!! Ετσι τα χρώματα θα φαινονται σίγουρα!!!

Εχω αλλη μια σκια στην wish list μου απο την σειρα Illusions D'Ombre της Chanel. Λέγεται Illusoire και ειναι ενα μωβ-γκρι χρώμα αν δεν κανω λάθος. Μηπως την εχετε παρει για να μου πειτε την γνώμη σας? Ποιά ειναι η αγαπημένη σας σκια απο την Chanel?


10.2.12

Book of Shadows Vol. IV by Urban Decay!

Book of Shadows by Urban Decay


Λιγο μετά την Πρωτοχρονιά το site BeautyBay.com είχε βάλει και πάλι δωρεάν μεταφορικά και ετσι αποφάσισα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να αγοράσω το Book of Shadows IV by Urban Decay (€43.30) που το ειχα στην wish list μου!

Αυτη την παλέττα την ηθελα εδω και καιρό.. Παντα την κοιταγα online και πάντα ελεγα θα την αγοράσω αλλη φορα. Δεν ξερω γιατί δεν το αποφάσιζα.. Με προβλημάτιζε το οτι ειναι σαν κουτι και σκεφτόμουν αν θα ειναι βολικο... Επισης σκεφτομουν αν οι σκιες ειναι κατι το διαφορετικο απο αυτα που έχω κτλ. Οταν ομως ειδα δωρεαν μεταφορικα, αποφάσισα να την παρω!

Book of Shadows IV by Urban Decay


Το κουτί ειναι πανέμορφο και αρκετά πιο μικρό απ'ότι περίμενα! Για την ακρίβεια οι διαστάσεις του είναι 22x15x4. Απ'εξω είναι μαύρο με πολύ ομορφα σχεδια και χρώματα, πεταλουδες (που ειναι και το theme της παλέττας) καθώς και τα αρχικά UD (Urban Decay)

Book of Shadows IV by Urban Decay

Oταν το ανοίγεις αυτο που βλέπεις πρώτο ειναι οι πολύχρωμες πλαστικές πεταλούδες!


Book of Shadows IV by Urban Decay - Butterflies

Επίσης έχει έναν αρκετά μεγάλο καθρέφτη. Αριστερά απο τον καθρεφτη έχει μια θήκη οπου μπορείς να τοποθετησεις το τηλέφωνό σου.


Book of Shadows IV by Urban Decay - Phone Cradle

Eπιπλέον αυτη η παλέττα ερχεται και με μια κάρτα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το smart phone σας, ώστε να δειτε σε video τα tutorials διαφόρων makeup looks που μπορείτε να δημιουργήσετε με ολα τα χρώματα της παλέττας!


Book of Shadows IV by Urban Decay - Get the Look Cards

Tελος, θα βρείτε ένα μικρό ηχείο το οποίο μπορείτε να συνδέσετε με το τηλέφωνό σας ωστε να ακουτε και να βλέπετε τα video tutorials ή να ακουτε μουσική ενω βάφεστε! Ερχεται με δυο διαφορέτικα καλώδια ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθεί με διαφορα smart phones.


Book of Shadows IV by Urban Decay - Speaker

Ετσι λοιπόν, το μονο που εχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το look που θελετε να δημιουργήσετε απο την καρτα, να σκανάρετε με το smart phone τον αντίστοιχο QR code, να συνδέσετε το τηλέφωνο με το ηχείο, να τοποθετησετε το τηλέφωνο στην ειδική θήκη και μετά να ανοίξετε το συρταρακι απο κάτω ωστε να χρησιμοποιήσετε ολα τα χρωματα και προϊόντα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το  look καθως βλεπετε το video!

Book of Shadows IV by Urban Decay

Oταν ανοίγετε το συρταρακι τοτε βλεπετε και ολα τα προϊόντα με τα οποία έρχεται η συγκεκριμένη παλέττα.

Η παλέττα περιλαμβάνει:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

- Ενα Urban Decay Eyeshadow Primer Potion στην καινουργια συσκευασιά με το σωληνάριο (γιατι η προηγουμενη με το μπουκαλάκι ήταν επιεικως απαραδεκτη!)




Supercurl Curling Mascara by Urban Decay


- Την Supercurl Curling Mascara σε μικρότερη συσκευασιά.


24/7  Waterproof Liquid Eyeliner in Black

 - Και το 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner σε μαυρο χρώμα.




Και τώρα περνάμε στις σκιές! Η παλέττα έχει 16 χρώματα (εκ των οποίων οι 10 δεν εχουν ξανακυκλοφορήσει!).


Bust - Τaupe brown with subtle grey shimmer


Bust






Missionary - Light taupe with pink shimmer


Missionary






Skimp - Shimmering ultra-light nude


Skimp






Zephyr - Shimmering off-white


Zephyr








Midnight Cowgirl - Shimmering gold with gold sparkle


Midnight Cowgirl








Sin - Shimmering champagne


Sin








Midnight Rodeo - Metallic medium brown with silver and gold glitter


Midnight Rodeo








Crystal - Light silvery blue with multi-dimensional shimmer


Crystal








Bender - Shimmering dark mossy green



Bender








Gravity - Deep vibrant purple with multi-dimensional glitter


Gravity








Lost - Shimmering dark brown


Lost








Hijack - Greyish green with blue and green shimmer


Hijack








Blue Bus - Bright blue with purple shimmer


Blue Bus








Gunmetal - Dark metallic silver with silver sparkle


Gunmetal








Cobra - Sooty black with golden shimmer


Cobra








Baked - Shimmering bright copper


Baked




Aυτη η παλέττα πραγματικά δεν με απογοήτευσε! Τα χρώματα ειναι υπέροχα, η υφη τους ειναι μεταξένια και απλώνονται πολυ ευκολα! Πιστέυω οτι ειναι μια απο τις καλύτερες παλέττες της Urban Decay! Και αν αναλογιστεί κανεις τι περιλαμβάνει αυτη η παλέττα, τοτε η τιμη της ειναι πολύ καλη!!! 


Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε την παλέττα Book of Shadows IV by Urban Decay, θα σας συμβούλευα να το κανετε τωρα που το site BeautyBay.com εχει για περιορισμένο χρόνο δωρεάν μεταφορικά! Μαλιστα το site εχει χαμηλώσει την τιμή της κατα πολύ, αφου η αρχικη τιμή ήταν €52.90 και τωρα μπορειτε να την αγορασετε για €43.30!!!!


Πως σας φανηκε η παλεττα Book of Shadows IV? Εχετε δοκιμάσει άλλες σκιες της Urban Decay?

bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME