16.2.12

Illusions D'Ombre by Chanel!

Εδώ και 3-4 βδομάδες εχω παθει ψύχωση με δυο σκιές της Chanel! Τις φοράω σχεδον μερα παρα μέρα και πραγματικά πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει!!!

Illusion D'Ombre by Chanel


Πρόκειται για τις κρεμμώδης σκιες Illusion D'Ombre No. 86 Ebloui και No.85 Mirifique!!!

Illusion D'Ombre no. 86 Ebloui by Chanel

H σκια Ebloui ειναι ενα καφε με κοκκινους undertones και shimmer, το οποιο ομως ειναι πολυ απαλο και μπορεις να το φορας και τις πρωινές ώρες! Το χρωμα αυτης της σκιας ειναι απίθανο, και μπορεις να κανεις το χρώμα να ειναι οσο πιο σκουρο θες εσυ! Συνήθως την χρησιμοποιώ στο κινητό βλέφαρο και προσθέτω την σκια Folie της MAC στην γωνια (ο συνδιασμος αυτων των δυο σκιων ειναι τελειος!!). Ετσι εχω ενα πολυ ομορφο και γρήγορο smokey eye που μπορει να φορεθει ολες τις ωρες της μέρας!!!


Illusion D'Ombre no. 85 Mirifique by Chanel

Το Mirifique είναι ενα εντονο μαύρο χρώμα με shimmer που και παλι δεν ειναι παρα πολύ εντονο. Αυτη η σκιά ειναι τέλεια για εντονο smokey eye! Μπορεις να την απλώσεις σε ολο το κινητό βλέφαρο και μετα στην γωνία να βάλεις οτι χρώμα θελεις! Εγώ συνήθως την χρησιμοποιώ με τις σκιες Club ή Blackberry της MAC. Επισης, αυτη την σκια την χρησιμοποιώ και σε καθημερινο μακιγιαζ στην γωνια οταν θελω να την κανω λιγο πιο έντονη.

Οι σκιές αυτές εχουν την mousse υφή και η εφαρμογή τους ειναι πολυ πολυ ευκολη! Επισης δεν στεγνωνουν γρήγορα, επομενως εχεις χρόνο να τις εφαρμοσεις και να τις σβήσεις πριν στεγνωσουν και σταθεροποιηθουν. Και φυσικα η διάρκειά τους ειναι απίστευτη! Διαρκουν ολη μερα!

Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφίες με FOTD αλλα τα χρώματα δεν μου βγαινουν καλα και ετσι δεν τις ανέβασα.... Αν δεν τα καταφέρω σύντομα να βρω την λύση με τις φωτογραφίες, μου φαίνεται οτι θα αρχίσω να φτιαχνω video!!! Ετσι τα χρώματα θα φαινονται σίγουρα!!!

Εχω αλλη μια σκια στην wish list μου απο την σειρα Illusions D'Ombre της Chanel. Λέγεται Illusoire και ειναι ενα μωβ-γκρι χρώμα αν δεν κανω λάθος. Μηπως την εχετε παρει για να μου πειτε την γνώμη σας? Ποιά ειναι η αγαπημένη σας σκια απο την Chanel?


10 comments:

smugnificent είπε...

To Mirifique είναι απίστευτο χρώμα. Φαίνεται να έχουν πολύ καλή σύσταση.

Beauty in Crisis είπε...

ΛΑΤΡΕΥΩ τις σκιες αυτες!! Πεθαινω!! Εκανα οικονομια πριν βγουν κ ηταν κ η γιορτη μου τοτε..3 πηρα!! Την Ebloui, την Epatant κ την Illusoire.. ειναι ΘΕΙΚΕΣ!! Ακομα ζηλευω τη Mirifique απλα επεισα τον εαυτο μου οτι ειναι απλα μια απλη μαυρη σκια με λαμψη:-Ρ
ΘΕΙΚΕΣ!!!!

Beauty Follower είπε...

Νομιζω οτι ερωτευτηκα την σκουρα, θα πρεπει να ειναι ιδανικη για σμοκυ look.

Η Mirifique φαίνεται απίστευτη!
Θα την κοιτάξω σίγουρα... αν και είχα υπόψην μου να πάρω κάποια από τις eyes to kill του Armani!
Φιλιά Χριστινάκι

glittermeup είπε...

Gia mena i chanel kani to pio wreo makiaz exo arketa komatia apo tin silogi tous !!! Poli wrees skies xo

Κερασία είπε...

Αχ η πρώτη ειναι ακριβώς στα χρώματα μου!!! Ασε και γω παθαίνω κατι τέτοια κολληματα ώρες ώρες...Λες να το κοιτάξουμε?

Από chanel δνε εχω ψωνισει ποτε τιποτα, αλλά θέλω να ψωνισω καποια στιγμη..ισως στη μετα ΔΝΤ εποχη΄..ΙοΙ..τώρα το χω ριξει στα sleek

You ve got mails girl!!

Ανώνυμος είπε...

καιρό είχε να μου τραβήξει την προσοχή μια σκιά, η Mirifique το κατάφερε!

Ioanna G είπε...

Τι όμορφα χρώματα! Πιο πολύ με εντυπωσίασε το δεύτερο φυσικά! Τελευταία έχω μια μικρή τρέλα με τις κρεμώδεις σκιές γιατί είναι βολικές και γρήγορες, λες να πάω μια βόλτα από τη Chanel?

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά είναι τέλειες αυτές οι σκιές! Εγώ έχω τη No. 86! Την έχω λατρέψει!!!

http://beautystr.blogspot.com/

Menia είπε...

Μα πόσο πανέμορφες είναι αυτές οι σκιές? Ειδικά η Mirifique είναι απίστευτη!!! Νομίζω οτι θα τολμήσω να πλησιάσω το stand της Chanel!!!

http://menia-prettylittlethings.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME