2.2.12

Monthly Favourites: Τα αγαπημένα του Ιανουαρίου!

Γεια σας και καλό μήνα! Δεν το πιστεύω οτι πέρασε τοσο γρήγορα ο Ιανουάριος! Αυτον το μήνα προσπάθησα να χρησιμοποιήσω (και να τελειώσω!) οσα περισσότερα προϊόντα καλλυντικών και μακιγιάζ μπορούσα! Και αυτό γιατι, οπως είπα και στο προηγούμενο post μου, δεν θα αγοράσω τιποτα καινούργιο αν δεν τελειώσω αυτα που ήδη έχω (ανα κατηγορία)! Staying true to myself λοιπόν, αυτο και έκανα!!

Ξεκινάμε λοιπόν!

Foundation: Face and Body by MAC

Face and Body Foundation by MAC (C2)

Θέλω να αγοράσω ένα καινουργιο foundation, (το Nude by Dior) και γιαυτό πρεπει πρώτα να τελειώσω το Face & Body by MAC (C2 shade) που το είχα παραμελήσει τελείως... Ετσι ξεκινησα να το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Μια μέρα μάλιστα, δοκίμασα να το εφαρμόσω με τα χέρια και το λάτρεψα ακόμη πιο πολύ!! Μέχρι τώρα το έβαζα με τo πινέλο F60 της Sigma, και δεν ημουν ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα... Τώρα ομως που άλλαξα τρόπο εφαρμογής το αποτέλεσμα ειναι τέλειο και διαρκεί! Πραγματικά πολύ καλο foundation!


Face Powder: Radiant Smoothing Powder by Lancome

Radiant Smoothing Powder by Lancome

Είχα ξεχάσει τελείως οτι είχα αυτη την πουδρα απο την Lancome! Είναι η Radiant Smoothing Powder και πραγματικά δίνει ενα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται cakey!!! Tην φοράω καθημερινά ολόκληρο τον μήνα και πραγματικά ειναι τέλεια!!! Μερικές φορες εχουμε προϊόντα στην συλλογή καλλυντικών μας που είναι θησαυροί και αμελούμε να τους χρησιμοποιήσουμε!


Brightening Powder for eyes: Powderflage by Benefit

Powderflage by Benefit

Άλλο ένα προϊον που χρησιμοποιώ ολο τον μήνα και προσπαθώ να το τελειώσω! Οχι οτι ειναι ασχημο σαν προϊον.... αλλά με ολα τα καλά λογια που είχα ακούσει πριν το αγορασω και την τιμή του, περιμενα πολύ περισσότερα! Ετσι δεν νομίζω οτι θα το ξαναγοράσω... Μολις το τελειώσω, θέλω να δοκιμάσω το Well Rested by Bare Escentuals! Η Μichele1218 είχε κάνει ένα σχετικό video που συγκρινε τις δυο πούδρες και η διαφορά ειναι εμφανής!


Bronzer: Laguna by NARS

Laguna Bronzer by NARS


Το Laguna είναι ενα πολύ καλό bronzer που το έχω σχεδόν ένα χρόνο και οπως βλέπετε το εχω ευχαριστηθεί πολύ!!! Εχει απειροελάχιστο shimmer που οταν το απλώνεις στο πρόσωπό σου δεν φαίνεται καθόλου, αλλά σου δινει μια υπέροχη λάμψη!!! Πραγματικά πολύ καλο προϊόν, και διαρκεί παρα πολυ!!



Face Primer: Studio Secrets Primer by L'Oreal

Studio Secrets Primer by L'Oreal Paris


To προϊόν αυτό μας το δώσανε δώρο σε ένα απο τα meetings με τις Greek Beauty Bloggers, και ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν το είχα χρησιμοποιήσει.. Γενικά δεν φοράω primer γιατί, λογω και του προβλήματος με την ακμή που παρουσίασα, ειμαι πολυ προσεχτική με το τι βαζω στο πρόσωπό μου! Ομως ήθελα να το δοκιμάσω, γιατί πολλές κοπέλες μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια γι'αυτο! Ετσι αποφάσισα να το δοκιμάσω σε ορισμένα σημεία του προσώπου μου, που πιστεύω χρειάζονται περισσοτερη κάλυψη! Κυριως λοιπον το εβαζα στο μετωπο, οπου εχω αρκετες γραμμες έκφρασης, και ομολογώ οτι το αποτέλεσμα ειναι απίστευτο! Καλυπτει τελεια τις γραμμές και αφήνει την επιδερμίδα λεια, κάνοντας την εφαρμογή του foundation παιχνιδάκι!! Ενα απο τα πολύ καλά προϊόντα της L'Oreal που το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!




Concealer Primer: Stay Don't Stray by Benefit

Stay Don't Stray by Benefit

To Stay Don't Stray το ειχα αγοράσει στο παρελθον σε κανονικό μέγεθος και δεν μου άρεσε καθόλου! Το κανονικό μέγεθος ερχεται με αντλία, το οποίο ναι μεν ειναι πιο υγιεινό, αλλα η αντλία εβγαζε τοσο πολύ προϊόν που πήγαινε χαμένο και το αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο! Την τελευταια φορά που αγορασα κατι απο την Benefit, μου δώσανε το δείγμα που βλεπετε στην φωτογραφία, το οποιο εχει doe foot applicator. Μια μέρα αποφάσισα να του δώσω αλλη μια ευκαιρία και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν τέλειο! Το doe foot applicator τοποθετεί την κατάλληλη ποσοτητα και το προϊον εφαρμόζει σαν corrector και σαν primer για το concealer! Το concealer διαρκουσε πολύ περισσότερο οποτε χρησιμοποιούσα το Stay Don't Stray πρωτα, και ειδα και μεγαλη διαφορα στην κάλυψη των μαυρων κύκλων! Το πρόβλημά μου τωρα ειναι οτι μου αρεσει μονο ετσι, στην μικρη συσκευασιά, και αν τελειώσει δεν νομίζω οτι θα αγοράσω το μεγαλο μέγεθος! Μου φαίνεται θα πηγαινω στην Benefit και θα ζητάω δείγματα!!! lol




100% Organic Wild Cherry Lip Balm by Figs & Rouge

100% Organic Wild Cherry Lip Balm by Figs & Rouge

To προϊόν αυτο ηταν στην wish list μου εδώ και καιρό! Εψαχνα online να βρω ενα καλο lip balm που να ειναι organic, γιατι το χρησιμοποιώ και στα παιδιά μου τώρα τον χειμώνα. Είχα δει λοιπον στο Feelunique.com οτι αυτο το Wild Cherry by Figs and Rouge ειναι και απο τα αγαπημένα προϊόντα της Emma Watson, και αφου ήταν ακριβώς αυτο που εψαχνα ειπα, γιατι οχι?? Αφου αρεσει και στην Emma, αυτη κατι θα ξερει!!! Ελα ομως που δεν ξερει!!! lol Τουλαχιστον σε μένα το προϊόν αυτο δεν ήταν καλό... Μυριζει τέλεια (σου έρχεται να το φας!) και εχει τελεια συσταση, αλλα οταν το εβαζα στα χειλια μου μετα απο λίγο τα αισθανομουν πολυ πολυ ξηρα! Το αντιθετο δηλαδή απο αυτο που ήθελα...! Επειδη ομως ημουν αποφασισμένη να το χρησιμοποιήσω... το δοκίμασα μια μερα και σαν ενυδατικο balm για τα επωνύχια! Πραγματικά σας μιλάω ειναι ενα απο τα καλυτερα προϊόντα που εχω δοκιμάσει για τα επωνύχια!!!! Τα ενυδατώνει απίστευτα και κανει τα νυχια μου να φαινονται περιποιημένα και ομορφα!!! Σιγουρα θα το ξαναγοράσω!!!!



Diorshow Maximizer - Lush Plumping Serum

Diorshow Maximizer - Lush Plumping Serum


Tον τελευταίο καιρό οι βλεφαριδες μου δεν ηταν και στα καλύτερά τους... Ηταν αδύναμες και είχα την εντύπωση οτι ειχαν αραιώσει λιγο, οποτε εψαξα να βρω κατι που θα τις βοηθήσει να παρουν τα πάνω τους!!! Βρηκα λοιπον αυτο το Serum για βλεφαρίδες by Dior που δρα και σαν primer πριν την εφαρμογή της μασκαρα, και σαν serum που τις προστατεύει και τις θρεφει! Τελεια! Μπορεις να το φορας και το βραδυ πριν κοιμηθείς, αλλα επειδη κανει τις βλεφαρίδες σου ασπρες, και επειδη θα τρομάξω και τον αντρα μου (lol), το φοράω μονο πριν βαλω την μασκαρα, και ομολογώ οτι εχω δει εμφανή βελτίωση! Επισης, νομίζω οτι βοηθάει και στην καλύτερη εφαρμογή της μασκαρα (οποια μαρκα και αν χρησιμοποίησα!) και τις κανει να φαίνονται απίστευτα μακριες και με πολύ ογκο! Αν λοιπον ψαχνετε κατι καλο για τις βλεφαρίδες σας, σας το συνιστώ!


Οι σκιές που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτον το μήνα ήταν οι σκιες Νο.501 και Νο.434 της Inglot και οι Club, Twinx και Swiss Chocolate της MAC.


Inglot eyeshadows:  No. 501 and No. 434

MAC eyeshadows:  Twinks, Swiss Chololate and Club

Και τα looks που δημιούργησα με αυτές είναι:


(Το ξέρω οτι δεν ειναι και οι πιο καθαρές φωτογραφιες.. but I'm working on it!!! ;-))


Οσον αφορά τα προϊόντα για τα χείλια που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτόν τον μήνα, πρεπει να ομολογήσω οτι ήταν περισσότερο σε nude αποχρώσεις. Επειδη μου αρεσαν περισσότερο τα έντονα μάτια, προτίμησα κατι πιο απαλό για τα χείλια.

Stila kajal eye pencil in Topaz

Stila Kajal eye pencil in Topaz

Ναι καλά διαβάσατε! Το μολύβι αυτο ειναι μολύβι ματιών και μαλιστα το ειχα αγοράσει για να το βαζω στην εσωτερική γραμμη του ματιου για να.. ανοίξει το ματι και έτσι να δειχνουν τα ματια μου λίγο πιο μεγαλα. Ομως, αφου το δοκίμασα μερικές φορές, αποφάσισα οτι δεν μου αρεσει το look αυτο και ετσι το ειχα αφήσει ξεχασμένο στο συρτάρι μου. Το ανακάλυψα μεσα στον Ιανουάριο και το δοκίμασα για το περιγραμμα των χειλιών μου... and it works!! Επειδη τα χειλια μου μερικες φορες εχουν καπως εντονο ροζ χρώμα, οταν βαζω τα nude lipsticks ή lipglosses το χρώμα τους αλλοιώνεται και δεν φαινεται οπως θα το ήθελα... Μεχρι σήμερα χρησιμοποιούσα το Myth by MAC ή το foundation μου, αλλα εβλεπα οτι εκαναν τα χειλια μου να φαινονται ξηρα και δεν ειχα το επιθυμητό αποτέλεσμα... Ομως αυτο το μολυβι ειναι πολύ κρεμμωδες και ενυδατικό και ετσι είναι τέλειο για αυτον το σκοπο!!!!




Stila Kajal in Topaz and Estee Lauder Tempting Tearose Lipgloss

Stila Kajal in Topaz and Estee Lauder Tempting Tearose Lipgloss

Αυτο το διπλο lipgloss της Estee Lauder ήταν δώρο σε ενα περιοδικό και πραγματικά το λατρεύω!!! Οταν μαλιστα βάλω το Topaz της Stila απο κάτω και βγαινει ακριβως το χρώμα (οπως βλεπετε στην φωτογραφία) ειναι τέλειο!!!


Stila Topaz and MAC Join the party lipglass

Stila Topaz and MAC Join the party lipglass

Άλλος ενας παρόμοιος συνδιασμός που φόρεσα πολύ αυτον τον μήνα!


YSL Rouge Volupte in no 1

YSL Rouge Volupte in no. 1 swatch

Είχα ξεχασει ποσο ομορφο και ενυδατικό ειναι αυτο το κραγιον! Για μένα εχει μια απο τις πιο ομορφες nude αποχρώσεις και αφηνει τα χειλια ομορφα και μαλακά. Και μυρίζει υπέροχα!!!


Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο τον Ιανουάριο! Ελπίζω να σας άρεσαν και περιμένω να δω και τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για αυτον τον μήνα στα σχόλια!


22 comments:

Ana Petrović είπε...

πολύ όμορφη είσαι! και μοθ αρέσουν τα προιόντα πάρα πολύ :)

Alkistis είπε...

απο αυτα που δοκιμασες εχω το μολυβι της stila δε το ειχα σκεφτει για μολυβι χειλιων αν και μου αρεσει και στο ματι..... επισης το 3ο μακιγιαζ με τις μωβ αποχρωσεις μου αρεσει πολυ πανω σου!!! και γω εχω ξεκινησει να κανω αυτο που κανεις εσυ... μπας και τελειωσουν καποια πραγματακια... επισης το serum βλεφαριδων απο dior λεω να το δοκιμασω και γω αν και μου αρεσει και αυτο που ειχες δειξει σαν δυναμωτικο βλεβαριδων-φρυδιων απο sephora λεω τωρα που ξαναεχει 25% να το παρω......

Unknown είπε...

@Anibani
Σ'ευχαριστώ πολύ!!! :-)

Unknown είπε...

@Alkistis
Γεια σου!!!
Δοκίμασε το μολύβι στα χείλια και θα με θυμηθείς!! Απλωσε το με το δαχτυλο σου να καλυψει ολα τα χειλια. Δεν χρειαζεται πολυ γιατι ειναι παρα πολυ κρεμμώδες!! Kαι το Lush Plus ήταν πολύ καλό, απλά ηθελα να δοκιμάσω κατι αλλο! Τωρα με τις εκπτωσεις αξίζει να τα πάρεις!! Να μου πεις εντυπώσεις! Φιλάκια xxx

mariza είπε...

Πολύ ωραίες οι φωτό! Τέλεια δουλεμένες σκιές. Μολύβι/σκιά φρυδιών, ποιο χρησιμοποιείς? Φαίνεται ιδανικό χρώμα! Το YSL κραγιόν όλο λέω θα το πάρω στις επόμενες εκπτώσεις κι όλο το αφήνω λόγω χρημάτων, αλλά αν είναι τόσο ενυδατικό μάλλον αξίζει. Για μένα αγαπημένα το Γενάρη ήταν κάτι MUG σκιές που παρήγγειλα και το coocoa blush της nyx - τέλειο! xxx

Fani είπε...

Πολύ μου άρεσε το πως έβαψες τα μάτια σου.!

Argyrousa είπε...

Καλό μήνα Χριστίνα!!!
Το βάψιμο στα μάτια σου μου αρέσει πάρα πολύ! Εμένα ένα Rouge Volupte δεν μου έχει βγει τόσο καλό, είναι πολύ ρευστό ένα πράγμα... =/

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα και εγώ λέω να τελειώνω προιόντα γιατί σαν πολλά μαζεύτηκαν,και στο τέλος απορώ πότε τα πήρα!!!Μου άρεσε το serum-dior μπορεί να το τιμήσω και εγώ....φιλιά

evi είπε...

ααα το nude το εχω βαλει κ εγω στο ματι. και ενα του armani (αλλα που βρισκεις προιοντα armani?)
στην τελευταια φωτο ποιες σκιες εχεις χρησιμοποιησει? μονο την trax?

Claire D. T είπε...

Ωραία προϊόντα :)
Τα χρώματα των lipgloss είναι πολύ όμορφα!!

Unknown είπε...

@mariza
Σ'ευχαριστώ! Για τα φρύδια μου χρησιμοποιώ τις σκιες της Anastasia για brunettes. Eχω δοκιμάσει παρα πολλα μολυβια, και σκιες και σετ για τα φρύδια, αλλα πραγματικά το χρωμα αυτων των σκιων ειναι πολυ φυσικό! Πρεπει να ρίξω μια ματια στο coocoa blush της nyx!! <3

Unknown είπε...

@Fani
Σ'ευχαριστώ γλυκιά μου! xxx

Unknown είπε...

@Argyrousa
Το Rouge Volupte 'γλυστράει' λιγο και δεν αρεσει σε μερικές κοπέλες... Αν το βαλεις ελαφρυα ομως και το ταμπονάρεις με το δαχτυλο, νομίζω οτι δινει ενα πολύ καλο αποτέλεσμα... Kisses xxx

Unknown είπε...

@Natasa makeup-nails
Και εγω Νατασσα μου θελω να αδειασω λιγο χωρο για να παρω καινούργια!!!! ;-) Φιλάκια xxx

Unknown είπε...

@evi
Και εγω ειμαι αναμεσα στο Nude by Dior και το Luminous Silk Foundation by Armani!!! Πηρα ηδη ενα δειγμα απο το Nude και μου αρεσει πολυ!!! Τωρα θα παρω και απο του Αrmani για να τα συγκρίνω!! Τα προϊόντα Armani Beauty τα βρίσκεις στις boutique Giorgio Armani: Hondos Center, Κολωνάκι/Γλυφάδα/Κηφισιά/Πυλαία Θεσσαλονίκης και Attica-The Department Store.
Στην τελευταία φωτογραφία εχω βαλει Τwinx στο κινητο βλέφαρο και Swiss Chocolate στο εξωτερικό V και στο κατω βλέφαρο.,
Φιλάκια xxx

Unknown είπε...

@Claire D.T
Και εμενα μου αρεσουν πολύ τα nude lipgloss τελευταία! <3

Alkistis είπε...

@Christina το lush plash το χω παρει και βοηθησε πολυ και στις βλεφαριδες και στο φρυδι που ειχα λιγα κενα!!! το χρησιμοποιησα 2 μηνες πριν το γαμο και ειχα τα καλυτερα φρυδια και βλεφαριδες που ειχα ποτε!!!! εννοειται οτι τωρα που σωσαμε τα φρυδια το συνεχιζω σαν ενισχυτικό βλεφαρίδων ειδικά τωρα που ξαναρχισα να βαφομαι γιατι πρεπει να τελειωσω καποια να παρω καινουργια και γιατί τελικά είναι ωραια σαν διαδικασία που την συνηθίζεις.. (τωρα δεν μπορω να βγω αβαφη οσο καλό η κακό ειναι αυτο...) Το luminous silk foundation by Armani μου το ειχαν χρησιμοποιησει σε ενα μακιγιαζ στα hondos center Πυλαιας και τουλαχιστον σε μενα δεν μου αρεσε προτιμω το HB της MUFE.... Ωραια προιοντα τα Armani (ηθελα ενα κραγιον) αλλα ακριβα και επισης ενω μπορει τα αλλα να χουν εκπτωση αυτα δεν εχουν..... Επισης πολυ μου αρεσε αυτο το loreal primer (μολις μου τελειωσουν τα αλλα 2 dior και biotherm που εχω μαλλον θα παω να το τσιμπισω!!!!) Σου χρωσταω και κατι ευελπιστω να το κανω συντομα ακομα τις σκιες της MUFE (πηγα πηρα και τα αλλα χρωματα δυστυχως 2 και το 1 φουξ δεν κυκλοφορουν Ελλαδα) οπως και το book of shadow urban decay απο τα Χριστουγεννα που τα πηρα δεν το εχω χρησιμοποιησει μονο το ειχα ανοιξει να το δω....

@Natassa Natasa makeup-nails συμφωνω απολυτα μαζι σου αφου καλω φιλες στο σπιτι να τις βαψω/βαφτουν μονες να "παιξουμε" με τα καλυντικα μου μπας και τελειωσουν!!!!

πρεπει να εγραψα σεντονι ελπιζω να μην πολυκουρασα......

smugnificent είπε...

Οι Twinks και Club είναι πολύ ωραίες.
Το foundation πάλι εμένα μου πήγε χαμένο γιατί έχει τόσο πολύ και γω βάζω τόσο σπάνια που χρειάστηκε να το πετάξω πριν ακόμη βάλω στο 1/4-1/3.
Με πολλά προϊόντα της benefit έχω το ίδιο πρόβλημα, χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Girl meets pearl και That Gal ου μου άρεσαν πολύ στις mini συσκευασίες αλλά δε με βολεύουν τα applicators των κανονικών μεγεθών.
Τέλος μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το lash serum. Σε τι τιμή είναι περίπου, θυμάσαι?

Unknown είπε...

Καλό μήνα και από μένα.Το ίδιο προσπαθώ και γω να κάνω Χριστινάκι να τελιώσω αυτα που έχω.Το Dior Maximizer το χρησιμοποιώ και γω είναι πολύ καλό, όπως και το primer της Loreal.Έχω και γω το ίδιο με τις γραμμές στο μέτωπο και όντως τις καλύπτει!Τελικά βλέπω ότι με τα Benefit έχουμε ένα θέμα μας αρέσουν οι μινι συσκευασίες καλύτερα!!Το smokey σου πάει πάρα πολύ και τα άλλα μου άρεσαν αλλά αυτό πιο πολύ.Έτσι και αλλίως είσαι όμορφη οπότε οτι και να κάνεις είναι σουπερ!!!Φιλάκια πολλά.

Helena είπε...

The fact that everybody i know, raves about the face and body foundation by mac , makes me wanna try it, even more. I currently using Mac Pro longware spf 10. I love love love Laguna bronzer. The YSL Rouge Volupte is in my list for over a year now , and i can't wait to try it!

Demi είπε...

Τι να πρωτοδιαλέξεις...
Οι σκιές της Inglot είναι απίστευτες..!!
Το κραγιόν του YSL νομίζω είναι τέλειο&για όλες τις εποχές!!!Αύριο κιόλας το αγοράζω...
Σαν primer έχω να προτείνω και το Instant Smooth Perfecting Touch από την Clarins!Εκπληκτικό!!
Κατά τα άλλα, οι φωτό είναι πολύ όμορφες και δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι για την ποιότητα..!
Φιλάκια xxx

makeupbymarias είπε...

γέλσα με την emma watson...κατι θα ξέρει...χαχαχα...καταρχας welcome back και ευχομαι καλη διαμονη στην κυπρο που πας...next λατρευω τα posts σου το ξερεις είναι πολυ αναλυτικά ....ενθουσιαστηκα με το λιπ της estee και με τις inglot σκιες...ολα πολυ ωραια congrats!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME