8.2.12

Naked Palette 2 by Urban Decay!

Ναι είναι γεγονός η Naked Palette 2 της Urban Decay ειναι διαθέσιμη ήδη σε δυο online shops που παραδίδουν στην Ελλάδα! Και τα δυο την πουλάνε στην ιδια τιμη (€44.90) και αυτην τη στιγμή που μιλάμε και τα δυο προσφέρουν δωρεαν μεταφορικά!

Το πρωτο site ειναι το BeautyBay.com




To BeautyBay.com προσφέρει δωρεάν μεταφορίκα για λίγες μέρες μόνο, οπότε αν σκέφτεστε να παραγγείλετε την Naked Palette 2 απο εκει, καλύτερα να βιαστείτε γιατι δεν γνωρίζουμε μέχρι ποτε θα κρατήσουν αυτη την προσφορά!


To δεύτερο website ειναι το Lookfantastic.com



To Lookfantastic.com έχει πάντα δωρέαν μεταφορικά για Ελλάδα, οπότε αν αποφασίσετε να αγοράσετε απο εδω δεν χρειάζετε να βιαστείτε! ;-)

Αν έχετε ήδη την πρώτη Naked Palette ίσως να σκεφτεστε αν χρειάζεστε και την δευτερη (κατι που σκέφτομαι και εγώ...). Για να πω την αλήθεια μου, απο την πρώτη εχω βολευτεί και χρησιμοποιώ πολύ συχνά ορισμένα απο τα χρώματα που εχει. Βλεποντας την δευτερη παλέττα, νομίζω οτι θα χρησιμοποιούσα περισσότερα χρώματα απο αυτη, οποτε αν ηταν να διαλέξω ανάμεσα στις δυο νομίζω οτι θα διαλεγα την δευτερη....! Αν και εσεις δεν μπορειτε να αποφασίσετε, δειτε αυτο το video απο το YouTube οπου δειχνει τα swatches απο την δευτερη παλέττα, και συγκρίνει και τις δυο παλέττες διπλα-διπλα.

Εσείς σκέφτεστε να αγοράσετε την Naked Palette 2? Ποιά απο τις δυο παλέττες σας αρέσει περισσότερο?

bloglovin

7 comments:

Beautymagnets είπε...

Την είδα και γω από χτες τη παλέτα στα συγκεκριμένα shops και νομίζω για όποια δεν έχει τη πρώτη,η δεύτερη είναι καλύτερη επειδή έχει περισσότερα ματ χρώματα.Τώρα για όσες έχουν τη πρώτη(όπως εγώ) δε ξέρω άν χρειάζεται πραγματικά και τη δεύτερη γιατί τα περισσότερα χρώματα μου φαίνονται σχεδόν ίδια.Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα εξαφανιστεί σύντομα!

Δέσποινα είπε...

Κι εμένα η δεύτερη μου φαίνεται καλύτερη,αλλά η τιμή της είναι απαγορευτική για τα δεδομένα μου!

smugnificent είπε...

Ακριβώς το ίδιο που λες και συ σκέφτηκα μόλις την είδα Χριστίνα, πως αν διάλεγα τώρα θα διάλεγα την 2η μου αρέσουν λίγο περισσότερο τα χρώματα της όπως και η συσκευασία αλλά τώρα που έχω ήδη την 1η τπο σκέφτομαι. Άλλωστε δεν είναι και γενικά fan αυτών των χρωμάτων, πόσα ποια να χρειαστώ?

Unknown είπε...

@Beautymagnets
Και εγω πιστευω οτι θα φυγει πολυ συντομα γι'αυτο και το ξανασκεφτομαι μηπως τελικα την χρειάζομαι!!! lol ;-)

Unknown είπε...

@Δεσποινα
Αν σκεφτεις οτι με αυτην την παλέττα παίρνεις 12 σκιες, ενα διπλο πινέλο και ενα lipgloss, τα €44.90 δεν νομίζω οτι είναι πολλα??? Εδω αγοράζεις μια σκια απο την MAC και πληρώνεις €14!!! Αν πραγματικά σου αρέσουν ολες οι σκιες πιστεύω οτι αξίζει! x

Unknown είπε...

@smugnificent
Γι'αυτο και εγω το σκέφτομαι γιατι μου αρεσουν καλύτερα τα χρώματα και ειναι τοσο πρακτική παλέττα! Τα εχεις ολα μαζι σου ειδικά οταν ταξιδεύεις... Decisions decisions!!! lol <3

evi είπε...

εγω θελω τα μισα πρωτα απο την 1 και τα μισα δευτερα απο την 2 :D τι να κανω γιατρε μου??

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME