5.3.12

La Roche-Posay: Help for a Guest Post!!!

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας! Πριν απο μερικές μέρες, η εταιρεία La Roche-Posay μου έστειλε μια κρέμα για να την δοκιμάσω και αν θέλω να κάνω την κριτική μου. Πρόκειται για την Hydreane Extra Riche moisturising cream for sensitive skin.

La Roche-Posay: Hydreane Extra Riche moisturising cream for sensitive skin

Η κρέμα αυτή είναι ενυδατική κρέμα ημέρας για ξηρά εως πολύ ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Σύμφωνα με την συσκευασία η Hydreane είναι " πλούσια σε Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, που έχει αποδεδειγμένες καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, και ενυδατώνει και ανακουφίζει ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα."

Δυστυχώς το δέρμα μου είναι το τελείως αντίθετο (κανονικό προς λιπαρό), οπότε δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω. Σκέφτηκα ομως πως θα είναι μια πολύ καλή ιδέα, να δωσω την ευκαιρία σε μια απο τις αναγνώστριες του blog μου που έχει την αναλογη επιδερμίδα και της ταιριάζει αυτη η κρεμα, να την δοκιμάσει και να μου στείλει την κριτική της, ωστε να την αναρτήσω στο blog μου!


La Roche-Posay: Hydreane Extra Riche moisturising cream for sensitive skin


Η κρέμα αυτή είναι 40ml και εχει tube packaging. Δεν περιέχει parabens και στην παρακάτω φωτογραφία αναγράφονται ολα τα συστατικά της για οποιον ενδιαφέρεται:

Ingredients for the Hydreane Extra Riche moisturising cream for sensitive skin by La Roche-Posay

Δεν την έχω ανοίξει και φυσικά δεν την εχω χρησιμοποιήσει. Είναι ακριβώς οπως μου την έστειλε η εταιρεία. Τέλος θα ήθελα να διευκρινίσω οτι σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθω υπεύθυνη για οποιαδήποτε αντίδραση μπορεί να έχετε στην κρέμα αυτή, από την στιγμή που δέχεστε να την δοκιμάσετε.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε αυτην την κρέμα και να γράψετε την κριτική σας για το Christina77star, τοτε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο οποίο θα μου εξηγείτε γιατί αυτή η κρέμα είναι κατάλληλη για εσας, καθώς και το email σας για να επικοινωνήσω μαζι σας.

Στο αυριανό post θα ανακοινώσω το ονομα της κοπέλας που θα διαλέξω απο τα σχόλια. ;-)

bloglovin

13 comments:

χιχι μια απο της αγαπημένες μου μάρκες...είχα ένα σαπουνάκι για το πρόσωπο καταπληκτικό...
άμα θέλεις θα μπορούσα να την δοκιμάσω μιας που έχω αυτό τον τύπο δέρματος!!
email despinaki89@gmail.com

http://sistersbeaute.blogspot.com/

Βασικά διόρθωση!! ο τύπος μ ήταν κανονικό αλλά από την προηγούμενη εβδομάδα βλέπω μια ξηρότητα κ την νιώθω δεν ήμουν έτσι!!

Unknown είπε...

καλημερα χριστινα!συγχαρητηρια για την κινηση σου να δωσεις την κρεμα σε μια αναγνωστρια σου αφου δνε ταιριαζει στο δερμα σου!δυστυχως εχω και εγω λιπαρο δρμα αλλα θα το αναρτησω στο blog μου!
http://sissisplace.blogspot.com/
φιλακιαα!

Unknown είπε...

Γειά σου Χριστίνα.
Εγώ έχω ξηρό δέρμα,ούτε καν μικτό.
Αυτή την στιγμή να φανταστείς έχω ξεφλουδισμένη μύτη και μέτωπο.
Μπορώ αν θέλεις να την δοκιμάσω εγώ, δεν έχω πρόβλημα.
(Αγαπώ και La roche posey)
Princesagr.wordpress.com

Rafalena είπε...

τι ομορφη κινηση αυτη Χριστινα.Τιμας και εκτιμας τις αναγνωστριες σου και σε ευχαριστουμε πολυ!
αυτη η εταιρεια ειναι απο τις αγαπημενες μου!εχει υπεροχα προιοντα.ειδικα τα αντιηλιακα τους αψογα.
Το δερμα μου ειναι τρομερα αφυδατωμενο.Εχω ξηροτητα στα μαγουλα και τραβαει πολυ στα πλαινα της μυτης ακριβως κατω απο τα ματια.
μεχρι τωρα χρησιμοποιω μια κρεμα της nuxe αλλα ειμαι σε αναζητηση μιας νεας ενυδατικης κρεμας για να καταπολεμισω αυτη την τραχεια αισθηση στο προσωπο μου.
Νομιζω αυτη η κρεμα θα ενυδατωσει και θα αναζωογονησει την επιδερμιδα μου.

το email μου ειναι elenatriant@yahoo.gr
στη διαθεση σου.Πολλα φιλια.

Unknown είπε...

Καλησπέρα.Εδώ και καιρό ψάχνω μια κρέμα για το πρόσωπο μου που να κάνει αυτό που λεει!Γιατί είναι πολύ ξηρό ιδιαιτερα όταν έχει πολύ κρύο αέρα και οι περισσότερες κρέμες που έχω δοκιμάσει μόνο λιπαρότητα μου προσφέρουν!Θα ήθελα να την δοκιμάσω.Μια ακόμα δεν θα μου κάνει κακό :P

Yiota71 είπε...

Γειά σου Χριστίνα,
έχω δέρμα ξηρό έως πολύ ξηρό και εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ κρέμες και serum super ενυδατικά της avene. Πολύ ευχαρίστως θα έκανα μια δοκιμή αφού είμαι πιστή στα φαρμακευτικά καλλυντικά.
yiota71@gmail.com

Μαρία Π. είπε...

Πολύ ωραία η κίνησή σου να δώσεις την κρέμα σε κάποια από τις αναγνώστριες σου!!Συγχαρητήρια!!!

http://mybeautysteps.blogspot.com/

Claire D. T είπε...

Πολύ όμορφη η σκέψη σου Χριστίνα :)
Εγώ αν και έχω ευαίσθητο δέρμα λόγω αγωγής το κανονικό μου είναι λιπαρό οπότε δεν είμαι πιστεύω κατάλληλη!!
Έχω ακούσει καλά λόγια πάντως για την συγκεκριμένη..

ScrapgalGR είπε...

Αυτο το extra riche κάτι μου κάνει, συν το ότι είναι καλή και γνωστή εταιρεία! Σαφώς και έχω ξηρή επιδερμίδα, και εδω που τα λέμε είμαι στην αναζητηση της τέλειας υδατικης απο τότε που σταμάτησε η roc να βγάζει την enydrial! Θα περιμένω με ενδιαφερον να διαβάσω το review (εκτός αν είμαι εγω η τυχερή, lol!)
scrapgalgr@yahoo.gr

Olga είπε...

Μ'αρεσει πολύ η κίνηση σου! :)))
Έχω αρκετά ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, το έχω αναφέρει και άπειρες φορές βέβαια στο blog μου... Πραγματικά, αυτόν τον χειμώνα το δέρμα μου υπέφερε! Αγαπώ LRP και χρησιμοποιώ χρόνια προϊόντα της. Αυτή είναι καινούργια; Ακόμα κ αν δεν την κερδίσω, θέλω πολύ να διαβάσω το review!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαρεσουν πολυ τα προιοντα της.Εχω αρκετα ξηρο και ευαισθητο δερμα.Ειδικα τωρα το χειμωνα υποφερει, ξεραινεται και κοκκινιζει.Γιαυτο και εχω αλλη κρεμα για το χειμωνα και αλλη για το καλοκαιρι.Ειχα παρει παλιοτερα μια αναλογη απο τη Roche της κατηγοριας rich.Το δερματακι μου την λατρεψε μπορω να πω και ειχε ανακουφιστει.Θ ελα να τη δοκιμασω γιατι ειμαι παλι σε φαση εξερευνησης μιας και αποτι φαινεται αυτον τονα καιρο οτι κρεμα κι αν βαλω δε βλεπω βελτιωση.Ισως ειναι καιρος να αλλαξω κιολας.Οπως και με τα σαμπουαν λιγο πριν να τελειωσει το μπουκαλι τα μαλλια μου δεν το ανεχονται και ζητουν αλλαγη?....Σευχαριστουμε για την ευκαιρια.Εισαι πολυ γλυκια.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον επρεπε να γραψω το μειλ ε?Ελπιζω να μην πειραζει να το γραψω απο κατω.elita9@windowslive.com

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive