9.3.12

Sneak Peek of MAC Shop Cook Collection!



Η συλλογή Shop Cook της MAC πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα!!! Αλλά εγω κατάφερα (μη με ρωτήσετε πως!) να παρω δυο απο τα προϊόντα της συλλογής που ειχα στην μικρή μου λίστα, λιγο πιο νωρις!!!

Το πρώτο είναι το Tendertone Lip Balm με SPF12 στο χρώμα Tread Gently:

Tread Gently Tendertone Lip Balm with SPF12

Η εξωτερική συσκευασία είναι αξιολάτρετη, αλλά μολις την ανοίξεις η συσκευασία του προϊόντος ειναι η κλασσική της MAC, κατι που με απογοήτευσε μπορω να πω...


Tread Gently Tendertone Lip Balm with SPF12

Το Tread Gently είναι ένα Lip Balm σε απαλό κίτρινο-πρασινο χρώμα με golden shimmer και με SPF12. Ερχεται συσκευασμένο σε γυαλινο βαζακι των 6ml και κοστίζει €15.50. Ειναι πολύ ενυδατικό στα χείλια, δεν κολλάει και ευτυχως δεν τα κιτρινίζει! Απλα αφήνει μια ομορφη λάμψη! Και μυρίζει πολύ ομορφα strawberry-kiwi!!!

Tread Gently Tendertone Lip Balm with SPF12


Υπάρχουν άλλα 3 χρώματα στην συλλογή:
Hot 'n' Saucy - Watermelon Pink
Hush Hush - Golden Beige with Gold shimmer
Purring - Tangerine Orange

Tο δευτερο προϊόν που καταφερα να εχω στα χέρια μου λιγο πιο νωρις είναι η παλέττα Colour Added (€39):

Colour Added Quad by MAC

Και εδώ την εξωτερική συσκευασία σου έρχεται να την φας (!) αλλα μολις την ανοιξεις η συσκευασια του προϊοντος ειναι η κλασσική μαύρη.

Colour Added Quad by MAC

Απο τις 3 παλέττες που εχει η συλλογή αυτη μου άρεσε περισσότερο! Τα χρώματα ειναι πανέμορφα και περιμενω πως και πως να την χρησιμοποιήσω!!

Τα χρώματα της παλέττας είναι τα εξής:

Laundry Daze - pale white-yellow (S)

Laundry Daze
Laundry Daze swatch

Colour Added - brightened yellow(VXP)

Colour Added
Colour Added swatch


Pre-Packaged - darkened navy blue with a hint of teal (VXP)

Pre-Packaged
Pre-Packaged swatch


Self-Serve -  medium-dark gray-brown with a subtle pearled sheen (S)

Self-Serve
Self-Serve swatch

H παλέττα είναι τέλεια! Ειδικά τα 3 πρώτα χρώματα ειναι ονειρεμένα! Το Pre-Packaged ειναι πανέμορφο και ειδη ενα απο τα αγαπημένα μου χρωματα της MAC! Το μονο που ειναι καπως απογοητευτικό ειναι η σκια Self-Serve η οποια δεν εχει καλο pigmentation... Περιμένω να την δοκιμάσω σε καποιο look για να δω πως θα εφαρμοστει με πινέλο στο βλεφαρο... Θα δειξει! Παντως ολες οι αλλες σκιες εχουν τελειο pigmentation και πολύ ομορφα χρώματα!

Θα περιμένω λοιπον μεχρι την άλλη εβδομαδα που θα κυκλοφορήσει η συλλογη στα καταστήματα της MAC για να δω τα προϊόντα λιγο καλύτερα και να αποφασίσω αν θα αγορασω κατι αλλο... Θελω πολυ να δω το Innocence Beware και το Dish It Up!

Εσείς θα αγοράσετε κατι απο την collection αυτη της MAC???

bloglovin

10 comments:

Unknown είπε...

Tα Tendertones εχουν μια πολυ ωραια γευση πραγματι, ειχα παρει 3 οταν ειχαν βγει το 2008, και ακομη εχω 2 απο αυτα. Αυτο που θελω πολυ να τσεκαρω απο αυτη την collection ειναι το Watch Me Simmer lipstick.

Claire D. T είπε...

Με γεια σου!! :)
Όμορφα τα χρώματα της παλέτας..

Μαρία Π. είπε...

Το colour added και το pre-packaged έχουν τέλειο χρώμα και συνδυασμένα μαζί θα δείχνουν super!!!
Με γεια!!!!

myStickland είπε...

τυχερούλα..με γειά!!
τα χρώματα είναι πραγματικά υπέροχα!!

Κερασία είπε...

Κανα κραγιονακι σε κοραλί μήπως??? Κατι εχω παθει με τα κραγιον τελευταία και ολο θέλω να αγοράζω!! Η μπλε η σκιά ειναι απίστευτη! Αλλα τα υπόλοιπα δε μου έκαναν καθόλου κλικ...μεγειές μεγειές!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγεια τα νέα προιόντα!!! :))
Την συγκεκριμένη collection την περιμένω πως και πως, έχω σκοπό να πάρω τις παλέτες Call me bubbles και Shop&Drop(αν το pigmentation είναι καλό),τα κραγιον watch me simmer και quick sizzle και ένα απο τα 4 tendertones.

smugnificent είπε...

έχω βάλει στο μάτι κάτι κραγιόν και κάτι ρουζ αλλά δεν ακούω τπτ για τη Vera collection και το χω πάρει κατάκαρδα πως δε θα ρθει Ελλάδα :-(

Christina είπε...

Να ξέρεις το αγαπώ το blog σου!! Έχει πάντα όλα όσα θέλω να διαβάσω..νέα προϊόντα, μακιγιάζ, μαλλιά....τα πάντα, τα πάντα!!

kisses!
Christina

Ioanna G είπε...

Κι εγώ στενοχωρήθηκα που η ωραία συσκευασία είναι μόνο εξωτερικά! Αν ήταν και από μέσα βέβαια, παίζει και να αγόραζα τα πάντα οπότε πάλι καλά! χαχαχα! Έχω 11 ερωτήσεις για σένα στο μπλογκ μου, έλα μια βόλτα :)

makeupbymarias είπε...

Χριστίνα εγώ γιατι δεν ενθουσιάστηκα με τα χρώματα;;;;δεν είμαι καλά εχω πυρετό ένα πράγμα;;; θα παω την επομενη εβδομάδα στα MAC να δω απο κοντά την νέα συλλογή για να σβήσω κάθε απορία..πάντως απο τις φετινες κολεξιον νομίζω οτι η YSL και Lancome έχουν σκίσει με τις συλλογές τους...είναι για να σηκώνεις τα stands τους..

φιλιά

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive