6.4.12

Monthly Favourites: Τα αγαπημένα του Μαρτίου!

Λιγο καθυστερημένα, το ξέρω, αλλα επιτέλους θα ανεβάσω την αναρτηση με τα αγαπημένα του μήνα που μας περασε!!! Ενας μήνας με πολυ τρεξιμο και πολυ ξεκαθάρισμα, αφου εχω ξεκινήσει ήδη ολη την διαδικασία για την μετακόμιση!! Super excited αλλα και στεναχωριμένη συνάμα που θα αφησω την Ελλάδα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου! Ομως, η Κυπρος ειναι μονο μια ωριτσα με το αεροπλάνο, και ετσι θα ερχομαι πολυ συχνα να σας βλέπω! ;)

Θα ξεκινήσω με την σκιά που χρησιμοποιώ καθημερινά για τα φρύδια μου και δεν ειναι αλλη απο το Charcoal Brown της MAC!

Charcoal Brown by MAC

Eyebrows with Charcoal Brown by MAC

Το πιο τέλειο χρώμα που δινει ενα τοσο μα τοσο φυσικό αποτέλεσμα!!! Την αγορασα νομιζω στις αρχες του μήνα και πραγματικά την χρησιμοποιώ καθε μέρα!!

Το επομενο προϊόν που χρησιμοποιώ σχεδον καθε μερα, είναι το Sublime Nature Paint της MAC.

Sublime Nature Paint by MAC

Για οποιον δεν γνωρίζει, τα paints ειναι κρεμμωδεις σκιες σε σωληνάριο, οι οποίες μπορουν να φορεθουν μονες τους ή σαν βαση κατω απο τις σκιες για να τις τονίσουν και να τις κρατήσουν σταθερες ολη μερα!

Εχω παρατηρήσει οτι τα paints της MAC μου αρέσουν περισσότερο απο τα paintpots. Ειναι πολυ πιο κρεμμωδεις, πιο hygienic αφου ειναι σε σωληνάριο, δεν ξεραίνονται οπως τα paintpots, και νομιζω οτι (στο ματι μου τουλάχιστον) διαρκουν περισσοτερο! Ειδικα αυτο το χρωμα αυτον τον μήνα το λάτρεψα! Λογω ελλειψης χρόνου, προτιμουσα να κανω πολυ γρηγορα και ευκολα μακιγιαζ, και το καλυτερο απ'ολα ηταν το Sublime Nature σε ολο το κινητο βλεφαρο και λιγο στην γραμμη των κατω βλεφαριδων, λιγη μασκαρα, ρουζ και lipgloss και εξω απο την πορτα!

Οι σκιές που φορεσα περισσοτερο αυτον τον μήνα ήταν:

Η Era by MAC

Era Eyeshadow by MAC

H Patina by MAC

Patina Eyeshadow by MAC

Kαι η Safari by Chanel

Safari Eyeshadow by Chanel

Οπως βλέπετε προτίμησα ζεστα καφε-taupe χρώματα που ειναι πολυ ευκολοφόρετα και αισθάνομαι απιστευτα ανετα να τα φοράω!

Για bronzer χρησιμοποίησα καθε μα καθε μερα το Laguna by NARS, γιατι προσπαθω να το τελειώσω και οπως βλέπετε θελω λιγο ακομη!!!!

Laguna Bronzer by NARS

Ειναι ενα πολυ ομορφο bronzer που δινει ενα πολυ φυσικό αποτέλεσμα. Και αν και στεναχωριέμαι που τελειώνει, περιμένω πως και πως να αγορασω κατι αλλο για αλλαγή! ;)

Τελος το lipgloss που χρησιμοποιούσα ολη την ωρα αυτον τον μήνα, με καθε μακιγιάζ ειναι το Curvaceous by MAC

Curvaceous Lipglass by MAC

Για μένα είναι ισως το καλύτερο lipglass που εχει βγάλει η MAC!!! Απλά τέλειο! Γενικά η συλλογη MAC ME OVER πιστεύω οτι ήταν μια απο τις καλύτερες που εχει βγαλει η ΜAC τα τελευταία χρόνια, και χτυπιέμαι που δεν πηρα backups απο ορισμένα προϊόντα οπως αυτο το lipglass και το ρουζ Stunner που ειναι limited edition!

Και φυσικά το αγαπημένο μου blush για αυτον τον μήνα δεν ηταν αλλο απο το Hervana της Benefit!

Hervana blush by Benefit

Πανέμορφο χρώμα με πολυ φυσικό τελειωμα το οποιο λατρεψα πραγματικα αυτον τον μήνα!

Το επόμενο αγαπημένο ήταν η κρεμα ματιών με αβοκάντο της Kiehl's

Creamy Eye Treatment by Kiehl's with Avocado

Είναι μια πηχτή κρέμα που ειναι super ενυδατική και για την οποία εκανα αναλυτικό review εδω.


Αλλο ενα προϊον της Kiehl's που ειναι απλα τέλειο και υποσχομαι να κανω αναλυτικότατο review πολυ συντομα, έιναι το Midnight Recovery Concentrate.

Midnight Recovery Concentrate by Kiehl's

Ειναι ενα λαδακι το οποιο το εφαρμόζεις το βραδυ στο πρόσωπό σου ταμποναριστα και υπόσχεται την επανορθωση της επιδερμίδας σου μεχρι το πρωι. Τελειο προϊόν! Αν ειναι να αγοράσετε ενα προϊον απο την Kiehl's (που απ'οτι εχετε καταλάβει εχει γινει η νεα αγαπημενη μου εταιρεια!), θα σας έλεγα να παρετε αυτο!!!!

Άλλο ένα προϊόν που μου αρεσει πολυ και χρησιμοποιώ καθε εβδομάδα συστηματικά είναι το Silver Powder by Mario Badescu.

Silver Powder by Mario Badescu

Πρόκειται για μια λευκή σκόνη που μπορεις να χρησιμοποιείς 1-2 φορες την εβδομάδα, και η οποία με εχει βοηθήσει πολυ στο να καθαρίσω το πρόσωπό μου απο τα μαυρα στίγματα! Για περισσοτερες λεπτομέρειες σχετικα με αυτο το προϊον και αν θελετε να δειτε την ρουτινα που κανω καθε Κυριακή για το πρόσωπό μου μπορείτε να δειτε εδω.

Kαι περνάμε στα μαλλιά και στο προϊόν με το οποίο εχω δει μεγάλη διαφορα στην εμφάνιση των μαλλιών μου αφου τα κανει αναλαφρα, λαμπερα και πολυ μαλακα! Προκειται για το Philip Kingsley Elasticizer.

Philip Kingsley Elasticizer

Οπως θα δείτε και εδω, οπου μιλάω πιο αναλυτικα για το προϊόν αυτο, ειναι μια κρέμα μαλλιων που χρησιμοποιείται σαν θεραπεία πριν απο το λουσιμο. Απευθύνεται σε ολους τους τύπους μαλλιών και ειναι ιδανική για τα μαλλιά που ειναι ταλαιπωρημένα απο βαφες και styling! Ειναι extra-ενυδατική και προσφέρει στα μαλλιά ελαστικότητα και λαμψη!

Το τελευταίο προϊον που θα αναφέρω σήμερα ειναι και εκεινο που με εξέπληξε περισσοτερο αυτον τον μηνα ειναι το John Master's Organics Argan Oil.

John Master's Organics Argan Oil

Οπως θα δειτε και εδω, ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ στις άκρες των μαλλιών μου τις οποίες τις κάνει κανει πολύ απαλες και λαμπερες. Το χρησιμοποιώ επισης και σαν κρεμα σωματος, και εδω θελω να σταθώ λιγακι γιατι πραγματικα ειδα μεγαλη διαφορα με αυτο το προϊον. Τα μέρη του σώματος μου που μπορει να ειναι λιγο πιο σκληρα, οπως οι αγκώνες μου μεταμορφώθηκαν! Ειχα παρατηρήσει οτι ειχαν γινει λιγο σκληροι και ειχαν σκουρήνει λιγο, γιατι καθομαι αρκετες ωρες στον υπολογιστη και ακουμπαω τους αγκωνες μου στο γραφειο... Με ειχε προβληματισει λιγο το γεγονος και ειχα δοκιμασει καποια αλλα προϊοντα, αλλα δεν ειχα δει καποιο αποτέλεσμα... Ετσι το ειχα ξεχασει... Ομως απο τοτε που χρησιμοποιω αυτο το προϊον οι αγκωνες μου ειναι απιστευτα μαλακοι και ξαναβρήκαν το χρώμα τους!! Και στις φτερνες μου το ιδιο! Και αναφερω αυτα τα μερη γιατι εκει ειδα την μεγαλυτερη βελτιωση στο σωμα μου! Αν αντιμετωπίζετε και εσεις καποιο παρόμοιο πρόβλημα σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Αλλα και αν δεν παρουσιαζετε κατι αναλογο, και παλι θεωρω οτι γενικα το Argan Oil ειναι ενα απο τα καλυτερα προϊόντα!!!

Αυτα λοιπον ηταν τα αγαπημένα του Μαρτίου! Ελπίζω να σας αρεσαν και περιμένω να διαβασω και τα δικά σας αγαπημενα για αυτον τον μήνα στα σχόλια!!




10 comments:

Daydreamer είπε...

Τέλεια τα πραγματάκια σου!
Είσαι τυχερή γιατί θα μειώσουν και τα εισιτήρια λένε, και είναι πολύ μεγάλο θέμα..! Καλώς να μας ορίσεις..Α και ήδη έχουμε 25 βαθμούς εδώ, οπότε έλα προετοιμασμένη!

Πολύ όμορφα όλα Χριστινάκι μου!
Τελικά η Safari από τη Chanel είναι τέλεια! (και επειδή την είδα και φορεμένη, σου πάει τόσο πολύ)! Το Hervana έχει γίνει το αγαπημένο μου! Περιμένω review για το Midnight Recovery Concentrate, μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι από Kiehl's... Φιλάκια πολλά xxx

Κερασία είπε...

Akoma den exw syniditopoihsei oti feugeis, to 3ereis?...:(

Ta agapimena sou einai teleia!! Kai gw exw mpei stin logiki na teleiwsw kapoia apo auta pou exw kai de lene na teleiwsoune me tipota!!

Auta ta swlinaria apo ti Mac den i3era ti einai..molis mou teleiwsei to painterly tha timisw ena sigoura!

Rafalena είπε...

αχ τελεια για αλλη μια φορα!
τη σκονη για τα μαυρα στιγματα θελω οπωσδηποτε να την παρω και εγω.
καλη ευκολια με τη μετακομιση Χριστινα και πολλα φιλια.

Unknown είπε...

@Daydreamer
Γεια σου! Καλως να σας βρω εκει στην ομορφη Κύπρο! Αληθεια εσυ που μένεις? Εμεις θα μετακομίσουμε Λεμεσο, και ελπίζω να γνωρίσω και τις beauty bloggers της Κυπρου για να πηγαίνουμε ολες μαζι για καφεδάκι!!! Τελεια και τα νεα για τον καιρό! Θα μετακομίσουμε και θα ειναι ηδη καλοκαίρι!! Φιλάκια x

Unknown είπε...

@AnGeLmArY
Πραγματικά η Safari ειναι πανέμορφη σκια και το Hervana blush ονειρεμένο! Συντομα θα ακολουθησει review για το midnight recovery concentrate καθως και για το midnight recovery eye! ;)

Unknown είπε...

@Κερασία
Αχ Κερασάκι μου θα μου λείψετε πολυ!!! Θα ερχομαι ομως συχνα να σας βλέπω και φυσικα δεν θα χασω και τις συναντήσεις των GBB!!! ;)
Τα Paints ειναι πολυ καλα στα συνειστώ!!! Φιλακια x

Ανώνυμος είπε...

Η Charcoal Brown της MAC φαίνεται υπέροχη!
Καλή συνέχεια με τη μετακόμιση!
Φιλάκια!!!

Πολυ ομορφα ολα ειδικα αυτο το ρουζ της Benefit! να δω ποτε θα αξιωθω να το δοκιμασω απο συσκευασια κ χρωμα μ εχει κλεψει την καρδια παντως αχ!!

http://sistersbeaute.blogspot.com/

Unknown είπε...

Tέλεια όλα! Το ρούζ της Benefit το λατρεύω!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME