9.4.12

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 PA+++ by Kiehl's : Η καλύτερη αντηλιακή κρεμα προσωπου!!!

Εδώ και 2 μήνες χρησιμοποιώ καθημερινά μια νεα αντηλιακή κρέμα προσώπου η οποία ήδη εχει γίνει holy grail για μένα και πραγματικά την λατρεύω!!! Πρόκειται για την Ultra Light Daily UV Defense SPF50 PA+++ by Kiehl's!


Ultra Light Daily UV Defense SPF50 PA+++ by Kiehl's

Θα ξεκινήσω λεγοντας οτι ειμαι πολυ τακτική στο να φοραω αντηλιακο καθημερινά το καλοκαιρι, αλλα οφειλω να ομολογήσω οτι το αμελω οταν ερχεται ο χειμωνας... Ειχα την εντύπωση οτι δεν χρειάζομαι προστασία κατα την διάρκεια του χειμωνα γιατί δεν εχει πολυ ηλιο... Ομως η επιδερμίδα μας χρειαζεται αντηλιακή προστασια ολο το χρονο! Γνωριζετε οτι η γήρανση της επιδερμίδας οφείλεται εως και 90% στην εκθεση στον ήλιο?? Επισης να πω εδω οτι τις περισσότερες αντηλιακές κρεμες που εχω δοκιμάσει τις βρίσκω πολυ λιπαρες και δεν μου αρεσει η αίσθηση αυτη στο πρόσωπό μου... Αλλος ενας λόγος που δεν χρησιμοποιούσα αντηλιακή κρέμα τους χειμερινούς μήνες!

Απο την αρχή του χρόνου όμως, (εδώ μπορείτε να δειτε τα New Year's Resolutions που εκανα), αποφασισα να φοραω αντηλιακο στο πρόσωπό μου καθημερινα ακομη και τον χειμωνα. Ειχα απο καιρό στην wish list μου την Ultra Light της Kiehl's και έτσι αποφάσισα να την δοκιμάσω!

Και οπως πρεπει να εχετε καταλάβει ήδη, πραγματικά την λατρεύω!!! Ειναι ενυδατική, χωρις να ειναι καθολου λιπαρη! Απλώνεται πολυ ομορφα στο πρόσωπο και απορροφάται σχεδον αμέσως! Εχει πολυ ελαφρια υφή και προσφέρει μεγάλη προστασία απο τις ακτίνες UVA και UVB με SPF50 PA+++. Επιπλέον δεν αφήνει ασπρα σημάδια στο πρόσωπο, κατι που εχω παρατηρήσει σε πολλες αντηλιακές κρέμες. Δηλαδή είναι απλά τέλεια!!!!!

Την Ultra Light Daily UV Defense μπορείτε να την βρείτε σε ολα τα καταστήματα Kiehl's και κοστίζει €20.

Εσάς ποιά ειναι η αγαπημένη σας αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο? Αλήθεια ποσες απο εσας φοράτε αντηλιακή κρεμα τον χειμώνα?

Τα προιοντα Kiehl's μπορειτε να τα βρείτε:
Hondos Center Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, τηλ.: 210-8945608
Hondos Center Κολωνάκι: Μέρλιν 6, τηλ.: 210-3390284
Attica: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα, τηλ.: 6947209654

Shop Online at:









bloglovin

10 comments:

glittermeup είπε...

krima pou mas eipes gia tin krema tora , ama to iksera tha tin eperna !! egw pira tou korres kai edaksi 50-50 eimai !!

mariza είπε...

Το κατάλληλο post την κατάλληλη στιγμή. Χρησιμοποιώ 1.5 χρόνο χειμώνα-καλοκαίρι αντηλιακή κι έχω δει διαφορά. Τα σημάδια που άφηνε κάποιο σπυράκι παλιά κάναν "αιώνες" να φύγουν. Χρησιμοποιώντας συνεχώς αντηλιακή ο χρόνος έχει μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό. Είχα την bepanthol που μου αρέσει αλλά τώρα θέλω να αλλάξω σε κάποια καλύτερη αν γίνεται: ελαφριά σύνθεση, όχι λιπαρότητα και "φιλική" στο ευαίσθητο δέρμα. Έχω ακούσει καλά λόγια για την Anthelios. Αν έχει τύχει να τη δοκιμάσεις και πάλι Kiehl's προτείνεις? Φιλιά!

Christina είπε...

Ayrio exw eksormhsh sta kiehl's k einai sth lista mou!!! elpizw na m aresei eksisou :))
Aporia: diavaza oti antihliakes "ultra light" prepei na tis foras prin k apo thn enydatikh sou prokeimenou na aporrofhthei swsta.. ayto kaneis k esy??

Unknown είπε...

@mariza
Γεια σου! Εχω ακούσει και εγω καλά λογια για την Anthelios αλλα δυστυχώς δεν την εχω δοκιμάσει για να τις συγκρίνω... Παντως την Kiehl's την συνειστώ ανεπιφύλακτα!!! Φιλακια x

Unknown είπε...

@NiTheMint!
Να σου πω την αληθεια δεν το εχω ακουσει αυτο... Εγω γνώριζα μεχρι τωρα οτι η αντηλιακή κρεμα μπαίνει μετα την ενυδατική... Παντως για την Ultra Light της Kiehl's συμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως πανω στο κουτάκι, μπαίνει μετα την ενυδατική. Φιλακια x

ScrapgalGR είπε...

Το παράπονο μου ήταν πάντα ότι δεν έβρισκα αντηλιακο με υψηλό δείκτη που να μην έχει την σύσταση της κολλας! Επιτέλους όμως οι εταιρείες διαθέτουν προϊόντα που προστατεύουν αλλα είναι ταυτόχρονα εύκολα στην χρήση και με ελαφριά υφή. Αυτο που χρησιμοποιώ είναι το anthelios xl fluide με spf50 και είναι ακριβώς αυτο που έψαχνα, γιατι δεν είναι κρεμα, απλώνεται γρήγορα, δεν κολλάει και κάθεται τέλεια κάτω απο το makeup.

Κερασία είπε...

Δηλώνω ένοχη. Δεν εβαζα ποτέ αντιλιακή...γιατι δεν μπορούσα τη σύσταση τους. Τωρα όμως με τις bb creams φοράω ετσι και αλλιώς κάθε μέρα!!!

Ένα βραβειάκι γλυκό-γλυκό είναι έτοιμο για σένα στο
http://inbeautywonderland.blogspot.com/
Kisses

Beautymagnets είπε...

Έχεις δίκιο για τη λιπαρή αίσθηση που αφήνουν οι περισσότερες αντιηλιακές κρέμες, ούτε και γω αντέχω αυτη την αίσθηση!Τη συγκεκριμένη που λες τη συγκρίνουν με τις Anthelios της La Roche Posay γιατί έχουν τo φίλτρο Mexoryl και δεν τις νιώθεις λιπαρές.Εγώ έχω την Anthelios XL 50+ tinted fluid αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτή της Kiehl's σύντομα!

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμ μάλλον θα συμφωνήσω με την Κερασία γιατί αν κάτσω και τα μετρήσω μου βγαίνουν πολλά. Καθαρισμός/Λοσιόν/Σέρουμ/Ενυδατική/Αντιηλιακή/Βάση μακιγιάζ/Μακιγιάζ με το 5λεπτο ανάμεσα για να απορροφηθούν.... καμια ωρίτσα μέσα στο μπάνιο θα είμαι! καθημερινά ΒΒ και σώθηκα!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME