3.6.12

I'm back!!!

Γεια σας! ♥

Επιτέλους τελείωσα με την μετακόμιση και απο εδω και πέρα ειμαι πλεον κάτοικος Λεμεσου!!!! Ειχα τοσο αγχος για να γινουν ολα τελεια και στην ώρα τους! Ευτυχως όμως ολα πηγαν καλα (εκτος μιας μικρής καθυστέρησης..) και έτσι χθες γύρισα πισω στην Ελλάδα!


Ειχα αφήσει τα μικρα μου στην γιαγιά τους ολον αυτον τον καιρό και μου εχουν λείψει αφάνταστα!!!! Θα περιμένουμε να τελειώσουν το σχολείο μέχρι τις 15 Ιουνίου και απο τις 16 Ιουνίου θα γραφω πλεον τα posts μου απο τον κήπο μου στην Λεμεσο!!! Ακομη δεν το πιστευω!!!

Παραλία Λεμεσου (Santa Barbara beach)

Η μετακόμιση εγινε στις 21-22 Μαϊου, οπου η μεταφορική εταιρεία ήρθε και πακετάρισε ολο το σπιτι! Ήταν ολοι τους πολυ ευγενικοί και τελειοι στην δουλειά τους!! Τα πραγματα πηγαν στην Ελευσίνα, μεταφέρθηκαν στο container, μπηκαν στο καραβι και πηραν τον δρομο τους για την Κύπρο!

Blue Cafe - Λεμεσος

Ομως υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση και ετσι ενω περιμέναμε οτι τα πραγματα θα ερθουν στις 28 Μαϊου, τελικά ήρθαν στις 31! Ετσι εγω και ο αντρας μου ειχαμε 2-3 μερες διακοπες!!! Η Λεμεσος ειναι πολυ ομορφη και ετσι εκμεταλλευτήκαμε τον χρονο αυτο που ειχαμε με βολτες στην θαλασσα και φυσικα με μερικά coctails!!! (Για οποιον εχει παιδια γνωρίζει οτι τετοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!!!!) ;) 

Pina Coladas by the beach!

Την Πεμπτη που μας περασε τελικα ήρθε το container και πραγματικα δεν πίστευα ποσο μεγαλο ήταν! Και πιστεψτε με - ήταν γεματο ΟΛΟ!!! :)



Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τελειώσω ολα τα πραγματα που ήθελα στο σπιτι και εχουν μείνει πολλές κουτες ακόμη....(!) αλλα δεν αγχώνομαι... το δυσκολο μέρος πέρασε!

Αν και ακομη δεν εχω εγκατασταθεί πλήρως και ειμαι ακομη αναμεσα στις δυο χωρες, απο δω και περα θα ανεβαζω πιο συχνα posts! Μου λείψατε πολυ πολυ και εχω τοσα πολλα να σας πω για τοσα πολλα καινουργια προϊοντα που δοκίμασα ολον αυτον τον καιρο!!! Συγνώμη που δεν απανταγα στα σχόλιά σας και στα email σας, αλλα οπως καταλαβαίνετε δεν ειχα καθόλου χρόνο!!! Σας ευχαριστώ και για ολες τις ευχές σας που μου στείλατε για τα γενεθλιά μου! Πραγματικά κανατε την ημερα εκεινη ακομη πιο όμορφη!!!


Lots of kisses xxx

19 comments:

Stella είπε...

Χριστινα καλη αρχη να εχεις!
Ο,τι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!
Πολλα φιλια!
Miss Starshiny

Δέσποινα είπε...

Κατ'αρχήν καλό καλοκαίρι!
Καλή αρχή σε όλα και μην αγχώνεσαι για τίποτα,σιγά σιγά όλα θα γίνουν!
Χαίρομαι που θα σε "βλέπουμε" πιο συχνά από δω και πέρα γιατί και συ μας είχες λείψει!

Daydreamer είπε...

Kαλωσόρισες γειτονάκι!! Santa barbara θάλασσα βλέπω! Εκεί αν δεν έχει κύμα είναι υπέροχα, και πρέπει να πας στο Blueberry για καφεδάκι, είναι απίθανα! Καλή αρχή σας εύχομαι! :)

Unknown είπε...

Καλή αρχή στη ζωή σου στην Κύπρο!!!Και εμάς μας έλειψες!!!Περιμένω πως και πως το επόμενο σου ποστ!
φιλάκια στα παιδάκια σου!!!

Rafalena είπε...

πω πω μας ελειψες πολυ!!χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και εκανες και 2-3 μερες διακοπες,χιχι.περιμενουμε τα νεα σου και τις πρωτες εντυπωσεις!πολλα φιλια!

Unknown είπε...

@Miss Starshiny
Σ'ευχαριστώ πολυ πολυ γλυκιά μου!!!♥

Unknown είπε...

@Δεσποινα
Και εγω χαιρομαι που σας ξαναβλέπω! Φιλάκια x

Unknown είπε...

@Daydreamer
Καλως σας βρήκα!!! Η Λεμεσος ειναι υπέροχη και ειμαι σίγουρη οτι θα ανακαλύψω πολλα ομορφα μέρη! Θα χαρω να σε γνωρίσω και απο κοντα! Πολλα φιλάκια x

Unknown είπε...

@Rafalena
Και εμενα μου λειψατε πολυ γλυκιά μου! Αυτες οι 2-3 μερουλες ήταν οτι πρεπει πριν απο την μετακόμιση!!! Φιλάκια x

Anastasia είπε...

Γεια!
Καλο καλοκαιρι και καλη αρχη σε ολα!
Μας ελειψες πολυ!
Φιλιά! :*

Stevista είπε...

Καλή αρχή Χριστίνα!! :)

myStickland είπε...

Καλή αρχή και καλό καλοκαιρι.....
περιμένουμε όλο φρέσκα νέα σου...φιλακια

Ανώνυμος είπε...

Καλη αρχη και καλη δυναμη Χριστινακι σου ευχομαι!!!!ειναι ομορφη η Κυπρος.

Beautymagnets είπε...

Μας έλειψες Χριστίνα!Καλή αρχή στην όμορφη Κύπρο και περιμένουμε τις αναρτήσεις σου σύντομα!

Claire D. T είπε...

Καλή αρχή εύχομαι :)

Αχ Χριστινάκι μου, χαίρομαι τόσο πολύ που σε νιώθω τόσο χαρούμενη! Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την καινούργια σας ζωή στην Κύπρο!!!

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ ολες πολυ πολυ!!! Τι ομορφο να παίρνεις τοση θετική ενεργεια απο ολες σας!!! ♥♥♥

Leinti nti είπε...

PERIMEnoume beauty post from cyprus ennoitai. ti exoun ekei? ante pare kai apo mena akoma ligi thetiki energeia +++ :)

zozi είπε...

καλως ήρθες στην υπέροχη κ ηλιόλουστη κύπρο! όπως κι εσύ με την οικογένειά σου, έτσι και η δική μου, μετακόμισε στην λεμεσσό από το περσινό καλοκαίρι! εγώ δυστυχώς ξέμεινα εδώ λόγω σπουδών αλλα τους επισκέπτομαι συχνά! για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία σχετικά με την πόλη είμαι κι εγω στη διάθεση σου! καλή διαμονή :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME