5.6.12

Jubilee SALES Online!!!!

Επιστρεφοντας μετα απο τοσες μέρες μακρια απο internet και online shopping και κοιτάζοντας τα emails μου (που ξεπερνάνε τα 1000 !!!! Ο_Ο ), εχω παθει με ποσες καλες ευκαιρίες εχασα για πολυ καλες και προσιτες αγορες στο internet! Ευτυχως ομως που επεστρεψα αυτο το σαββατοκύριακο που ειναι ισως και απο τα καλύτερα!



Ο λογος για αυτο ειναι το οτι η Βασιλισσα της Αγγλιας γιορτάζει τα 60 χρόνια στο θρόνο!!! Το Diamond Jubilee (οπως ονομαζεται η γιορτη αυτη) παίρνει μέρος απο τις 2-5 Ιουνίου με πολλα events και happenings στην Αγγλια. Και θα μου πειτε, τι μας νοιαζει εμας τι κάνει η βασίλισσα? Και θα εχετε και δίκιο! Ουτε και εμενα με νοιαζει και πιστευω οτι ειναι καιρος να κατεβει απο τον θρονο της και να παραδώσει την μοναρχία στον γλυκο William! Λογω ομως της γιορτής αυτης, ολα τα αγγλικα sites εχουν πολλες προσφορες και εκπτωσεις μεχρι τις 5 Ιουνίου, οι οποίες δεν μπορουν να περασουν απαρατήρητες!!!!

Εχουμε λοιπον και λέμε:



Αναλογα με το ποσο κοστίζουν οι αγορες που θα κάνετε απο το site feelunique, μπορειτε να έχετε μια μικρή εκπτωση η οποία δεν ειναι ποτε ευκαταφρόνητη! Ετσι λοιπόν, αναλογα με το ποσο της παραγγελίας σας, χρησιμοποιήστε εναν απο τους παραπάνω κωδικούς στο checkout για να εκμεταλλευτείτε την εκπτωση! Ισχύει μεχρι τις 5 Ιουνίου μεσάνυχτα Αγγλίας (δηλαδή 2 π.μ. Ελλαδας!) Το feelunique προσφέρει δωρεαν μεταφορικά!





Το site BeautyBay προσφέρει έκπτωση 10% σε ολες τις αγορές που θα πραγματοποιήσετε μεχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (2 π.μ. ωρα Ελλαδας). Αν λοιπόν ενδιαφερόσασταν για προϊόντα οπως η Naked Palette 2 της Urban Decay, μπορείτε τωρα να την αποκτήσετε €5 φθηνότερα! Και φυσικά το site BeautyBay προσφέρει δωρεαν μεταφορικά.






Το site LookFantastic σας επιστρέφει μεχρι και £20 (δηλαδή σχεδον €25) αναλογα με το υψος των αγορών σας. Απλα χρησιμοποιήστε τους κωδικους που βλεπετε πιο πάνω στο checkout! Και εδω τα μεταφορικά ειναι δωρεαν και η προσφορα ισχύει μεχρι τις 5 Ιουνίου!

Επιπλέον, με καθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε μεχρι την Τρίτη, μπαινετε αυτοματα στην κλήρωση του site οπου θα προσφέρουν σε 60 τυχερους αγοραστες την ευκαιρία να εχουν -£25 στην επόμενη παραγγελία τους!






Το site CheapSmells λογω του Jubilee και μέχρι την Τρίτη προσφέρει τις ακόλουθες προσφορες:

♥ Εκπτωση μέχρι 30% στα αρώματα Armani 'Diamonds'
♥ Εκπτωση μέχρι και 50% στα αρώματα Burberry
♥ Εκπτωση μεχρι και 55% στα καλλυντικά της εταιρείας Rimmel London Cosmetics







Το site MyBag προσφέρει σε οσους κανουν αγορές πάνω απο £50 εκπτωση £10! Απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό MBUK στο checkout! Η προσφορά ισχύει μεχρι τις 7 Ιουνίου!







Στο site BeautyExpert μπορείτε να έχετε τις παρακάτω εκπτώσεις:

♥ Βάλτε τον κωδικό JUBILEE3 και κερδίστε £3 οταν κανετε αγορές απο £40 και πάνω
♥ Βάλτε τον κωδικό JUBILEE6 και κερδίστε £6 οταν κανετε αγορές απο £60 και πάνω
♥ Βάλτε τον κωδικό JUBILEE10 και κερδίστε £10 οταν κανετε αγορές απο £80 και πάνω


Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 6 Ιουνίου 2012.


Επιπλέον, εκτος απο τις παραπανω προσφορές, πολλες εταιρείες εχουν βγαλει συλλεκτικά προϊοντα ειδικά για το Jubilee της Βασίλισσας και ειναι παντα βασισμένα στα χρωματα της Αγγλικής σημαίας. Μερικά απο αυτα τα προϊόντα ειναι:


♥ Nails Inc Nail Polish Jubilee Crystal Colour (με κοκκινα, μπλε και ασημί glitter) - θα το βρείτε ΕΔΩ
♥ Benefit 'That Gal' Brightening Face Primer (Limited London Edition) -  θα το βρείτε ΕΔΩ
♥ Mavala Diamond Jubilee Collection - θα το βρείτε ΕΔΩ
♥ OPI Exclusive Jubilee Collection - θα το βρείτε ΕΔΩ



Αν και τελειώνουν αύριο οι περισσότερες απο τις παραπάνω προσφορές, ελπίζω να βρειτε τον χρονο και την διαθεση να τις εκμεταλλευτείτε οπως εγω!!! ;)


3 comments:

stefi είπε...

esy parhgeiles kati???h skeftese na pareis kati???Euxaristo!

Unknown είπε...

@stefi
Γεια σου! Φυσικα και αγόρασα! Απο το site feelunique πηρα τα αγαπημένα μου shampoo και conditioner απο τον John Masters Organics καθως και μια κρεμα σώματος και ενα λαδακι για την κυτταρίτιδα απο την εταιρεία Weleda! Kαι γλύτωσα σχεδόν 10 ευρω απο την παραγγελία μου!!! Εσυ παρήγγειλες κάτι?

Eleonor Rigby είπε...

Πολύ ωραίο Post!!Κατατοπιστικότατο!
Thanx!

http://eleonority.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME