6.6.12

Διαγωνισμός: Wedding Day Beauty Giveaway - ΔΩΡΕΑΝ το μακιγιάζ για τον γάμο σας!!!!

Attention ALL Brides!!!!  Θέλετε να κερδίσετε το μακιγιάζ για τον γαμο σας εντελώς δωρεάν??? Αν ναι, τοτε είσαστε στο σωστο μέρος!!! Στο σημερινό giveaway μια τυχερή αναγνώστρια θα μπορεσει να κερδίσει το μακιγιάζ για τον γάμο της!!!!!



Η πολύ γλυκιά και ταλαντούχα makeup artist Ελίτα Λεμονή προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας! Εχει τελειώσει την σχολή του Freddy Kalobratso και εχει επίσης και το δικό της beauty blog www.elitasbeaute.com. Το αρθρο της σχετικά με 'Ομορφες συμβουλές για ακόμα πιο όμορφες νυφούλες' ειναι πολυ ενδιαφέρον με πολλες προτασεις και συμβουλές!



Στο δώρο συμπεριλαμβάνεται το δοκιμαστικό καθως και το μακιγιαζ της ημέρας του γαμου.

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μέρος το μονο που εχετε να κανετε είναι να αφήσετε ενα σχόλιο (καθε κοπέλα μπορει να πάρει μέρος μόνο μια φορα!) κατω απο αυτο το αρθρο στο οποίο θα πρεπει να μας αναφέρετε:

το όνομά σας
♥ το email σας
♥ την ημερομηνία του γάμου σας
♥ και πως γνωριστήκατε με τον μελλοντα σύζυγό σας!







Να επισημάνουμε εδώ oτι ο διαγωνισμός απευθύνεται μονο σε γάμους που θα γίνουν στην Αθήνα και στις ημερομηνίες απο 1-29 Ιουλίου καθως και απο 20 Αυγουστου έως 25 Σεπτεμβρίου 2012!







Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μια εβδομάδα (μέχρι τις 13 Ιουνίου 2012) και η τυχερή νυφούλα θα επιλεχθεί μεσω του random.org! Τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν εδω στο blog στις 14 Ιουνίου 2012. Η νικήτρια θα έχει 24 ώρες για να απαντήσει στο email μου ώστε να κερδίσει το δώρο της. Σε περίπτωση που δεν μου απαντήσει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρεπει να βγάλω νεα νικήτρια, πάλι μεσω random.org.



Good Luck!  ;)

Images from http://weheartit.com

3 comments:

Unknown είπε...

A χ τι όμορφη κίνηση, μπράβο σας κορίτσια, συγχαρητήρια!!!Να κανω την αρχή, απ'ο,τι βλέπω είμαι η πρώτη.Λέτε να είμαι η μόνη καλέ?
Λοιπόν
Όνομα :Ελένη
e-mail:emitropoulou@gmail.com
ημερομηνία:28 Ιουλίου, ώρα 20:00
Πως γνωριστίκαμε ε?χαχα μεγαλη ιστορία, να κανουμε κάνα θέμα καμια μέρα, αλλα σε γενικές γραμμες είμασταν φίλοι απο παλία στο πανεπιστήμιο, μετα, ψιλοχαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε τυχαία στο γάμο ενός κοινού γνωστού.Εκτοτε είμαστε μαζί και αγαπημένοι!!!Λετε οι γάμοι ναναι το ιδανικο μέρος για να συναντήσεις τον πιθανό μελλοντα σύζυγο?Γιατί όχι.
Καλή επιτυχία σε όλες.Και μην ντρεπεστε κορίτσια, δεν είναι εποχή για ντροπές.

Unknown είπε...

Hello christina kalimera, to doro einai mono gia nifiko i mporei na lavei meros kai koumpara?leo ego tora.an den iparhoun polles nifes mipos dinate kai stin koumpara!!!!
episis tha mporousa na paro meros an einai gia tin kopela kai an kerdisei na tis to kano doro?diladi na diloso to onoma tis ego gia aftin?
efharisto
kai bravo xristinaki kai stin kopela pou to kanei ennoeitai.

Unknown είπε...

@ Μαρία Κορακα
Γεια σου! Αν κερδίσεις μπορείς να το δώσεις το δώρο στη νύφη ή να το κρατήσεις για εσένα!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME