30.9.12

Αντηλιακή ματιών - Clarins Sun Wrinkle Control Eye Contour Care 30 UVB/UVA

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που εδώ και καιρό εψαχνα και τελικά το βρήκα στην Clarins! Πάντα με παρεξένευε το γεγονός οτι ολες οι αντηλιακές προσώπου δεν ήταν κατάλληλες για την περιοχή γύρω απο τα μάτια! Και ερωτώ εγω, αφου η περιοχή γυρω απο τα ματια ειναι η πιο ευαισθητη και 'προβληματική' οσον αφορα τον ήλιο και τις ρυτιδες, δεν θα επρεπε να επιτρεπεται η εφαρμογη της αντηλιακής κρεμας προσώπου και εκει? Αυτη δεν ειναι η περιοχή που θελει την περισσότερη προστασία?

Από τότε που ήρθα στην Κύπρο ειδικά, εχω δώσει πολυ μεγαλη σημασία στην αντηλιακή φροντίδα μου! Εψαχνα λοιπον καποια αντηλιακή που να μπορω να εφαρμόσω σε όλο το πρόσωπο, αλλα δεν καταφερα να την βρω.. Βρήκα ομως μια αντηλιακή που ειναι ειδικα για την περιοχή γύρω απο τα ματια!!! Yay!!! Result!

Sun Wrinkle Control Eye Contour Care by Clarins

Σας παρουσιάζω λοιπόν την Sun Wrinkle Control Eye Contour Care by Clarins! Πρόκειται για μια αντηλιακή κρεμα υψηλής προστασίας ειδικά για την περιοχή των ματιών. Ερχεται σε 15 και 30 UVA/UVB (εγω πήρα την 30!). Περιέχει olive tree, baobab και senna extracts.

Clarins Sun Wrinkle Control Eye Contour Care - Ingredients

Η υφή της κρεμας αυτής ειναι πολυ απαλή και λεπτή και απορροφάται αμέσως χωρις να αφήνει την γνωστή 'ασπρη σκιά' των αντηλιακών. Ειναι πολύ ενυδατική και εχει ενα πολύ απαλό και διακριτικό αρωμα.  Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα ματια μου και κανένα ειδος ευαισθησίας.

Clarins Sun Wrinkle Control Eye Contour Care - Swatch

Εγω την αφήνω 1-2 λεπτα να απορροφηθεί τελείως και συνεχίζω με το μακιγιάζ μου. Πρεπει να πω οτι εχω παρατηρήσει πως εκτος απο πολυ καλή προστασία απο τον ήλιο, αυτη η κρέμα ενεργεί και σαν ενα ειδος primer! Ετσι η εφαρμογή του concealer εχει γινει παιχνιδάκι και δεν τονίζει τις λεπτες γραμμες γύρω απο τα ματια.


Clarins Sun Wrinkle Control Eye Contour Care
 
Ερχεται σε ενα πολυ γλυκό σωληνάριο των 20ml. Και καθως χρειάζεται πολυ μικρή ποσότητα ειμαι σίγουρη οτι αυτο το σωληνάριο θα διαρκέσει πολυ καιρο! Και μην ξεχνάτε οτι ειναι πολυ σημαντικό να φοραμε αντηλιακή προστασία ολο τον χρόνο!

Την βρήκα στο site lookfantastic με δωρεαν μεταφορικά και μου κόστισε €23.49. Υπάρχει και μια προσφορά τωρα σε αυτο το site οπου με την αγορά 2 προϊοντων Clarins παίρνετε δωρο το αρωμα Eau Des Jardins Treatment Fragrance αξίας £8.50! Επιπλέον, μεχρι σήμερα το βράδυ (30 Σεπτεμβριου 2012) το site lookfantastic εχει εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 70% σε πολλά απο τα προϊόντα του! Σκεφτομαι πολύ σοβαρα να κανω μερικές αγορές σε Essie, ButterLondon και επιπλέον θελω να δοκιμάσω απεγνωσμένα τις νεες παλέττες σκιων των bareMinerals που εχω ακουσει τα καλύτερα!!!

Let's do some shopping λοιπον!!!! 
Hope you're having a lovely Sunday too!!! xxx








3 comments:

Beautymagnets είπε...

Χριστίνα μας έλειψαν οι αναρτήσεις σου! Πραγματικά αυτό που λες με έχει απασχολήσει και μένα πολύ και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για αντιηλιακά ειδικά για τη περιοχή των ματιών ή τουλάχιστον για κρέμες ματιών με δείκτη προστασίας. Έγώ βάζω της Shiseido την αντιηλιακή ματιών και θέλω να δοκιμάσω και της Clarins. Ειδικά άμα ζεις σε μέρος με μεγάλη ηλιοφάνεια όπως και μεις εδώ στη Ροδο, η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη, πόσο μάλλον για τα μάτια μας!

Christina είπε...

Όντως μας έλειψαν τα post σου!! Να είμαι ειλικρινής δεν είχα σκεφτεί ότι χρειαζόμαστε ειδική κρέμα για τα μάτια αλλά ναι.... i should keep that in mind..!

Unknown είπε...

@Beautymagnets @Christina
Thank you girls!!!;) Και εμενα μου λειψατε!!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME