5.11.12

Sigma: New Discount Code for November and SALE!


Η εταιρεία Sigma εβγαλέ και πάλι τον καθιερωμένο κωδικό που αλλάζει καθε μήνα για την 10% έκπτωση σε ολα τα προϊόντα της! Για τον μήνα Νοέμβριο λοιπόν μπορείτε να κερδίσετε 10% απο την παραγγελία σας αν βάλετε στο checkout τον κωδικό  SBAP12!

Επίσης η Sigma εχει τωρα SALE σε ορισμένα προϊόντα της! Ενα απο αυτά ειναι και τα extra-large MAXBags (από $29 τωρα $25).




Το τσαντάκι αυτό το αγόρασα πέρυσι και πραγματικά ειναι το καλύτερο για ταξίδια! Χωράει πάαααρα πολλα πράγματα (ιδανικό για εμένα που παίρνω την Άρτα και τα Γιάννενα καθε φορα που ταξιδεύω!) και η ποιότητα του ειναι καταπληκτική! Βγαίνει σε μαύρο και γαλάζιο, αλλά εγώ προτίμησα το μαύρο! ;)

MaxBag in black by Sigma


Αυτό εδώ που βλέπετε είναι το δικό μου και το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές!! Το ύφασμα ειναι πολυ μαλακό και εχει αυτο pattern που μου αρέσει πολυ! Extra bonus το οτι καθαρίζεται πολύ εύκολα με ενα υγρο πανι!

MaxBag compared next to a MAC lipstick



Όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, έχω βάλει ένα κραγιόν της MAC δίπλα στην τσάντα για να δείτε ποσο μεγάλη είναι! Οι διαστάσεις της είναι 36x28 cm.



Μου αρέσει πολυ η καρδουλα με το logo της Sigma! Και το εσωτερικό αποτελείται απο 2 θήκες ανοιχτες και μια μεγάλη (οπου και βαζω καθε φορα τα πινέλα μου) που κλείνει με φερμουαρ.

Αν αποφασίσετε να την αγοράσετε τώρα με το SALE και τον κωδικό εκπτωσης κερδίζετε διπλά!!

Εσείς τι τσαντα (makeup bag) χρησιμοποιείτε οταν ταξιδεύετε?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME